Yepis yeni geyik (:

Aynen öyle aruz ölçüsü Edebiyati sevenler hassas ruhlu insanlardir genelde. Çok sevindim. Allah kavuştursun günler çok çabuk geçsin insallah. Ben de Gaziantepliyim. Antalyadan geçen yıl geldik Bursa/ Gemlik'e ikinci kez. 10 yıl önce eşimle burda nikamiz kiyilmişti. Daha doğrusu ikinci bahar diyelim emekli olmadan gidelim dedim eşime o da tekrar dönme şartıyla geldi sağ olsun. Çok seviyorum Bursa'yı iklimi tam bana göre.

Hahah son akrep bükücü ByNkoaLa yardım ett :)) bende onu düşünüyorum iste iyi bir karar vermem gerekiyor çok zor ama hayırlısı olsun
Ahahaha akrep mi bükücü akrep mi onu bükücü tam bilemiyorum ama Evlendikten sonra işler çok değişiyor yavrum. İlk heveslerin kalıcı olmuyor hiçbiri. Şimdi katlanabildiğin kıskançlıklara, negatif şeylere karşı, fazla maruz kalmaktan tahammülsüz hale gelebiliyorsun. Zor işler zor...

Ahh ahhh hemde ne zorrr ama cok seviyorum iste o yüzden vazgeçmek zor geliyor ortaokuldan bu yana dile kolay iyiceee düşünmem gerekiyorr ama bir sonuca varamıyorum Allaha bıraktım hayirliysa nasip etsin insallah

Ohhh oh mesleğinde tecrübelenmiş güzel öğretmenim benim. Ben daha işin başında sayılırım. İlkokuldayken hayalim ingilizce öğretmeni olmaktı, lisedeyken hayalim edebiyat öğretmeni olmaktı sonuç sınıf öğretmenliği oldu Ama gören sende ingilizce öğretmeni tipi var yanlış olmuşsun diyor Mesleğimiz çok güzel ama zor yanları da çok tabi...
Bursa'nın iklimini bende seviyorum. Hiçbir mevsim aşırı değildir. Tam kararında yaşanır o açıdan güzeldir iklimi, havası.. Gemlik tarafları hele daha güzel. Mudanya tarafları da öyle. Deniz kenarı yerler buralar hep. Ben merkezdeyim. Şubatta eşimin atamasıyla burada mı kalacağız yolcu mu olacağız bakalım göreceğiz İkinci bahar da iyiymiş bu arada hani

Ahh ahhh hemde ne zorrr ama cok seviyorum iste o yüzden vazgeçmek zor geliyor ortaokuldan bu yana dile kolay iyiceee düşünmem gerekiyorr ama bir sonuca varamıyorum Allaha bıraktım hayirliysa nasip etsin insallah
O zaman kendisini törpülemesi gerek bebişim. Kimsenin kimsenin hayatını zedelemeye hakkı yok ki O da senin gibi ilişkisine sahip çıkmak istiyorsa gerekirse tedavi falan olsun. Kıskançlık insanı çok yorar. Kıskananı da kıskanılanı da.

Evet kesinlikle öyle ablamda öyle söylüyor bende teklif ettim bakalim güzel yüreklimm nelerr olacakkk

Senin saçını başını yolarım bak

Ay çok sevindimmm Canım Miroşum benim. Daha da iyi olacak inşallah... Acımasın ağrımasın onların hiçbir yeri ya. Melek onlar
Vallahi oyle tubim gozum aciyo dediginde boyle icim nasi aciyodu anlatamam acisini hafifletemiyodum bana bakamiyodu oyle gorunce kuzumu agliyodum hemen oda aglamiyim diye gecti acimiyo anne gecti diyodu yavrum benim
Ama biraz olsun geride kaldi sanki oyle hissediyorum ben bakalim doktor nedicek insallah iyi biseyler soyler aylardir surekli ilac kullaniyoruz gozune yaa oda bikti artik izin vermiyo damla dokmemize aglaya aglaya zorla dokmeye basladik ilaclari son demler ya hani sabir tukendi mirosda
ilac kullanmadigimiz gunu bayram ilan edicem yeminle

O gün hep birlikte bayram yapıcaz fıstıkım Yakındır o günler yakındır... Rabbim anne yüreğini acıtmasın yavruna bir an önce şifa versin inşallah

Hoşbuldummm sizleri gördüm hoş oldummm :)) bugün arkadasimla görüşecektim normalde ama hiç icimden gelmedi bayada yağmur vardi evdeydim misafir vardi derkennn günn bittiii. Sen ne yapıyorsun nasilsin bakalim

Buraya tam girdim.eve bir tamirat isi icin geldiler.onunla ugrastim.sonra da yemek isine giristim.pismesini bekliyorum o arada yine bakiyim dedim sizkere

O gün hep birlikte bayram yapıcaz fıstıkım Yakındır o günler yakındır... Rabbim anne yüreğini acıtmasın yavruna bir an önce şifa versin inşallah
Aminn baldirlarini yedigim :))))
Allahim hic bi annenin yuregini acitmasin hicbi anneyi evlat acisiyla sinamasin insallah

Nasılda bildinnn gülomm hem onunla problemlerimiz var hem gelecek endişesi var hem kendi icimde sıkıntılarım var ailevi ne bilim bazen her şeyden herkesten sıkılıyor insan valla
Valla öyle oluyor maalesef skliyor insan ama herşeye rağmen yasamak lazm bosvercen bazen

Hoşgeldiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…