- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.541
Vuuu sendee tehlikeliyimm diyorsun yaniiiEvet kovayim kuzum yukseleni yay olanindan
Vay anam vayyy topikiiimizee bak senn maşallahhhEvet kuzucuk :)) Benim de boy 171. 57 kilo civarıyım. Haziran doğumluyum :)
Yok ya benim tehlikem batsınVuuu sendee tehlikeliyimm diyorsun yaniii
Noldu kızzVay anam vayyy topikiiimizee bak senn maşallahhh
Hemm mavişş hem zararsız hemm minnoşYok ya benim tehlikem batsınzararsizim ben anca zarar ederim
Ay iltifat ediyorummmNoldu kızz
HahahahahhhhaHemm mavişş hem zararsız hemm minnoş
❤❤❤Hoşgeldin
Mersi <3 :)Ay iltifat ediyorummm
Mersi <3 :)
O zamannn bir adanalıı tepkisiylee aboooHahahahahhhhatabiki benden de bu beklenirdi ama kindarimdir bak mesela he bide kuru tribim varmış öyle diyoolla
Mersi mersi mersi mersi mavişşşş <3
Recaa ederimm hanımefendiMersi <3 :)
HahahahahhhhaO zamannn bir adanalıı tepkisiylee abooobende salak gibi hic kin tutamam yani asla unutmam amaa kin tutamıyorum keşke tutabilsem.. kovaların o kuru tribini iyi bilirimm
Ben iltifat etmedim ki sana zaten yakında kocamannn sisiceksin sana mersi hamiş bayanMersi mersi mersi mersi mavişşşş <3
Ahahaha sismemi mi istiyorsun, bak ya gülüyor bir deBen iltifat etmedim ki sana zaten yakında kocamannn sisiceksin sana mersi hamiş bayan
Evet sisiceksin ohhh sonra minik firlicak ohhh olsun sana sen beni unutursan olacağin o işte hıhAhahaha sismemi mi istiyorsun, bak ya gülüyor bir decık cık
Geldim burdayim Mavisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?