- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.181
Aynen öyle aruz ölçüsüBen hem Bursalıyım hem Bursa'da görev yapıyorum canım örtmenim. Heyooo be meslektaşım geldiiiSınıf öğretmeniyim bende. Ama edebiyata bayılırım failatün failatün failün, mefulü mefaülü mefaülü feülün müydü neydi kız Eşim eğitimde evet. Aylardır yollarını bekleye bekleye kurudum kaldım inan. Burdaki kardeşlerim sayesinde üstesinden geliyorum diyebilirim. Ay sonunda kavuşacağız inşallah az kaldı az...
Saol canim benim sen nasilsinMinnoşlarımmm...ByNkoaLa EternaaLLove @Pembeemzik @kahvesevmemben Diktorya Secret @mahperi hatun @_Silent Scream_ A Aveline @Ada duru @Tatlianne20 @sedanur91 @LknrNkz @AnneAslan @Madammor Kara_gozlum @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz @chloen
Nasılsınız kuzularım gününüz nasıl geçti anlatın bakalım
Ahahaha akrep mi bükücü akrep mi onu bükücü tam bilemiyorum amaHahah son akrep bükücüByNkoaLa yardım ett :)) bende onu düşünüyorum iste iyi bir karar vermem gerekiyor çok zor ama hayırlısı olsun
Ahh ahhh hemde ne zorrr ama cok seviyorum iste o yüzden vazgeçmek zor geliyor ortaokuldan bu yana dile kolay iyiceee düşünmem gerekiyorr ama bir sonuca varamıyorum Allaha bıraktım hayirliysa nasip etsin insallahAhahaha akrep mi bükücü akrep mi onu bükücü tam bilemiyorum amaEvlendikten sonra işler çok değişiyor yavrum. İlk heveslerin kalıcı olmuyor hiçbiri. Şimdi katlanabildiğin kıskançlıklara, negatif şeylere karşı, fazla maruz kalmaktan tahammülsüz hale gelebiliyorsun. Zor işler zor...
Ohhh oh mesleğinde tecrübelenmiş güzel öğretmenim benim. Ben daha işin başında sayılırım. İlkokuldayken hayalim ingilizce öğretmeni olmaktı, lisedeyken hayalim edebiyat öğretmeni olmaktı sonuç sınıf öğretmenliği olduAynen öyle aruz ölçüsüEdebiyati sevenler hassas ruhlu insanlardir genelde. Çok sevindim. Allah kavuştursun günler çok çabuk geçsin insallah. Ben de Gaziantepliyim. Antalyadan geçen yıl geldik Bursa/ Gemlik'e ikinci kez. 10 yıl önce eşimle burda nikamiz kiyilmişti. Daha doğrusu ikinci bahar diyelim emekli olmadan gidelim dedim eşime o da tekrar dönme şartıyla geldi sağ olsun. Çok seviyorum Bursa'yı iklimi tam bana göre.
İyiyim kuzum. Yorgunum dinlenmece saatleri işteSaol canim benim sen nasilsin
O zaman kendisini törpülemesi gerek bebişim. Kimsenin kimsenin hayatını zedelemeye hakkı yok kiAhh ahhh hemde ne zorrr ama cok seviyorum iste o yüzden vazgeçmek zor geliyor ortaokuldan bu yana dile kolay iyiceee düşünmem gerekiyorr ama bir sonuca varamıyorum Allaha bıraktım hayirliysa nasip etsin insallah
HahahhahHİvettt biz zaten meşhuruz topiğimizde meşhur oldu dolayısıyla mavişim. Bizim herşeyimiz meşhurdur maşallah barekallah
Evet kesinlikle öyle ablamda öyle söylüyor bende teklif ettim bakalim güzel yüreklimm nelerr olacakkkO zaman kendisini törpülemesi gerek bebişim. Kimsenin kimsenin hayatını zedelemeye hakkı yok kiO da senin gibi ilişkisine sahip çıkmak istiyorsa gerekirse tedavi falan olsun. Kıskançlık insanı çok yorar. Kıskananı da kıskanılanı da.
Senin saçını başını yolarım bakBen de Bursa'da görev yapıyorum canım örtmenim. Heyooo be meslektaşım geldiiiSınıf öğretmeniyim bende. Ama edebiyata bayılırım failatün failatün failün, mefulü mefaülü mefaülü feülün müydü neydi kız Eşim eğitimde evet. Aylardır yollarını bekleye bekleye kurudum kaldım inan. Burdaki kardeşlerim sayesinde üstesinden geliyorum diyebilirim. Ay sonunda kavuşacağız inşallah az kaldı az...
Paylaşmam ben giren çıkmıyor oda değil yer kapliyonuzAcıkta biz girelim dedikkk ne var yani paylaşsakkk
Amani boooo.Senin saçını başını yolarım bak
Vallahi oyle tubim gozum aciyo dediginde boyle icim nasi aciyodu anlatamam acisini hafifletemiyodum bana bakamiyodu oyle gorunce kuzumu agliyodum hemenAy çok sevindimmmCanım Miroşum benim. Daha da iyi olacak inşallah... Acımasın ağrımasın onların hiçbir yeri ya. Melek onlar
O gün hep birlikte bayram yapıcaz fıstıkımVallahi oyle tubim gozum aciyo dediginde boyle icim nasi aciyodu anlatamam acisini hafifletemiyodum bana bakamiyodu oyle gorunce kuzumu agliyodum hemenoda aglamiyim diye gecti acimiyo anne gecti diyodu yavrum benim
Ama biraz olsun geride kaldi sanki oyle hissediyorum ben bakalim doktor nedicek insallah iyi biseyler soyler aylardir surekli ilac kullaniyoruz gozune yaa oda bikti artik izin vermiyo damla dokmemize aglaya aglaya zorla dokmeye basladik ilaclari son demler ya hani sabir tukendi mirosda
ilac kullanmadigimiz gunu bayram ilan edicem yeminle
Hoşbuldummm sizleri gördüm hoş oldummm :)) bugün arkadasimla görüşecektim normalde ama hiç icimden gelmedi bayada yağmur vardi evdeydim misafir vardi derkennn günn bittiii. Sen ne yapıyorsun nasilsin bakalim
Aminn baldirlarini yedigim :))))O gün hep birlikte bayram yapıcaz fıstıkımYakındır o günler yakındır... Rabbim anne yüreğini acıtmasın yavruna bir an önce şifa versin inşallah
Aman iyiii çıktımmmmPaylaşmam ben giren çıkmıyor oda değil yer kapliyonuz
Ooo yoğunum deseneee. Kolay gelsin balım ellerine sağlık ❤Buraya tam girdim.eve bir tamirat isi icin geldiler.onunla ugrastim.sonra da yemek isine giristim.pismesini bekliyorum o arada yine bakiyim dedim sizkere
Valla öyle oluyor maalesef skliyor insan ama herşeye rağmen yasamak lazm bosvercen bazenNasılda bildinnn gülomm hem onunla problemlerimiz var hem gelecek endişesi var hem kendi icimde sıkıntılarım var ailevi ne bilim bazen her şeyden herkesten sıkılıyor insan valla
Hoşgeldiniz :)Yepis yeni bir üye değilim ama topiğin yepis yenisiyim merhaba kızlar. Bayılırım geyiğe. Birkaç sayfa okudum çok hoşuma gitti muhabbetiniz. Sizi daha iyi tanımak adına hepsini okuyacağım ama dayanamadım bir selam vereyim dedim. Üçlü set ne tatlı bir grup olmuşBursa'dan selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?