- 7 Eylül 2019
- 542
- 1.086
- 113
- Konu Sahibi Fairytalebsr
Sütten ağzın yanmış senin artık yoğurdu üfleyerek yemen gerekiyor zaten, bir de üstüne üstlük şu anda ilk kez evlilik yapacak olan bir insan için bile erken bir yaşta olmana rağmen bir evladın var hem de kız çocuğu. Sevmek sevilmek istemeni anlıyorum ama şu an her şeyden önde tutman gereken bir kızın var Onu düşünmek zorundasın aşk meşkten önce. O yüzden istek mistek yollama kimseye.Nereden başlanmalı bilemiyorum ama başlıyorum. 21 yaşımdayım salak gibi 17 yaşımda evlendim ama bir kızım var o bana güç veriyor babası ile anlaşarak bir hafta bende bir hafta onda kalıyor bosanmamizin ustunden iki buçuk ay geçti üç olacak işte ilk bir ay abimin söz merasimi oldu zaten aklım orda kayboldu abimin arkadaşı kızımla vakit geçirmesi onla oynaması yemek yedirmek babasından daha çok ilgi göstermesi falan hoşuma gitti ama ilk gün birşey hissetmedim normaldir dedim çocukları çok seviyor dedim ama ertesi gün kapının önündeki eğlencede sürekli bana bakması gözünü benden ayirmamasi çok garibime gitti artık bendede tik oluştu acaba şimdi bana bakıyor mu deyip bakmaktan saçma bir şekilde bakistik durduk. Kızımla ilgilenip hemde bana bakması falan dedim onla ilgileniyor ondan bakıyor ama kızım yanında olmadığı zamanda bana bakıyor gözü ortamda hep beni arıyordu. Cokta çekingen bir tipti ve ben o günden sonra birsey var ama rabbim hayırlara vesile olsun daha çok üzülmek istemiyorum diye dusunmeyi biraktim. Herkes bence sana ilgisi var desede umursamadım hatta yüzünü bile unuttum ama son bir aydır her gece rüyamda sürekli ya aynı ortamda annesi falan oluyor yada çekiniyor utanıyor konuşamıyor sadece bana bakıyor rüyamda ya diyorum düşünsem onu görürüm ama düşünmüyorumda bilemedim.bir haftadır acaba konuşsammi istek atsam mi diye dusunmuyorda degilim sonuçta abimin arkadaşı istek atmam saçma olmaz herhalde belki cesaret gelir konuşmaya çalışır. Ama bi yandanda sacmalama diyorum ilkinden bir hayır mi gördün şimdi goresin diyorum kendimi zaten artık bir ilişki başlamaya hazır hissetmiyorum ama ilgiside aşırı hoşuma gitti bana utangaç bir şekilde bakması bir erkeğin bir kadından utanabilmesi aşırı hoşuma gitti sizce ne yapmalıyım. Bu arada eski eşimle bosanali üç ay oldu hemen bir ilişki kurmak saçma gelebilir ama iki sene önce seni sevmiyorum istemiyorum demesi benim bir sene cabalamam beni yordu son bir senede zaten kızım için aynı evde kaldık herhangi bir ilişki yoktu zaten benim için sadece kızımın babasi.