ya destek olalım mı ? burdan verelim yaza fit girelim ben başlıyorum. bugün son tatlıları yedimMerhaba ben de yeniyim. Aynı boydayiz. Ben de bi 20gun once 68.2kg idim. Diyetisyene gittim suan 65kiloyum. Umarım verebiliriz bu kilolari
bende tartıldım 69 um ve kendimi sevmiyorummmmmarkadaşlar merhaba benim üyeliğim eski daha önce burdan arkadaşlarla birbirimize destek verip kilo verdiğimizde oldu evlenene kadar yaklaşık 58 - 60 kilolardayım evlendim 4 ay iş bıraktım ve 78 kiloya çıktım sonra çalışmaya başladım öyle direk yaptığım bişey yok ama 7-8 kilo civarı verdim 70 lerdeyim sanırım evdeki terazi doğru tartmıyor olabilir bu sabah 67 görmüştüm pazartesi işyerinde aç tartılır kilomu yazarım bugün poğça yedimama bundan sonra birlikte devam edebiliriz bende sabit bir diyet listesine uyamam ama az yerim inş :)
Tabi ki olurya destek olalım mı ? burdan verelim yaza fit girelim ben başlıyorum. bugün son tatlıları yedim
Bir kere yapmışsın yine yapabilirsin bu sefer daha da fazla verebilirsin yeter ki isteyelimarkadaşlar merhaba benim üyeliğim eski daha önce burdan arkadaşlarla birbirimize destek verip kilo verdiğimizde oldu evlenene kadar yaklaşık 58 - 60 kilolardayım evlendim 4 ay iş bıraktım ve 78 kiloya çıktım sonra çalışmaya başladım öyle direk yaptığım bişey yok ama 7-8 kilo civarı verdim 70 lerdeyim sanırım evdeki terazi doğru tartmıyor olabilir bu sabah 67 görmüştüm pazartesi işyerinde aç tartılır kilomu yazarım bugün poğça yedimama bundan sonra birlikte devam edebiliriz bende sabit bir diyet listesine uyamam ama az yerim inş :)
Ben de aynı histeydim bi iki kilo verebildiğimi görünce daha fazla motive oluyor insan.aynen kızlar bende kendimi mutsuz hissediyorum kilo hantallık yapıyo insan yaptığı hiç bişeyden keyif almıyor şimdi yanımda yeşilçayımla erik var onları yicem içicem abartmadan hadi inş.vericez kiloları
Ben de aynı histeydim bi iki kilo verebildiğimi görünce daha fazla motive oluyor insan.
Bi de günde 2lt su içmemi istedi diyetisyenim ama ben 1lt anca içebiliyorum. Unutuyorum resmen su içmeyi sizde de böyle bi durum oluyor mu
canım kilo aldıkca suyu unuttum adeta. ne yapalım biliyo musun gün boyu her yemek ya da ara öğün öncesi bir bardak götürelim suyu başka yolu yok.Ben de aynı histeydim bi iki kilo verebildiğimi görünce daha fazla motive oluyor insan.
Bi de günde 2lt su içmemi istedi diyetisyenim ama ben 1lt anca içebiliyorum. Unutuyorum resmen su içmeyi sizde de böyle bi durum oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?