- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.521
Aa sende mi kış doğumlusun :)Aahaaa bir ortak özellikıııı şeyyy dicemm ya ben sizi şimdi görmüyorum ha hani merak ediyorum bana acıkk fiziksel özelliklerinizden bahsetseniz bende kafamda bir profil oluştursamm olaarrrmıı boy saç falan sen mavişsin onu biliyorum başkaaa ? Hani tanışırken soruyorlar ya ondan şey ettim yani merakkk
Hoşgeldin
Hosbuldum. İyi bende ama cok soguk hava ya, donuyoruzzzzİyi gecelerrrrr :) n'aberr
Hoşgeldin perimBuradayım tatlımm
Hayir ben sonbaharAa sende mi kış doğumlusun :)
Hemen fiziksel ozelliklerime geciyim
Saç: kumral ve sarı karışımlı
Göz:mavi
Ten: beyaz
Boy:1.63
Kilo: 57
Başka merak ettiğin varmıestetik sıfır hahahahahhhha Allah'ın bu mahlukatiyim işte
Yapma yaa tabiu bir adanalı olarak anlamak zorHosbuldum. İyi bende ama cok soguk hava ya, donuyoruzzzz
Ev fırın gibi onda sıkıntı yok, içeceğimle birlikte ısınıyoruz ama dışarısıYapma yaa tabiu bir adanalı olarak anlamak zordikkat et kapma şifayı amann sıcak tutuver kendini
Sen nasıl bisisin canım bu arada hangi ay doğumlusunHayir ben sonbaharkışı sevmemiz ortak özelliğimiz aaa sarışın hatunnn ne güzell tanimaya çalışıyorum yahuu
Ama kahve sogukta daha güzel gidiyo yaEv fırın gibi onda sıkıntı yok, içeceğimle birlikte ısınıyoruz ama dışarısıSöylemek istemiyorum. Arabaya binene kadar bile hastalanabilirsin o şekil
Amann amannn o nasıl soğukkkEv fırın gibi onda sıkıntı yok, içeceğimle birlikte ısınıyoruz ama dışarısıSöylemek istemiyorum. Arabaya binene kadar bile hastalanabilirsin o şekil
Aynen içini ısıttığını hissedeceksin böyleAma kahve sogukta daha güzel gidiyo ya
Hoş buldummm umut kuşumHoşgeldin perim
Nasılsın perim özledin mi benim gibi minnoş bı kızıHoş buldummm umut kuşum
Ohhh miss B Brunello Cicinelli gardaş cagizim bı kahve önerdi deli gibi onu denemek istiyorum şimdiAynen içini ısıttığını hissedeceksin böyle
Hahah benn nasıl bişeyimm boyum: 1.63 ama hep daha uzun gösterdiğimi söylüyorlar saçlarım geçen şubat ayı büyük bir aptalliķla bakir kızıla boyatsamda kendi saç rengim açık kestane (şu andada öyle) gözlerimde koocaamann ve kahverengi bende beyaz tenliyim kilomda 55. Eylül doğumluyum sendee şubat dimiiiSen nasıl bisisin canım bu arada hangi ay doğumlusun
Bu cok gizli bir bilgi ahahaAmann amannn o nasıl soğukkkımmm sanadaa sorum varr herkese fiziksel özelliklerini soruyorum avatardaki sen misin
Evet minnoslarin doğduğu ayda doğmuşumHahah benn nasıl bişeyimm boyum: 1.63 ama hep daha uzun gösterdiğimi söylüyorlar saçlarım geçen şubat ayı büyük bir aptalliķla bakir kızıla boyatsamda kendi saç rengim açık kestane (şu andada öyle) gözlerimde koocaamann ve kahverengi bende beyaz tenliyim kilomda 55. Eylül doğumluyum sendee şubat dimiii
Hahaha öyle bir iddiam yok yaaEvet minnoslarin doğduğu ayda doğmuşumhuuuuuhuuuu manken gibiyim diyosun
Evet kovayim kuzum yukseleni yay olanindanHahaha öyle bir iddiam yok yaasenii gidi minnoş kovasın demek benim ablamda 2 şubat oradan biliyorum
Evet kuzucuk :)) Benim de boy 171. 57 kilo civarıyım. Haziran doğumluyum :)Yaaaasöyle söyle söyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?