Yepis yeni geyik (:

Baldırlarım ahahaha ben iyi değilim ya öğrencilerim bugün delirtti beni cinlerim hala tepemde Mental olarak çok yorgun hissediyorum. Sen nasılsın neler yaptın güzel kaşlım. Miray nasıl ?
Aah yaa cok zor bi meslek kuzum senin ki Allah sabir ve kolaylik versin sana tabim biz de iyiz ya ne olsun ilaclara devam 10 araliga da az kaldi pazartesi doktorun nedicegini merak ediyoruz iste

Misafir war kuzum bendede hazirlik yaptim aksam yemegi icin kekimi cikardim simdi firindan sosluycam. kosturyorum haberli habersiz misafiri sewerim. Arslani uyuttum sukur dedim.

Aah yaa cok zor bi meslek kuzum senin ki Allah sabir ve kolaylik versin sana tabim biz de iyiz ya ne olsun ilaclara devam 10 araliga da az kaldi pazartesi doktorun nedicegini merak ediyoruz iste
Hemde ne zor... Geçen gün bir öğretmen arkadaş derste sinirlenince tansiyonun 20 ye çıkmış. Kalp çarpıntısıyla hastahaneye kaldırıldı kadın. Hık deyip gidiveriyordu valla. Allah muhafaza....
Ağrıları azaldı mı kuzunun ?

Misafir war kuzum bendede hazirlik yaptim aksam yemegi icin kekimi cikardim simdi firindan sosluycam. kosturyorum haberli habersiz misafiri sewerim. Arslani uyuttum sukur dedim.
Vaytt seni hamarat seni. Ben habersiz misafirden nefret ederim. Kolay gelsin kuzum nefis olmuştur yemeklerin eminim. İyi oturmalar size

Cicinellimmmm depresyondayim bu aralar arkadasim ısrarla gel yemeğe gidelim dedii ama hicc canim istemediii evdeydim tüm gün yahuuu :/ sen ne yapiyorsun bakalimmm nasil gidiyor
Hayırdır ne depresyonu o be ? Neden girdin çık bakim ordan. Gerçi hep depresyonda biri olarak sana çık dememde abesle iştigal ama olsun ahahah
Benide öğrenciler mahfetti bugün pek iyi değilim malesef

Hayırdır ne depresyonu o be ? Neden girdin çık bakim ordan. Gerçi hep depresyonda biri olarak sana çık dememde abesle iştigal ama olsun ahahah
Benide öğrenciler mahfetti bugün pek iyi değilim malesef
Düşünceler cicii düşüncelerrr çokmu yaramazlarrr güzel ama çok meşakatli iş öğretmenlik dimi hele bide sınıf öğretmenliği imdaaattt diye bağırasın geliyormu sevgili ilkokul öğretmenimi buradann selamliyorum cok severdimm

Yaa bende ilkokul öğretmenimi çok ama çok severdim ama biz yeni nesil gibi öğrenciler değildik. Öğretmene saygı had safhadaydı. Yeni nesil öyle değil.. Benim birde malesef bahtsızlığım 3 yıl kendi eğitmediğim sınıfı 4. sınıfta almak zorunda kaldım. Çocuklara hiçbir erdem aşılanmamış. Okulda muhit olarak çok kötü bir yerde. İnan tüm sabrım zorlanıyor.
Bir de yeni nesil malum, inan biz gibi değiller...
Düşüncelerinin nesi var kuzum. Derdin nedir ? Siz konuşmuşsunuz galiba ama ben rahatsızdım giremedim o süreçte. Bana da anlatmak ister misin ?

Evet kesinlikle öyle ben 22 yaşındayım aramızda 2 3 kuşak olmasına rağmen yinede fark bariz ortada şimdikiler çok baska insan şaşıp kalıyor valla işin zor baya Allah yardımcın olsun yoo üstünkörü yazdım anlatmadım bir şey meleğim bilmiyorum ailemde üst üste kayıp yaşayınca annemde hasta ya sacma sacma düşünceler aldı beni gece olunca bir kaybetme korkusu başlıyor istemdışı senaryolar beliriyor kafamda yaslandilar artk bide etkilendim ondan galiba. Uzun zamandır iliskiminn olduğu hatta seneye ailemle tanıştırmayı düşündüğüm beyefendii kişisiylede çıkmazdayız bu aralar bende bir öfke bir karamsarlik hic sorma

Aay allah korusun okadar zor demek allah sabir versin tekrar tubim
Azaldi valla teyzesi baya azaldi hemde gunese de bakabiliyo isigada baya etki ilaclar iste bizim icin ilaclari birakinca sorun oluyo tekrar cikiyo bizim icin tekrarlamamasi onemli bakalim bu sefer ki tedaviden nasi sonuc alicaz insallah

Kuzum çok fark yok aramızda bende 25 yaşındayım. Kaybettiklerin için çok üzgünüm Allah mekanlarını cennet eylesin Ailemden kimseyi kaybetmedim ama beraber büyüdüğüm en yakın arkadaşım şehit oldu. Askere de uğurlamaya gidememiştim, kırgındık o ara biraz. Şehadet haberi geldiğinde yaşadığım travmayı anlatmam mümkün değil. Yıllar geçti ama hala kursağımda düğümleniyor aklıma geldikçe. O gün bugündür bende kaybetme korkusu yaşıyorum. Panik atak yaşıyorum. Atamıyorum üstümden. Eşime biraz ulaşamayım hemen felaket senaryoları geçiyor aklıma, kalp çarpıntılarım başlıyor. Yabancı numara arasa eşime bişey mi oldu onu mu haber vermeye arıyorlar diye açıyorum. Çok kötü birşey ya. O yüzden seni anlayabiliyorum. Dermanını bulursan bana da haber ver. Annenin nesi var bebişim? Çok geçmiş olsun ? Sevgilinle problemleriniz nedir? Herşey üst üste gelmiş sen haklısın depresyona girmekte..

Ay çok sevindimmm Canım Miroşum benim. Daha da iyi olacak inşallah... Acımasın ağrımasın onların hiçbir yeri ya. Melek onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…