Yepis yeni geyik (:

Kuzum derdini dinliyeni sana her daim kendi ailen gibi destek olucak birilerini bulmak çok önemli şükür ki biz bulduk sadece iyi zaman değil kötü zaman dostuda olduk bazen benim için sabahladik bazen @RosSsS um için bazense B Brunello Cicinelli in icin hiç yanlız bırakmadık birbirimizi belki millete absürt gelebilir ama ben burda buldum kardeşim diye bilcegim insanları o yüzden tubim ve gulomu karşıma çıkarana hamd olsun belki sincaplarimla 6 7 aylık bı görüşmemiz var ama yıllardır tanıdığım hiç bi insana değişmem ikisinide

Du bakalım daha seninlede neler paylaşıcaz

Evet gerçekten çok önemli herhangi bir çıkar karşılık beklenti gözetmeksizin birinin sevincine acısına ortak olup yürekten paylaşabilmek destek olabilmek.. hemde bu zamanda! Benim çokk arkadaşım vardı gerçekten ama yaşadığım zorluklar hepsini teker teker hayatimdan ayıklamam gerektiğini gösterdi öylede yaptım şimdi bir tane var sadece birdeee sizzzz Bakalimmm hayat bize neler gösterecek

Bende öyle yaptım bebişim. Bu sene eşimin gidişiyle birlikte hayatımdaki fazlalıkların hepsinden kurtuldum. Kim dost kim düşman herşey ortaya çıktı. Bana desteği olmayan herkesi silip attım, akraba bile dinlemedim. Şu eşimden ayrı kaldığım dönemde yanımda kimler vardı. Bundan sonrada onlar olacak hayatımda. Yeni bir sayfa açtım. Ve inan hiç ummazdım sanaldaki insanların gerçek insanlardan daha çok destekçim olacağına.
Eşim gitti, kimse yanımda durmadı. 7-24 kıçımızdan ayrılmayan arkadaşlarım bile benim bu yalnız dönemimde ellerini eteklerini çektiler. Kendi babam dahi arayıp sormadı, kendi hayatının peşine düştü. Eşim yokken hayatımda o kadar az insan varmış bunu gördüm. Herkes iyi gün dostuymuş. Kötü gün olunca herkes ortadan kayboldu. Kafayı yemenin eşiğinden burada ve kuzucuklarımın sayesinde döndüm diyebilirim.
Gereksiz olan kimseyi tutmayın hayatınızda. Fazlalıklardan kurtulun

İyi yapmışsın hemde çok başta üzüyor yıpratıyor insanı ama alışıyorsun işte. Samimiyetsiz çıkarcı sahte insanlar olacağına işi düşünce kapını çalacağına hiç olmasinlar en azından baş ağrıtmasınlar daha iyi. Az insan çok huzur. Eşinle iyiysen gerisi mühim değil kardeş dediğin az öz insanlarda var oh mis.

Oy kuzum hep yanındayız biz senin sincabim benim

@kahvesevmemben eee kuzucum neler yaptın bakım
Bugün çok sancım vardı tüm gün kıvrandım nerdeyse yeni geldim kendime annem ablam ben kız kıza takıldık kek kurabiye derken akşam ettik maviilimmm maviişimm sen ne yaptın ne ettinnn nasilsin bugün gariiii

İyi demek farz olmuş valla azizosum bende evdeydim bütün gün bı dışarı çıktım hava resmen isiriyodu geri koşa koşa eve geldim temizlik yemek rutin şeyler yaptım

İyi demek farz olmuş valla azizosum bende evdeydim bütün gün bı dışarı çıktım hava resmen isiriyodu geri koşa koşa eve geldim temizlik yemek rutin şeyler yaptım
Aynen öyle valla iyi diyoruz hep amaaaa... havadan hep havadann bu kara bulutlar ama ben çok seviyorum kış mevsimini ya yaz hiç bana göre değil

Bende kişi çok severim kış cocuguyum ya yazı deniz olmasa hiç sevmem
Aahaaa bir ortak özellik ıııı şeyyy dicemm ya ben sizi şimdi görmüyorum ha hani merak ediyorum bana acıkk fiziksel özelliklerinizden bahsetseniz bende kafamda bir profil oluştursamm olaarrrmıı boy saç falan sen mavişsin onu biliyorum başkaaa ? Hani tanışırken soruyorlar ya ondan şey ettim yani merakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…