- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.141
Mispak oldumMinnoşlarımmm...ByNkoaLa EternaaLLove @Pembeemzik @kahvesevmemben Diktorya Secret @mahperi hatun @_Silent Scream_ @Aveline @Ada duru @Tatlianne20 @sedanur91 @LknrNkz AnneAslan @Madammor @Misss_laviniaaa @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz @chloen
Nasılsınız kuzularım gününüz nasıl geçti anlatın bakalım
Aah yaa cok zor bi meslek kuzum senin ki Allah sabir ve kolaylik versin sana tabimBaldırlarım ahahaha ben iyi değilim ya öğrencilerim bugün delirtti beni cinlerim hala tepemdeMental olarak çok yorgun hissediyorum. Sen nasılsın neler yaptın güzel kaşlım. Miray nasıl ?
Getir bize yola sensz çok dahildik hahahahGeldiiimmtoparlama servisi ayağınıza gelmiştir depresif agresif her türlü yola getirilir
Misafir war kuzum bendede hazirlik yaptim aksam yemegi icin kekimi cikardim simdi firindan sosluycam. kosturyorum haberli habersiz misafiri sewerim. Arslani uyuttum sukur dedim.Minnoşlarımmm...ByNkoaLa EternaaLLove @Pembeemzik @kahvesevmemben Diktorya Secret @mahperi hatun @_Silent Scream_ @Aveline @Ada duru @Tatlianne20 @sedanur91 @LknrNkz AnneAslan @Madammor @Misss_laviniaaa @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz @chloen
Nasılsınız kuzularım gününüz nasıl geçti anlatın bakalım
Hoşbuldummm sizleri gördüm hoş oldummm :)) bugün arkadasimla görüşecektim normalde ama hiç icimden gelmedi bayada yağmur vardi evdeydim misafir vardi derkennn günn bittiii. Sen ne yapıyorsun nasilsin bakalimHosgeldin hosgeldin.naptin bugun bakalim
Cicinellimmmm depresyondayim bu aralar arkadasim ısrarla gel yemeğe gidelim dedii ama hicc canim istemediii evdeydim tüm gün yahuuu :/ sen ne yapiyorsun bakalimmm nasil gidiyorHoşgeldinn minnoşummmm. Neler yaptınnnn nerelerdeydin ?
Sen niden depsresyondasinCicinellimmmm depresyondayim bu aralar arkadasim ısrarla gel yemeğe gidelim dedii ama hicc canim istemediii evdeydim tüm gün yahuuu :/ sen ne yapiyorsun bakalimmm nasil gidiyor
Nasılda bildinnn gülomm hem onunla problemlerimiz var hem gelecek endişesi var hem kendi icimde sıkıntılarım var ailevi ne bilim bazen her şeyden herkesten sıkılıyor insan vallaSen niden depsresyondasin
Sevgi pitirciginla mi sknti var :)
Ohhhh saatlerdir duştasın tabe. Mispak olmamış olma ihtimalin yok. İç organlarına kadar köpürte köpürte yıkamış olmalısın be pıtırcığımMispak oldum
Hemde ne zor... Geçen gün bir öğretmen arkadaş derste sinirlenince tansiyonun 20 ye çıkmış. Kalp çarpıntısıyla hastahaneye kaldırıldı kadın. Hık deyip gidiveriyordu valla. Allah muhafaza....Aah yaa cok zor bi meslek kuzum senin ki Allah sabir ve kolaylik versin sana tabimbiz de iyiz ya ne olsun ilaclara devam 10 araliga da az kaldi pazartesi doktorun nedicegini merak ediyoruz iste
Vaytt seni hamarat seni. Ben habersiz misafirden nefret ederim.Misafir war kuzum bendede hazirlik yaptim aksam yemegi icin kekimi cikardim simdi firindan sosluycam. kosturyorum haberli habersiz misafiri sewerim. Arslani uyuttum sukur dedim.
Şapşal seniiiiiOhhhh saatlerdir duştasın tabe. Mispak olmamış olma ihtimalin yok. İç organlarına kadar köpürte köpürte yıkamış olmalısın be pıtırcığımSıhhatler olsun
Hayırdır ne depresyonu o be ? Neden girdin çık bakim ordan. Gerçi hep depresyonda biri olarak sana çık dememde abesle iştigal ama olsun ahahahCicinellimmmm depresyondayim bu aralar arkadasim ısrarla gel yemeğe gidelim dedii ama hicc canim istemediii evdeydim tüm gün yahuuu :/ sen ne yapiyorsun bakalimmm nasil gidiyor
Düşünceler cicii düşüncelerrrHayırdır ne depresyonu o be ? Neden girdin çık bakim ordan. Gerçi hep depresyonda biri olarak sana çık dememde abesle iştigal ama olsun ahahah
Benide öğrenciler mahfetti bugün pek iyi değilim malesef
Yaa bende ilkokul öğretmenimi çok ama çok severdim ama biz yeni nesil gibi öğrenciler değildik. Öğretmene saygı had safhadaydı. Yeni nesil öyle değil.. Benim birde malesef bahtsızlığım 3 yıl kendi eğitmediğim sınıfı 4. sınıfta almak zorunda kaldım. Çocuklara hiçbir erdem aşılanmamış. Okulda muhit olarak çok kötü bir yerde. İnan tüm sabrım zorlanıyor.Düşünceler cicii düşüncelerrrçokmu yaramazlarrr güzel ama çok meşakatli iş öğretmenlik dimi hele bide sınıf öğretmenliği imdaaattt diye bağırasın geliyormu sevgili ilkokul öğretmenimi buradann selamliyorum cok severdimm
Evet kesinlikle öyle ben 22 yaşındayım aramızda 2 3 kuşak olmasına rağmen yinede fark bariz ortada şimdikiler çok baska insan şaşıp kalıyor valla işin zor baya Allah yardımcın olsunYaa bende ilkokul öğretmenimi çok ama çok severdim ama biz yeni nesil gibi öğrenciler değildik. Öğretmene saygı had safhadaydı. Yeni nesil öyle değil.. Benim birde malesef bahtsızlığım 3 yıl kendi eğitmediğim sınıfı 4. sınıfta almak zorunda kaldım. Çocuklara hiçbir erdem aşılanmamış. Okulda muhit olarak çok kötü bir yerde. İnan tüm sabrım zorlanıyor.
Bir de yeni nesil malum, inan biz gibi değiller...
Düşüncelerinin nesi var kuzum. Derdin nedir ? Siz konuşmuşsunuz galiba ama ben rahatsızdım giremedim o süreçte. Bana da anlatmak ister misin ?
Aay allah korusun okadar zor demek allah sabir versin tekrar tubimHemde ne zor... Geçen gün bir öğretmen arkadaş derste sinirlenince tansiyonun 20 ye çıkmış. Kalp çarpıntısıyla hastahaneye kaldırıldı kadın. Hık deyip gidiveriyordu valla. Allah muhafaza....
Ağrıları azaldı mı kuzunun ?
Kuzum çok fark yok aramızda bende 25 yaşındayım. Kaybettiklerin için çok üzgünüm Allah mekanlarını cennet eylesinEvet kesinlikle öyle ben 22 yaşındayım aramızda 2 3 kuşak olmasına rağmen yinede fark bariz ortada şimdikiler çok baska insan şaşıp kalıyor valla işin zor baya Allah yardımcın olsunyoo üstünkörü yazdım anlatmadım bir şey meleğim bilmiyorum ailemde üst üste kayıp yaşayınca annemde hasta ya sacma sacma düşünceler aldı beni gece olunca bir kaybetme korkusu başlıyor istemdışı senaryolar beliriyor kafamda yaslandilar artk bide etkilendim ondan galiba. Uzun zamandır iliskiminn olduğu hatta seneye ailemle tanıştırmayı düşündüğüm beyefendii kişisiylede çıkmazdayız bu aralar bende bir öfke bir karamsarlik hic sorma
Ay çok sevindimmmAay allah korusun okadar zor demek allah sabir versin tekrar tubim
Azaldi valla teyzesi baya azaldi hemde gunese de bakabiliyo isigada baya etki ilaclar iste bizim icin ilaclari birakinca sorun oluyo tekrar cikiyo bizim icin tekrarlamamasi onemli bakalim bu sefer ki tedaviden nasi sonuc alicaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?