Yepis yeni geyik (:

Yaaa kiyamam göz bebeğim alkah sabir versin kuzu çocuklar bole galiba hep uyku nedir saatleri zamanlari bilmezler kiyamam balima .
11 de yatirdim gece uykusuna 20 dk yatti sonra uyandi emzirdim tekrar yatsin diye uyumadi ,salla salla salla kollarim kirildi artik ,baktim ben salladikca guluyor gozler cin gibiii bosuna yormayayim dedim kendimi

11 de yatirdim gece uykusuna 20 dk yatti sonra uyandi emzirdim tekrar yatsin diye uyumadi ,salla salla salla kollarim kirildi artik ,baktim ben salladikca guluyor gozler cin gibiii bosuna yormayayim dedim kendimi
Gozlerine kurban olurum onun ya.

İnşallah sende olumlu sonuçlar alırsın kuzucum rabbim gönülden isteyen herkesin dermanı olsun

Bayaaa ımmm kaç sene ama merak ettim yahuuu ne var acık anlatsann soğuk bir kış günüydü kader sero gülo ve tubii kardeşleri bir araya getirdi... yoksa yaz günümü
Ahahahha yaz günüydü biz kk da dolaşırken ellerimizde kitaplar vardı çarpıştık kitaplar düştü toplarken bı bakmisiz kardeş olmuşuz dimi @RosSsS ve @brunello

Hoşgeldin ozaman aramıza ee kimsin bakalım kimlerdensin gece gece senin ne derdin var uyku da tutmadigina göre
evet şimdi benim 2 çocuğum var biri 1.5 buçuk yaşında bir oglum diğeri 3 aylık bir kızım var onlari uyutuyodum sizin sitenizde gördüm herseyleri dair ilgili yemek olsun alışveriş olsun derdini anlata biliyosun ilgimi çekti o yüzden bende aranıza katilmaya karar verdim

Son düzenleme:
Çok iyi yaptın canım hoşgeldin ismin ne kaç yasindasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…