Yeniyim yardım eder misiniz ne yapmam lazım :(

neyse ya benı ılgılendırmez cocuk sızın, ben sadece kendımı cocugun yerıne koydum ve benımde cocugum oldugu ıcın mevzuyu ıcsellestırdım kendımı sızın yerınıze koydugumda da verdıgınız cevaplar benı dumur ettı ona da sasırdım benım tepkım cok baska olurdu cunku o yuzden sasırdım .
sız kendınız cocugunuzu o adamın yanında kalmasına uygun gorduysenız benım yapabılecegım hıcbırsey yok ustume de vazıfe degıl
sıze ıyı geceler

Yapmadım mi yaptım darp raporum bile var ama insanın eli ayağı çocuğu olunca korkuyor huyuna gitmeye çalıştım anlaşmaya çalıştım ama daha kötü oldu herşey

Maksat sizi yargılamak değil. Yalnis anlamayin lütfen. Durum oldukça karışık ve sanırım adam belalı ve aileniz bu şekilde çabuk kurtulmak istedi. Şiddet de insanı psikolojik olarak cok etkiler. Onun icin sizi yargilamiyorum. Size tavsiyem imkanınız varsa psikolojik destek de almanız. Cünkü mahkeme süreci de yine yıpratıcı olacaktır ve siz kendinizi toparlayıp güclendirmeniz lazim. Bahsettiğiniz erkek aslında sadece aklınız için bir meşguliyet mi olmuş diyim veya tüm bir koas içinde pozitif bir liman mi diyim. Ama aslında yapılacak olanları biliyorsunuz. Hakkınizda hayırlısı. Insallah kızınızı sorunsuz alırsınız. Allah da eski esinize hidayet versin

Biraz dur kendine gel. Salak gibi 17 yaşında evlendim diye pişmanlığını anlatıyorsun. Daha 21 yaşındasın boşanmışsın. Çocuğun var. Üste 3 ayda hooopp yine biri. Bi nefes al ya hu. Kocalar kaçmıyor birinden ayrılıp hemen yenisine bakınmanın alemi ne. Bi kendine gel. Kendini geliştir kursa falan git. Hemen yeni koca arayışına girme ki tekrar hata yapma

neyse ya benı ılgılendırmez cocuk sızın, ben sadece kendımı cocugun yerıne koydum ve benımde cocugum oldugu ıcın mevzuyu ıcsellestırdım kendımı sızın yerınıze koydugumda da verdıgınız cevaplar benı dumur ettı ona da sasırdım benım tepkım cok baska olurdu cunku o yuzden sasırdım .
sız kendınız cocugunuzu o adamın yanında kalmasına uygun gorduysenız benım yapabılecegım hıcbırsey yok ustume de vazıfe degıl
sıze ıyı geceler
Bakın dışardan bakılınca evet dediğinizde haklısınız ama o ortam ve eliniz ayağınız bağlanınca mecbur kalıyorsunuz bir hafta bende bir hafta onda kalması inanın kızım için de sağlıklı şuan okula başlama yaşında değil okula başlamadan ben dava acicam zaten

Maksat sizi yargılamak değil. Yalnis anlamayin lütfen. Durum oldukça karışık ve sanırım adam belalı ve aileniz bu şekilde çabuk kurtulmak istedi. Şiddet de insanı psikolojik olarak cok etkiler. Onun icin sizi yargilamiyorum. Size tavsiyem imkanınız varsa psikolojik destek de almanız. Cünkü mahkeme süreci de yine yıpratıcı olacaktır ve siz kendinizi toparlayıp güclendirmeniz lazim. Bahsettiğiniz erkek aslında sadece aklınız için bir meşguliyet mi olmuş diyim veya tüm bir koas içinde pozitif bir liman mi diyim. Ama aslında yapılacak olanları biliyorsunuz. Hakkınizda hayırlısı. Insallah kızınızı sorunsuz alırsınız. Allah da eski esinize hidayet versin
Ah sonunda beni anlayan biri teşekkür ederim kizimida o ortamdan çıkartıp sağlıklı iki ortamda yaşaması inanin çok daha mantıklı çünkü oda küçük yaşta baya etkilendi hergun ağlayan bir anne eve bakmayan bir baba olunca mecburi olarak kabul ettim bir sene savaştım ama dayanmak çok zordu

Biraz dur kendine gel. Salak gibi 17 yaşında evlendim diye pişmanlığını anlatıyorsun. Daha 21 yaşındasın boşanmışsın. Çocuğun var. Üste 3 ayda hooopp yine biri. Bi nefes al ya hu. Kocalar kaçmıyor birinden ayrılıp hemen yenisine bakınmanın alemi ne. Bi kendine gel. Kendini geliştir kursa falan git. Hemen yeni koca arayışına girme ki tekrar hata yapma
Zaten kurslara basliycam inşallah sonrada çalışıp durumumu düzeltip kızımı almak için dava acicam

Ah sonunda beni anlayan biri teşekkür ederim kizimida o ortamdan çıkartıp sağlıklı iki ortamda yaşaması inanin çok daha mantıklı çünkü oda küçük yaşta baya etkilendi hergun ağlayan bir anne eve bakmayan bir baba olunca mecburi olarak kabul ettim bir sene savaştım ama dayanmak çok zordu

Önemli olan bundan sonraki adımlarınız. Yaşınız cok genc. Kendinize ve kızınıza muazzam bir hayat kurabilirsiniz. Kendinize inanın ve hayallerinizden vazgecmeyin. Elinizden geldiği kadar geçiminizi sağlayacak duruma gelmeniz lazım. Kızınızı da en yakın zamanda alırsınız insallah. Dediğim gibi terapi imkanıniz varsa bunu da ihmal etmeyin. Siz kendinizi burda tam ifade edemediniz sadece.

Kendi hayatını mahvetmişsin bari çocuğunkini kurtarmaya bak...

öyle bir adama çocuk mu verilir?

yaaa birde çocuğunla ilgilendi diye elin adamıyla birşyler olabilir mi diye düşünmende çok saçma...

belki çocuğuna tacizde bulunacak,bu devirde Kimseye güven yok...

az biraz frene bas...

Çocuğunu düşüN herşeyden evvel...

Kendi hayatını mahvetmişsin bari çocuğunkini kurtarmaya bak...

öyle bir adama çocuk mu verilir?

yaaa birde çocuğunla ilgilendi diye elin adamıyla birşyler olabilir mi diye düşünmende çok saçma...

belki çocuğuna tacizde bulunacak,bu devirde Kimseye güven yok...

az biraz frene bas...

Çocuğunu düşüN herşeyden evvel...
Zaten şuan buraya bunu yazmamın amacı bu çünkü çok zor zamanlardan geçtim evliliğimi ayakta tutmak için küçük yaşta çok şey yaşadım kızım için sağlıklı bir şekilde büyüsün diye velayeti ona verdim ayaklarimin üstünde durabilmek için kendime zaman tanıdım ama kadınız beğenilmek insanın hoşuna gidiyor bende bu yüzden hataya düşmemek için bunları buraya yazdim. Hayatımı mahvettigimi düşünmüyorum dünyalar tatlısı bir kızım var onun geleceği için şuan mantıklı hareket etmek istiyorum bu yüzden nurdan tavsiye almak istedim. Gerçekten yaşadıklarım kimsenin kaldırabileceği birşey degildi yargılamadan önce bunuda bir düşünün yarın sabah kurs baslangicimi yapicam hayırlısı ile yavaş yavaş kendimi toplamaya başlıyorum halada yasadiklarimin etkisinden çıkamadım o sevgi yokluğunda böyle birşey ile karşılaşmak insanın gururunu okşuyor Allah'a şükür ailem arkamda her türlü destek oluyorlar bana. Bunu buraya yazma amacım zaten sağlıksız bir ilişkiden çıkıp tekrardan sağlıksız bir ilişkiye düşmemek

Boşanmak öyle pat gibi olmaz tabi. 3 ay önce boşanmışsınızdır ancak ilişkiniz biteli 1 yıl olmuştur. Bu sebeple karşıdan gelen talepleri değerlendirebilirsiniZ. İstek atmanız hoş olmaZ. Zamana bırakın.

Şu an bi ilişkiye başlamanız için bence de çok çok erken. İstek atmak felan cixx :stop:
Bi durun kafanızı dinleyin, çocugunuz ile ilgilenin.
Zaten bakıştığınız çocugun “bakışları” gerçek ise ne yapar ne eder size ulaşır.Henüz daha çok gençsiniz bu kadar aceleye gerek yok ..:KK51:

Boşanmak öyle pat gibi olmaz tabi. 3 ay önce boşanmışsınızdır ancak ilişkiniz biteli 1 yıl olmuştur. Bu sebeple karşıdan gelen talepleri değerlendirebilirsiniZ. İstek atmanız hoş olmaZ. Zamana bırakın.
Bu bir sene boyunca bana velayet bende kalacak diye tehditlerde bulundu zaten benim kabul etmem o tehditlerden kurtulmak içindi zaten son bir hafta sevgilisi olduğunu evlilik planları yaptığını bana almadığı tektasi ona aldığını falan filan öğrenince iyicene yıkıldım zaten mesajlarını falan da görünce o gününü gün ediyor ben ise evliliğim bozulmasın diye çabalamaya çalışıyorum dedim ve bıraktım kızla konuştuğumda bana gevşek gevşek sana her türlü destek cikarim yardım ederim diyince ben daha fazla ezik kalmayıp boşandıktan sonra sadece kızım için savaşmak daha mantıklı geldi

Şu an bi ilişkiye başlamanız için bence de çok çok erken. İstek atmak felan cixx :stop:
Bi durun kafanızı dinleyin, çocugunuz ile ilgilenin.
Zaten bakıştığınız çocugun “bakışları” gerçek ise ne yapar ne eder size ulaşır.Henüz daha çok gençsiniz bu kadar aceleye gerek yok ..:KK51:
Haklısın gerçekten bu olay sadece bu yıkık anımda gelmesi benim aklımı karıştırdı

Back
X