- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.461
11 de yatirdim gece uykusuna 20 dk yatti sonra uyandi emzirdim tekrar yatsin diye uyumadi ,salla salla salla kollarim kirildi artik ,baktim ben salladikca guluyor gozler cin gibiii bosuna yormayayim dedim kendimiYaaa kiyamam göz bebeğim alkah sabir versin kuzu çocuklar bole galiba hep uyku nedir saatleri zamanlari bilmezler kiyamam balima .
Gozlerine kurban olurum onun ya.11 de yatirdim gece uykusuna 20 dk yatti sonra uyandi emzirdim tekrar yatsin diye uyumadi ,salla salla salla kollarim kirildi artik ,baktim ben salladikca guluyor gozler cin gibiii bosuna yormayayim dedim kendimi
Parmaginda oynatiyor vallaGozlerine kurban olurum onun ya.
Hele simdikilere vurulmazda kiyilmazda anneleri muma ceviriyorlar.:)))Parmaginda oynatiyor valla
Sorma kuzum ya ...Hele simdikilere vurulmazda kiyilmazda anneleri muma ceviriyorlar.:)))
İnşallah sende olumlu sonuçlar alırsın kuzucum rabbim gönülden isteyen herkesin dermanı olsunSağol canım tavsiyen için inşallah bu sefer olur ve kucağına alırsın. Olduktan sonra da ayrı bi stres tutanacak mı kaşbi atacak mı
Benin ilk bi düşüğüm var bu ikinci kalp atımı var ama düşük tehlikem varmış yine yemek dışında kalmıyorum yerimden iğne ilaç sonra netleşir dedi bakalım sonuç ne olacak düşüncesinde başlamayla herşeyi zor anneliğin umarıö hepimiz hakkıyla yaparız
AhahahhaBayaaa ımmm kaç sene ama merak ettim yahuuu ne var acık anlatsannsoğuk bir kış günüydü kader sero gülo ve tubii kardeşleri bir araya getirdi... yoksa yaz günümü
:))Sorma kuzum ya ...
Palyaço ediyorlar valla
CanimcimSeroşum ♡♡♡
Evet şimdiden tanımaya başladım siziOktaycemile hoşgeldin :) burda bu çok yeni üyeyle tanisabilirsin canim
Evet şimdiden tanımaya başladım sizi
Hoşgeldin ozaman aramızaEvet şimdiden tanımaya başladım sizi
evet şimdi benim 2 çocuğum var biri 1.5 buçuk yaşında bir oglum diğeri 3 aylık bir kızım var onlari uyutuyodum sizin sitenizde gördüm herseyleri dair ilgili yemek olsun alışveriş olsun derdini anlata biliyosun ilgimi çekti o yüzden bende aranıza katilmaya karar verdimHoşgeldin ozaman aramızaee kimsin bakalım kimlerdensin gece gece senin ne derdin var uyku da tutmadigina göre
Almanyada yasiyorumHoşgeldin ozaman aramızaee kimsin bakalım kimlerdensin gece gece senin ne derdin var uyku da tutmadigina göre
Çok iyi yaptın canım hoşgeldin ismin ne kaç yasindasinevet şimdi benim 2 çocuğum var biri 1.5 buçuk yaşında bir oglum diğeri 3 aylık bir kızım var onlari uyutuyodum sizin sitenizde gördüm herseyleri dair ilgili yemek olsun alışveriş olsun derdini anlata biliyosun ilgimi çekti o yüzden bende aranıza katilmaya karar verdim
Adanaya kış geldi gelecek bekliyoruz valla bugün yağmurlu amaAdana.'da havalar nasil ?
Cukurova yakin mi sana
Vayyy canınaaa ne romantikkkkAhahahhayaz günüydü biz kk da dolaşırken ellerimizde kitaplar vardı çarpıştık kitaplar düştü toplarken bı bakmisiz kardeş olmuşuz dimi @RosSsS ve @brunello
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?