- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.641
Canim sen yine içmişsin , ben hiç içmemişim ....Ben doğuştan hastayım. Anne sütünü az içmişim ondan herhalde, hiçbir zaman iyi olmadımkiİçimizde çocuksuz sayısı çok az valla, ne güzel ya herkesin evi neşe kaynıyor
Çok şükür iyii senden naberrr meleğimm
Ay düzelttik gibi gibi çok şükür :) dedimmm ayağını denkkk alll yohsammm kelleni alırımmm tamam aplaa dediii@kahvesevmemben düzelttiniz mi minnoş, aranızı?
Ben suan çamaşırları aşmaya gitçem gelirim...Çok şükür iyii senden naberrr meleğimm
Hadi İnşAllah..@kahvesevmemben düzelttiniz mi minnoş, aranızı?
ByNkoaLa adın Jennifer kaldı yalnız ahahaha
D __Dahlia__ Seroş pırtlatmak üzere ama benim çoook zor kuzum. O levelde değilim benaynen bağışıklık çok kötü benim
Ben suan çamaşırları aşmaya gitçem gelirim...
İyiyim.kuzum sen nasılsın
Hahahaha sorma Jennifer dava acacak yakında bana hahahaahah@kahvesevmemben düzelttiniz mi minnoş, aranızı?
ByNkoaLa adın Jennifer kaldı yalnız ahahaha
D __Dahlia__ Seroş pırtlatmak üzere ama benim çoook zor kuzum. O levelde değilim benaynen bağışıklık çok kötü benim
Gülom varya dediklerin bı tutsun nediyim dahaGecen yelek atmistm yaa bitmedi daha onu oruyorm
Senin ilk çocuğun erkek olacakmış gbi geliyor
EternaaLLove un da kızı olackamis gbi hissediyorum :)
Bende iyiyim canım, uğraşıyorum ... kızın döktüklerini topluyorum...İyiyim.kuzum sen nasılsın
Tutacak bana inan herşey şuan senin aleyhine mi lehine mo hep karistirirm bunları hahahaha hangisi iyiyse o isteGülom varya dediklerin bı tutsun nediyim daha
Oyu kolay gelsin balimmm valla her yeri döküp dagitiyirlar bnmki de kustu bugün her yereBende iyiyim canım, uğraşıyorum ... kızın döktüklerini topluyorum...
Ayaciklarim agriyo gezmekten 2 gundur disarilardydim. gez babam gezMutlu pazalar fıstıklarım. Neler yapıyorsunuz, pazar günü planlarınız nedir anlatın bakalım. Ben cuma okul çıkışından beri yatıyorum. Planım pazartesi okul girişine kadar yatmaya devam etmek
ByNkoaLa @Aveline @imzaben @kahvesevmemben Pembeemzik @- Pudra Pembe - @minik meleklerim @melankolimm @_Silent Scream_ @Finr @mahperi hatun @Tatlianne20 @AnneAslan D __Dahlia__ @Kara-Elmas
EternaaLLove geziyorsun ama bekleniyorsun bunu bil
Hasta mi oldu kuzuOyu kolay gelsin balimmm valla her yeri döküp dagitiyirlar bnmki de kustu bugün her yere
Ooo hamarat kadının hali başka , dinlen canim yarına enerjik ol..Ayaciklarim agriyo gezmekten 2 gundur disarilardydim. gez babam gez
Az once eve geldim valla .hemen acma hamuru yogurdum oglusumun yarin beslenmesine,cocuklari banyo yaptirdim uyuttum..Cayimi icip bende zibarcam simdi
Biseyi yoktu aslında bi anda oldu anlamadım bendeHasta mi oldu kuzuçok geçmiş olsun rossum..
Yediği de dokunmuş olabilir, takip et geçmezse doktora göster canim..Biseyi yoktu aslında bi anda oldu anlamadım bende
Kuzum 3 cocuk olunca mecbur sipsak ve pratik olmak zorundasinOoo hamarat kadının hali başka , dinlen canim yarına enerjik ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?