Yepis yeni geyik (:

Aa sende mi kış doğumlusun :)

Hemen fiziksel ozelliklerime geciyim
Saç: kumral ve sarı karışımlı
Göz:mavi
Ten: beyaz
Boy:1.63
Kilo: 57
Başka merak ettiğin varmı estetik sıfır hahahahahhhha Allah'ın bu mahlukatiyim işte

Hayir ben sonbahar kışı sevmemiz ortak özelliğimiz aaa sarışın hatunnn ne güzell tanimaya çalışıyorum yahuu

Yapma yaa tabiu bir adanalı olarak anlamak zor dikkat et kapma şifayı amann sıcak tutuver kendini
Ev fırın gibi onda sıkıntı yok, içeceğimle birlikte ısınıyoruz ama dışarısı Söylemek istemiyorum. Arabaya binene kadar bile hastalanabilirsin o şekil

Ev fırın gibi onda sıkıntı yok, içeceğimle birlikte ısınıyoruz ama dışarısı Söylemek istemiyorum. Arabaya binene kadar bile hastalanabilirsin o şekil
Amann amannn o nasıl soğukkk ımmm sanadaa sorum varr herkese fiziksel özelliklerini soruyorum avatardaki sen misin

Sen nasıl bisisin canım bu arada hangi ay doğumlusun
Hahah benn nasıl bişeyimm boyum: 1.63 ama hep daha uzun gösterdiğimi söylüyorlar saçlarım geçen şubat ayı büyük bir aptalliķla bakir kızıla boyatsamda kendi saç rengim açık kestane (şu andada öyle) gözlerimde koocaamann ve kahverengi bende beyaz tenliyim kilomda 55. Eylül doğumluyum sendee şubat dimiii

Evet minnoslarin doğduğu ayda doğmuşum huuuuuhuuuu manken gibiyim diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…