- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.161
Ayy düşünemiyorum bile çok kötü yaşadığın şey gerçekten ama güzel bir yerdedir eminim mekani cennet olsunKuzum çok fark yok aramızda bende 25 yaşındayım. Kaybettiklerin için çok üzgünüm Allah mekanlarını cennet eylesinAilemden kimseyi kaybetmedim ama beraber büyüdüğüm en yakın arkadaşım şehit oldu. Askere de uğurlamaya gidememiştim, kırgındık o ara biraz. Şehadet haberi geldiğinde yaşadığım travmayı anlatmam mümkün değil. Yıllar geçti ama hala kursağımda düğümleniyor aklıma geldikçe. O gün bugündür bende kaybetme korkusu yaşıyorum. Panik atak yaşıyorum. Atamıyorum üstümden. Eşime biraz ulaşamayım hemen felaket senaryoları geçiyor aklıma, kalp çarpıntılarım başlıyor. Yabancı numara arasa eşime bişey mi oldu onu mu haber vermeye arıyorlar diye açıyorum. Çok kötü birşey ya. O yüzden seni anlayabiliyorum. Dermanını bulursan bana da haber ver. Annenin nesi var bebişim? Çok geçmiş olsun ? Sevgilinle problemleriniz nedir? Herşey üst üste gelmiş sen haklısın depresyona girmekte..
Hoşgeldin aramızaaaaaYepis yeni bir üye değilim ama topiğin yepis yenisiyim merhaba kızlar. Bayılırım geyiğe. Birkaç sayfa okudum çok hoşuma gitti muhabbetiniz. Sizi daha iyi tanımak adına hepsini okuyacağım ama dayanamadım bir selam vereyim dedim. Üçlü set ne tatlı bir grup olmuşBursa'dan selamlar
Hoşgeldiniz merhaba :)Yepis yeni bir üye değilim ama topiğin yepis yenisiyim merhaba kızlar. Bayılırım geyiğe. Birkaç sayfa okudum çok hoşuma gitti muhabbetiniz. Sizi daha iyi tanımak adına hepsini okuyacağım ama dayanamadım bir selam vereyim dedim. Üçlü set ne tatlı bir grup olmuşBursa'dan selamlar
Hoşgeldin canım biz üçlü setiz ama sizde set uyelerisiniz her zaman beklerizYepis yeni bir üye değilim ama topiğin yepis yenisiyim merhaba kızlar. Bayılırım geyiğe. Birkaç sayfa okudum çok hoşuma gitti muhabbetiniz. Sizi daha iyi tanımak adına hepsini okuyacağım ama dayanamadım bir selam vereyim dedim. Üçlü set ne tatlı bir grup olmuşBursa'dan selamlar
:/ Geçmiş olsun canım anneye çok .. hem çık o girdiğin depresyondan yerimi kkapliyonuz!!Ayy düşünemiyorum bile çok kötü yaşadığın şey gerçekten ama güzel bir yerdedir eminim mekani cennet olsunannem felç hastası cicim 9 sene olacak yani tarifi imkansiz bir sey anlatamam ilk yaşadığımız günlerden bugüne yine çok şükür nefes almasi varlığını bilmem bile yetiyor başlarda bu tabirden nefret ederim ama (yatalaktı) eve hastaneden geldiğinde annem gitmis baska biri gelmsti sanki tam ona ihtiyacim olduğu dönemlerde böyle oldu o günden beri hep bir tarafim yarım gibi su an cok daha iyi azda olsa kalkiyor konuşuyor. Sevgilimede bir hâller oldu bilmiyorum kıskançlaştı yani biraz sohbet ediyoruz tartismaya dönüyor bir şekilde ve uzlaşamıyoruz ne olacak bilmiyorum öfkesini yenmesini istiyorum ama bakalim ayy başınızı şişirdim içinizi kararttım yahu
Herşey hep eğlence geyik değil ki kuzum.... Gerçek dostlar asıl kötü zamanlarında yanında olanlardır. O yüzden öyle başınızı şişirdim falan deme. Şişireceksin tabiki...Şişirme de bak ne yapıyorumAyy düşünemiyorum bile çok kötü yaşadığın şey gerçekten ama güzel bir yerdedir eminim mekani cennet olsunannem felç hastası cicim 9 sene olacak yani tarifi imkansiz bir sey anlatamam ilk yaşadığımız günlerden bugüne yine çok şükür nefes almasi varlığını bilmem bile yetiyor başlarda bu tabirden nefret ederim ama (yatalaktı) eve hastaneden geldiğinde annem gitmis baska biri gelmsti sanki tam ona ihtiyacim olduğu dönemlerde böyle oldu o günden beri hep bir tarafim yarım gibi su an cok daha iyi azda olsa kalkiyor konuşuyor. Sevgilimede bir hâller oldu bilmiyorum kıskançlaştı yani biraz sohbet ediyoruz tartismaya dönüyor bir şekilde ve uzlaşamıyoruz ne olacak bilmiyorum öfkesini yenmesini istiyorum ama bakalim ayy başınızı şişirdim içinizi kararttım yahu
Çok sağol mavisimmm:/ Geçmiş olsun canım anneye çok .. hem çık o girdiğin depresyondan yerimi kkapliyonuz!!
Ya iyi yaptın derdini anlatmakla canım benimEternaaLLove bak bak nelereee vesilee oldun mavişim ben ki kimseye içimi açamam sizleri o kadar samimi gördüm ki anlativerdim kendimi topigin meşhur olduuu gelen geleneee iyiki açmışsın iyiki sizi tanımışım
Depresyona öyle hemen gitmeyin yahu orası benim yerim izin alın azıcık girerkenÇok sağol mavisimmmçıkıyorum çıkıyorum az kaldiii
İvettt biz zaten meşhuruz topiğimizde meşhur oldu dolayısıyla mavişim. Bizim herşeyimiz meşhurdur maşallah barekallahYa iyi yaptın derdini anlatmakla canım benimbiz zaten meshuruz dimi B Brunello Cicinelli @RosSsS unutma azize dertler tekken insanı tozuturuyo
Hoş buldum. Tesekkur ederim. Aranıza katılmakla iyi etmişim.Hoşgeldin aramızaaaaaBurada yeni üye eski üye hepimiz bir aradayız. Aramıza katılanları da çok severiz. Sanırım aynı şehirliyiz ve meslektaşız gibi görünüyor Kendinden bahsetsene biraz tanışalım öğretmen misin sende
Hoş buldum sevgiler...Hoşgeldiniz merhaba :)
Set üyesi saydigin için çok sağ ol.Hoşgeldin canım biz üçlü setiz ama sizde set uyelerisiniz her zaman bekleriz
Ay çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni güzel yüreğinden öpüyorum seni Rabbim annelerimize uzunnnn sağlıklı ömürler versin❤ yani problemlerimizi konuşuyoruz hep mizacıda biraz öyle kabul ediyor sinirli olduğunu ama bende duygularimi yüksek yaşayan birisi olduğum için o an hep yükseliyoruz ikimizde tartışma çıkıyor tamam dikkat edicem diyor ama yine aynı soruyorum cicim soruyorum bir mühendis kişisi beni takinti yapmıştı geçen sene karakola bile gittik ben ondan beri gözlemledim kıskançlığını ama elimde değil sen dışarı çıktığın an aklim kaliyor diyor ayrılmayı bile düşünüyorum cokta seviyorum ne yapacam bilemiyorum bakalimHerşey hep eğlence geyik değil ki kuzum.... Gerçek dostlar asıl kötü zamanlarında yanında olanlardır. O yüzden öyle başınızı şişirdim falan deme. Şişireceksin tabiki...Şişirme de bak ne yapıyorum
Çok geçmiş olsun benim güzelim... İnan dualarım bundan sonra annenle olacak. Çok zordur ya. Tahmin dahi edemiyorum ama seni anlamaya çalışıyorum. Rabbim şifa versin. İyi olsun inşallah... Annelerimiz çok kıymetli ya daha ötesi yokkiÇok zor bir süreçtesin, çok zor bir sınavdasın kuzum benim. Rabbim sana ve ailene sabır versin.
Sevdiceğin niye öyle oldu acaba. Nedenini soruyor musun ? Burcu ne ?
Acıkta biz girelim dedikkk ne var yani paylaşsakkkDepresyona öyle hemen gitmeyin yahu orası benim yerim izin alın azıcık girerken
Kesinlikleee öyleeYa iyi yaptın derdini anlatmakla canım benimbiz zaten meshuruz dimi B Brunello Cicinelli @RosSsS unutma azize dertler tekken insanı tozuturuyo
❤ keske imkan olsa da sana da çay yanina yaptiklarimdan ikram edebilseydim kuzumVaytt seni hamarat seni. Ben habersiz misafirden nefret ederim.Kolay gelsin kuzum nefis olmuştur yemeklerin eminim. İyi oturmalar size
Ben de Bursa'da görev yapıyorum canım örtmenim. Heyooo be meslektaşım geldiiiHoş buldum. Tesekkur ederim. Aranıza katılmakla iyi etmişim.Enerjinizin maşallahı var. Bursalı değilim ama burada görev yapıyorum. Edebiyat öğretmeniyim. Eşinin eğitimleri devam ediyor sanırsam .
.
Kuzum fazla kıskançlık başa bela inan. Bu konuda seni aydınlatabilecek en doğru kişi, bu işinin uzmanı, senelerdir bir kıskanç akreple boğuşan kardeşim @RosSsS dur. Güloooo koş burda kıskançlığa maruz kalan biri var bilirkişim benimAy çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni güzel yüreğinden öpüyorum seni Rabbim annelerimize uzunnnn sağlıklı ömürler versin❤ yani problemlerimizi konuşuyoruz hep mizacıda biraz öyle kabul ediyor sinirli olduğunu ama bende duygularimi yüksek yaşayan birisi olduğum için o an hep yükseliyoruz ikimizde tartışma çıkıyor tamam dikkat edicem diyor ama yine aynı soruyorum cicim soruyorum bir mühendis kişisi beni takinti yapmıştı geçen sene karakola bile gittik ben ondan beri gözlemledim kıskançlığını ama elimde değil sen dışarı çıktığın an aklim kaliyor diyor ayrılmayı bile düşünüyorum cokta seviyorum ne yapacam bilemiyorum bakalim
Oyyy etmiş oldun ki nam nam nam yidim bitirdim hepiciğini❤ keske imkan olsa da sana da çay yanina yaptiklarimdan ikram edebilseydim kuzum
Hahah son akrep bükücü @RosSsS yardım ett :)) bende onu düşünüyorum iste iyi bir karar vermem gerekiyor çok zor ama hayırlısı olsunKuzum fazla kıskançlık başa bela inan. Bu konuda seni aydınlatabilecek en doğru kişi, bu işinin uzmanı, senelerdir bir kıskanç akreple boğuşan kardeşim @RosSsS dur. Güloooo koş burda kıskançlığa maruz kalan biri var bilirkişim benim
Ama şöyle düşün bak; şimdiden bunalıyorsun. Bu kıskançlıkla bir ömür aynı evde yaşayabilir misin ? Bunları iyi düşün sevgi herşeye yetmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?