- 28 Ocak 2009
- 34.594
- 58.429
- 1.123
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.481
Ben de mersindeyim bekliyoruz kis gelsin diye :) diger şehirler sogudu bile bugun yagmur var ama buralarinin havasi belli olmaz bakarsin güneş cikiverirAdanaya kış geldi gelecek bekliyoruz valla bugün yağmurlu amaevet yakınım biliyor musun sen adanayi
Hahah aynen öyle millet kat kat kazaklar ceketler montlar ben uyurken hala incecik t shrt giyiyorumBen de mersindeyim bekliyoruz kis gelsin diye :) diger şehirler sogudu bile bugun yagmur var ama buralarinin havasi belli olmaz bakarsin güneş cikiverir
Hayırlı cumalarÇiçek çoktur ama gül başka İnsan çoktur ama dost başka Gün çoktur ama bugün başka Kalbiniz nurla dolsun, dua ve selam ile Hayırlı Cumalar
Vayyy canınaaa ne romantikkkk
Günaydın bu arada kızlar hayırlı cumalar olsun
Hayırlı CumalarGünaydın bu arada kızlar hayırlı cumalar olsun
Hayirli cumalarÇiçek çoktur ama gül başka İnsan çoktur ama dost başka Gün çoktur ama bugün başka Kalbiniz nurla dolsun, dua ve selam ile Hayırlı Cumalar
İsmim Cemile 22 Yasindayim evliyim 2 çocuğum var sizÇok iyi yaptın canım hoşgeldin ismin ne kaç yasindasin
Ben anlatam kuzum sana gel sen ahahaBayaaa ımmm kaç sene ama merak ettim yahuuu ne var acık anlatsannsoğuk bir kış günüydü kader sero gülo ve tubii kardeşleri bir araya getirdi... yoksa yaz günümü
Vayyy beeee hikâyeye bakk sen rüyanın yorumunun peşine düşe dur kader ağlarını örsün iyimiBen anlatam kuzum sana gel sen ahahaBen ilk üyeliğimi açtığımda istihare namazı kılmıştım onu yorumlayacak birini bulmak istiyordum. Bunun için konu açmayayım dedim profil msjı olarak yazdım anlayan var mı diye. Altına da @RosSsS yazdı yeşil hayırlı kırmızı hayırsızdır dedi. Dedim onu bende biliyorum bana rüya yorumlayacak biri lazım Sonra birkaç yorum msjlaştık. Sonra eşimi özlediğime dair bir profil msjı yazdım 1-2 gün sonra, @RosSsS yine altına yazdı sanırım galbimi çalmaya niyetliydi biz de eşimle çok ayrı kaldık falan didi dertleştik acık ahahaha sonra T Tatlianne20 nin geyik topiği var orda beni etiketledi. Orda da EternaaLLove ile tanıştım. İkisi benden önce tanışıyormuş. Ama @umudu beklemek beni ilk tanıdığında deli sanmış koca koca diye tutturuyom diye o kadar öngörülü işte deli olduğumu bildi Sonra bir baktık üçümüz hallaç pamuğu gibi birbirimize dolaşmışız O günden beri böyle üçlü set. Tabi bizim arkadaşlığımız zor zamanlarımızda birbirimize olduğumuz desteklerle kardeşliğe dönüştü. Dünyanın en vefalı, en zor zaman yardımcısı iki kız onlar
Bu arada okuldan yeni geldim dinleneyim acık sonra geleceğim topiğe
Bende evliyim canım çocuğum yok iki tane sincabim var ama biri @RosSsS B Brunello Cicinelliİsmim Cemile 22 Yasindayim evliyim 2 çocuğum var siz
Iyi akşamlar canım@mahperi hatun @Aveline @kahvesevmemben T Tatlianne20 N Nnuurrr @Pembeemzik @AnneAslanDiktorya Secret B Brunello Cicinelli karsim @RosSsS Finrod Felagund @gulse14 nerdesiniz @_Silent Scream_ @tijeen huuuuuhuuuu findiklarr
Bir rüya nelere kadirVayyy beeee hikâyeye bakk sen rüyanın yorumunun peşine düşe dur kader ağlarını örsün iyimikardesliginiz daim olsun güzeller
Biri ben burdayım da, diğer sincap kayıp onu nabıcaz bize Müge Anlı yolları gözüktü galiba bu kez
Keeesiiinnnliiikkkleee nokta.Bir rüya nelere kadirSağol kuzum benim. Sende yeni bir kan olarak bizimla olmaktan mutlu musun de bakalım
Vaayy vaaay vaaayy hikayeye baakBen anlatam kuzum sana gel sen ahahaBen ilk üyeliğimi açtığımda istihare namazı kılmıştım onu yorumlayacak birini bulmak istiyordum. Bunun için konu açmayayım dedim profil msjı olarak yazdım anlayan var mı diye. Altına da @RosSsS yazdı yeşil hayırlı kırmızı hayırsızdır dedi. Dedim onu bende biliyorum bana rüya yorumlayacak biri lazım Sonra birkaç yorum msjlaştık. Sonra eşimi özlediğime dair bir profil msjı yazdım 1-2 gün sonra, @RosSsS yine altına yazdı sanırım galbimi çalmaya niyetliydi biz de eşimle çok ayrı kaldık falan didi dertleştik acık ahahaha sonra T Tatlianne20 nin geyik topiği var orda beni etiketledi. Orda da EternaaLLove ile tanıştım. İkisi benden önce tanışıyormuş. Ama @umudu beklemek beni ilk tanıdığında deli sanmış koca koca diye tutturuyom diye o kadar öngörülü işte deli olduğumu bildi Sonra bir baktık üçümüz hallaç pamuğu gibi birbirimize dolaşmışız O günden beri böyle üçlü set. Tabi bizim arkadaşlığımız zor zamanlarımızda birbirimize olduğumuz desteklerle kardeşliğe dönüştü. Dünyanın en vefalı, en zor zaman yardımcısı iki kız onlar
Bu arada okuldan yeni geldim dinleneyim acık sonra geleceğim topiğe
HahahahahhhhaBir rüya nelere kadirSağol kuzum benim. Sende yeni bir kan olarak bizimla olmaktan mutlu musun de bakalım
Biri ben burdayım da, diğer sincap kayıp onu nabıcaz bize Müge Anlı yolları gözüktü galiba bu kez
Acık daha dinleneyim gelicem söz tüm kuzucuklarım
Yerim seniVaayy vaaay vaaayy hikayeye baakBende bilmiyodum ogrenmis oldum vee cok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?