Yepis yeni geyik (:

Adanaya kış geldi gelecek bekliyoruz valla bugün yağmurlu ama evet yakınım biliyor musun sen adanayi
Ben de mersindeyim bekliyoruz kis gelsin diye :) diger şehirler sogudu bile bugun yagmur var ama buralarinin havasi belli olmaz bakarsin güneş cikiverir

Ben de mersindeyim bekliyoruz kis gelsin diye :) diger şehirler sogudu bile bugun yagmur var ama buralarinin havasi belli olmaz bakarsin güneş cikiverir
Hahah aynen öyle millet kat kat kazaklar ceketler montlar ben uyurken hala incecik t shrt giyiyorum bu sene cok soğuk olcak diyollaaa amaa bakalim bugün yağmur var çok şükür

Bayaaa ımmm kaç sene ama merak ettim yahuuu ne var acık anlatsann soğuk bir kış günüydü kader sero gülo ve tubii kardeşleri bir araya getirdi... yoksa yaz günümü
Ben anlatam kuzum sana gel sen ahaha Ben ilk üyeliğimi açtığımda istihare namazı kılmıştım onu yorumlayacak birini bulmak istiyordum. Bunun için konu açmayayım dedim profil msjı olarak yazdım anlayan var mı diye. Altına da @RosSsS yazdı yeşil hayırlı kırmızı hayırsızdır dedi. Dedim onu bende biliyorum bana rüya yorumlayacak biri lazım Sonra birkaç yorum msjlaştık. Sonra eşimi özlediğime dair bir profil msjı yazdım 1-2 gün sonra, @RosSsS yine altına yazdı sanırım galbimi çalmaya niyetliydi biz de eşimle çok ayrı kaldık falan didi dertleştik acık ahahaha sonra T Tatlianne20 nin geyik topiği var orda beni etiketledi. Orda da EternaaLLove ile tanıştım. İkisi benden önce tanışıyormuş. Ama @umudu beklemek beni ilk tanıdığında deli sanmış koca koca diye tutturuyom diye o kadar öngörülü işte deli olduğumu bildi Sonra bir baktık üçümüz hallaç pamuğu gibi birbirimize dolaşmışız O günden beri böyle üçlü set. Tabi bizim arkadaşlığımız zor zamanlarımızda birbirimize olduğumuz desteklerle kardeşliğe dönüştü. Dünyanın en vefalı, en zor zaman yardımcısı iki kız onlar
Bu arada okuldan yeni geldim dinleneyim acık sonra geleceğim topiğe

Vayyy beeee hikâyeye bakk sen rüyanın yorumunun peşine düşe dur kader ağlarını örsün iyimi kardesliginiz daim olsun güzeller

Vayyy beeee hikâyeye bakk sen rüyanın yorumunun peşine düşe dur kader ağlarını örsün iyimi kardesliginiz daim olsun güzeller
Bir rüya nelere kadir Sağol kuzum benim. Sende yeni bir kan olarak bizimla olmaktan mutlu musun de bakalım
Bende evliyim canım çocuğum yok iki tane sincabim var ama biri @RosSsS B Brunello Cicinelli
Biri ben burdayım da, diğer sincap kayıp onu nabıcaz bize Müge Anlı yolları gözüktü galiba bu kez

Acık daha dinleneyim gelicem söz tüm kuzucuklarım

Bir rüya nelere kadir Sağol kuzum benim. Sende yeni bir kan olarak bizimla olmaktan mutlu musun de bakalım
Keeesiiinnnliiikkkleee nokta. şaka bir yana birilerini görmeden bu kadar samimiyet hissedeceğim aklima gelmezdi cok icten söylüyorum çok mutlu oldum sizi tanıdığıma hayatta her şeyin bir sebebi olduğuna inananlardanım kim bilir neler paylasacaz daha hadi dinlen örtttmenimmm bekliyoruz

Vaayy vaaay vaaayy hikayeye baak Bende bilmiyodum ogrenmis oldum vee cok etkilendim

Hahahahahhhha deli ya yarın buluşup çıkalım kanala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…