Yeniyim yardım eder misiniz ne yapmam lazım :(

Yine de erken bence böyle bir hamle için. Tek başınıza olsanız belki diyebilirim fakat kızınızı baz almanızı tavsıye ederım.
Kızımi herkesten önce tutuyorum zaten ama işte bu birazda evlilikten sevgi görmeyince olan bir durum zaten buraya yazmamın amacı bana akıl verin diye

bak canim erkeklerin amaci belden altatdir daha yasin genc sana abla tavsiyesi acele etme karsindakia brad pid e olsa yelkenleri suya indirme bekarligin tadini cikar oku calis urettt kismetinde kaderinde varsa biri olur zaten
Ah birde iş konusu var oda zaten kursa baslamam lazım muhasebe kursuna daha sonra iş aslında mesleğim var ama kizimla vakit gecirebilmem için saatleri en uygun iş muhasebe

Ah birde iş konusu var oda zaten kursa baslamam lazım muhasebe kursuna daha sonra iş aslında mesleğim var ama kizimla vakit gecirebilmem için saatleri en uygun iş muhasebe
Zaten bende birazda öyle düşünüyorum ama genç yaşta bunca şey yaşamam galiba benim bu şekilde düşünmeme sebeb oldu

Ben sadece kizinizin bir hafta sizde bir hafta babasinda kalmasinda takildim. Tenis topu gibi. Kimse size soylemedi mi bunun cocugun psikolojisini kotu etkileyecegini? Cocuk acisindan bir ev ortami olmali, cocuk sabit bir evde buyumeli. Bir orada bir burada degil. Tenis topu gibi hoop anneye, tam duzen oturmusken hooop babaya. Cocuk ileride istenilmedigini, oradan oraya suruklendigini dusunecek. Ben de bosandim. Oglum bende kaliyor. Babasiyla hakimin belirledigi gunlerinde gorusuyorlar.
Uyguladiginiz sistemi kizinizin iyiligi icin hemen degistirmelisiniz. Yazik cocuga.

Bence siz bi olgunlaşın ben de 21 yaşındayım ama evlilik için çok küçük yaşım ki siz 17 nizde evlenmişsiniz bence açıktan okuyun hatta okuya biliyorsanız örgün okuyun meslek sahibi olun yaşınız daha çok küçük bi ilişki için çok erken kş artık siz bi ilişkiye başlamadan kendinşzden önce evladınızı düşünmeniz gerekiyor birisi çocugunuzla biraz ilgilendi diye hep aynı şekilde ilgilenecek degil eminim zor zamanlar geçirmişsinizidr 21 yaşına çok güçlü bş kadın olarak gelmişsinizdir bemce bu kadını biraz daha güçlendirin ki kimse ezemesin sizi

soyle yapsan is kurda hem meslek kurslari hemde bunun ivin para aliniyor diye bisey duymustum benim imkanim olsa covuklarfa giderfim

Kızınızın sevmiş olması hiç bişey ifade etmez
Benim kızlarım küçükken kargocuların peşine ağlarlardı, marketdeki kasiyer sevse yanına gitmek isterlerdi.
Rüyanıza girmeside önemsiz. Bilinçaltınızın oyunu. Düşünmüyorum diyorsunuz ama biyerde yer etmiş kafanızdaki rüyalarınıza giriyor.
Mesleğiniz varmı, ne mezunusunuz? Yaşınız küçük, okuyun. Kızınız için sağlam, dimdik ayakta duran güçlü bir anne olun. Küçük yaşta bi hata yapmışsınız, tekrarlamayın.
Kızım için zaten herşeyi yapmaya hazırım iş konusuda kursa başlayıp yapmayı düşünüyorum güzellik mezunuyum mağazada satış görevlesi olarak çalıştım ama saatleri uygun olmadığı için muhasebecilik yapmayı düşünüyorum kızıma vakit ayırabilmek için zaten babası ona vakit ayırmiyor bari anne eksikliği olmasın

Kızımi herkesten önce tutuyorum zaten ama işte bu birazda evlilikten sevgi görmeyince olan bir durum zaten buraya yazmamın amacı bana akıl verin diye
Bence sız bı hamle yapmayın. Eger cıddı bır ılıskı ıcın adım atmak ısterse zaten abıne soyler.

Yeni bitmis bir iliskiniz var yasiniz gercekten cok kucuk.biraz kafanizi dinlemeye ihtiyaciniz var.acele etmeyin

Bence siz bi olgunlaşın ben de 21 yaşındayım ama evlilik için çok küçük yaşım ki siz 17 nizde evlenmişsiniz bence açıktan okuyun hatta okuya biliyorsanız örgün okuyun meslek sahibi olun yaşınız daha çok küçük bi ilişki için çok erken kş artık siz bi ilişkiye başlamadan kendinşzden önce evladınızı düşünmeniz gerekiyor
Aslında ilişki için değil galiba sadece benden hoşlandığını duymak istiyorum birazda begenilme arzusu zaten bu konuyu ilk defa buraya yazıyorum daha ilk defa akıl almak için yanlış birşey yapmiyim diye lütfen yanlış anlamayın 😥

Ya, gamlı baykuş gibi içinde yeşeren şeyleri baltalamak istemem ama; gönül kaydırmak için fazla erken değil mi?
Bi de ben mi fazla paranoyağım, çocuğumun yanına elin adamının ne maksatla yaklaştığını 4829034 kere sorgulamadan duramam; "Benden hoşlaşmış, bana yol yapıyor mu, bana da bakıyor" demeden önce, "Niye çocuğumun çevresinde, niye beni kesiyor, ben çocuğumu gözlüyorum mu diye bakıyor, ne konuşuyor, ne diyor çocuğuma, ne bu sevgi ilgi, sapık mı manyak mı?" kısmı gelir önce aklıma.

Yani aklınızda bulunsun da, hani dikkat edin, koşmadan evvel kılı kırk yarın derim. Nitekim evlat sorumluluğunuz var, bir miktar gard iyidir.

Bence once kizinizin kimde kalacagi konusunu halletmeniz lazim. Bu sistem yanlis cunku. Anliyorum cok gencsiniz. Sevmek ve sevilmek istiyorsunuz. Ancak onceliginiz evladiniz olmali. Ona sicak bir yuva ortami sunmalisiniz. Bir annede bir babada olmamali. Cocuk istenmedigini dusunecek. Benim evim nerese diye kaygi bozuklugu yasayacak. Siz once bu sorunu cozun. Cok uzuldum ya.

daha yasınız cok genc oyuzden boyle heyecanlanmıssınız sızın bu yasadıklarınıza genclık atesı dıyoruz
cocugunuz olmasa derım kı ne var aynı ortamda denk gelırsenız selamlasın ne olacak kı belkı adım atar derdım ama cocugunuz var
adamın oyle bır nıyetı olsa bıle sızın 8844839390220 kere dusunmenız gerek
bıraz yavastan alın hayatda bu tarz seylerı yanı

Aslında ilişki için değil galiba sadece benden hoşlandığını duymak istiyorum birazda begenilme arzusu zaten bu konuyu ilk defa buraya yazıyorum daha ilk defa akıl almak için yanlış birşey yapmiyim diye lütfen yanlış anlamayın 😥
Kimse yanlış anlamaz seni merak etme yaşına verir bende senin gibiyim begenilöe arzum var begenilmek birilerin bana ilgi duydugunu duymak hoşuma gidiyor ama bana kimse bu konuda bişey diyemiyorum çünkü benim kendimden önce düşünmem gerek bi çocugum yok sizin çocugunuz var o yüzden eleştirel yaklaşıyor insan bende 21 yaşımdayım ve sizin duygu psikolojinizi çok iyi anlıyorum

Ya, gamlı baykuş gibi içinde yeşeren şeyleri baltalamak istemem ama; gönül kaydırmak için fazla erken değil mi?
Bi de ben mi fazla paranoyağım, çocuğumun yanına elin adamının ne maksatla yaklaştığını 4829034 kere sorgulamadan duramam; "Benden hoşlaşmış, bana yol yapıyor mu, bana da bakıyor" demeden önce, "Niye çocuğumun çevresinde, niye beni kesiyor, ben çocuğumu gözlüyorum mu diye bakıyor, ne konuşuyor, ne diyor çocuğuma, ne bu sevgi ilgi, sapık mı manyak mı?" diye gelir önce...

Yani aklınızda bulunsun da, hani dikkat edin, koşmadan evvel kılı kırk yarın derim. Nitekim evlat sorumluluğunuz var, bir miktar gard iyidir.
Zaten önüne g
Ben sadece kizinizin bir hafta sizde bir hafta babasinda kalmasinda takildim. Tenis topu gibi. Kimse size soylemedi mi bunun cocugun psikolojisini kotu etkileyecegini? Cocuk acisindan bir ev ortami olmali, cocuk sabit bir evde buyumeli. Bir orada bir burada degil. Tenis topu gibi hoop anneye, tam duzen oturmusken hooop babaya. Cocuk ileride istenilmedigini, oradan oraya suruklendigini dusunecek. Ben de bosandim. Oglum bende kaliyor. Babasiyla hakimin belirledigi gunlerinde gorusuyorlar.
Uyguladiginiz sistemi kizinizin iyiligi icin hemen degistirmelisiniz. Yazik cocuga.
İşte velayet eski eşimde bana vermemek için baya şeyler yaptı nurdan ölün çıkar gibisinden şeyler yaptı anlaşmalı olarak bosandirdi tabi bende çalışıp kızımın velayetini almaya calisicam biraz kendimi toplamam gerekiyor yoksa sadece ben hafta bir gorecektim bu yüzden benim ricam ile bir hafta onda bir hafta bende kalıyor ki o kızımı illaki bana vericek velayet davası açarsam çünkü kızı ile hiç bir alakası yok sadece bosanmiyim diye beni tehditleri oldu bende bu şekilde olmasina mecbur kaldım

Zaten önüne g

İşte velayet eski eşimde bana vermemek için baya şeyler yaptı nurdan ölün çıkar gibisinden şeyler yaptı anlaşmalı olarak bosandirdi tabi bende çalışıp kızımın velayetini almaya calisicam biraz kendimi toplamam gerekiyor yoksa sadece ben hafta bir gorecektim bu yüzden benim ricam ile bir hafta onda bir hafta bende kalıyor ki o kızımı illaki bana vericek velayet davası açarsam çünkü kızı ile hiç bir alakası yok sadece bosanmiyim diye beni tehditleri oldu bende bu şekilde olmasina mecbur kaldım
hakımler genelde anneye verır cocugun babaya verılmesı her zaman olan bırsey degıl
bosanma sebebınız nedır

Back
X