- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.661
Aynen canim, severim senin gibi pratik anneleri..Kuzum 3 cocuk olunca mecbur sipsak ve pratik olmak zorundasin
Hayirdir gulo hasta mi oldu ogluşun ? :-(Oyu kolay gelsin balimmm valla her yeri döküp dagitiyirlar bnmki de kustu bugün her yere
Oyy oyy pratiğiz ama sen gel bide bana sorAynen canim, severim senin gibi pratik anneleri..
Iyi oynadim desem baya yoruldum:)Herkes ettiğini bulur karalım, kv de sana ettiyse elbet bulacaktır. Sen içini rahat tut
Ohh oh herkes ne güzel aktiviteler, sosyallikler içinde. Bende cumadan beri yatayımDöktün mü kurtlarını
Gülo'mun hissiyatına göre benim oğlum senin kızın olacaksa senin kızı gelin alırım ona göre. Yabancıya gitmesin bana gelsinGülom varya dediklerin bı tutsun nediyim daha
Vay pratik ana seniAyaciklarim agriyo gezmekten 2 gundur disarilardydim. gez babam gez
Az once eve geldim valla .hemen acma hamuru yogurdum oglusumun yarin beslenmesine,cocuklari banyo yaptirdim uyuttum..Cayimi icip bende zibarcam simdi
Lehine: olumluTutacak bana inan herşey şuan senin aleyhine mi lehine mo hep karistirirm bunları hahahaha hangisi iyiyse o iste
Geçmiş olsun Gülom. Okuldan mokuldan heryerden kapıyorlar ya sürekli. Bizim öğretmen arkadaşın oğlu anasınıfında, çocuk onu tanıdığımdan beri öksürüyoOyu kolay gelsin balimmm valla her yeri döküp dagitiyirlar bnmki de kustu bugün her yere
Korkacak hicbise yok kuzum.Bu dunyada Annelikten daha guzel bir duygu yok.Vay pratik ana seniBen bir tanesinden korkuyorum 3 taneyi nasıl idare ediyorsun Pembişim ya helal olsun sana
Canim, biz evliliğimizde zor imtihanlardan geçtiğimiz için bir de geç anne ve baba olduğumuz için bebeğimiz de olunca daha çok bağlandık birbirimize o yüzden evliliğim çok şükür iyi gidiyor...Pekala pembişimin yazdığına istinaden tüm annelerimize soruyorum, günün sorusu geliyor;
"Çocuktan sonra evlilik olumsuz yönde etkileniyor mu? Eşler birbirinden uzaklaşıyor mu? Açıklayarak cevaplayınız.(Süre:40 dk, Başarılar Dilerim)
@RosSsSPembeemzik D __Dahlia__ AnneAslan Diktorya Secret Silent Scream melankolimm @minik meleklerim
Başka kimler anaydı burda ya unuttum şindi, anaları etiketleyelim
Ayy ne güzel nurunnisaCanim, biz evliliğimizde zor imtihanlardan geçtiğimiz için bir de geç anne ve baba olduğumuz için bebeğimiz de olunca daha çok bağlandık birbirimize o yüzden evliliğim çok şükür iyi gidiyor...
Aksine biz hiç uzaklaşmadık birbirimizden çocuğumuzu kendimiz büyütüyoruz yeri geliyor rolleri değiştirip birbirimize yardımcı oluyoruz sağolsun çok ilgili bir babadır şükürler olsun ..
Ama gerçekten bazı eşler var eşlerine hiç yardımcı olmazlar herseyi kadına yüklerler.. Bu yüzden evliliklerde problemler bitmiyor haliyle uzaklaşıyorsun maalesef
Canim 8 yıl sonra oldu..Ayy ne güzel nurunnisaEvlendikten ne kadar sonra bebek sahibi oldunuz ?
Gezmeler, tozmalar , romantizm azalıyor ama onlar uyuynca istediğini yaparsınPekala pembişimin yazdığına istinaden tüm annelerimize soruyorum, günün sorusu geliyor;
"Çocuktan sonra evlilik olumsuz yönde etkileniyor mu? Eşler birbirinden uzaklaşıyor mu? Açıklayarak cevaplayınız.(Süre:40 dk, Başarılar Dilerim)
@RosSsSPembeemzik D __Dahlia__ AnneAslan Diktorya Secret Silent Scream melankolimm @minik meleklerim
Kaç yaşındaydın anne olduğunda peki? 8 yıl kendi isteğiniz ile mi ertelediniz ? Ben 3 yıllık evliyim ama bunaltmaya başladı çevremdekilerCanim 8 yıl sonra oldu..
Ben gec kaldim sinava ortmenim tekrar deneme sinavina girebilirmiyim acaba ? :))Pekala pembişimin yazdığına istinaden tüm annelerimize soruyorum, günün sorusu geliyor;
Yabancıya asla vermem tubim ama gulomun oglanlarla kapiscak oğlunGülo'mun hissiyatına göre benim oğlum senin kızın olacaksa senin kızı gelin alırım ona göre. Yabancıya gitmesin bana gelsinAy benden de kaynana olur mu be düşünemedim kendimi
Ahaha tamam geç kaldın ama sınavını geçerli sayıyorumBen gec kaldim sinava ortmenim tekrar deneme sinavina girebilirmiyim acaba ? :))
Hicde bile olumsuz etkilenmiyo tubisim hatta daha bir bagliyo anneyle babayi birbirine
Tamam kararlaştırdığımız gibiYabancıya asla vermem tubim ama gulomun oglanlarla kapiscak oğlun
Tabiki olumlu tubisim hiic korkmaa askla olan hicbisey ters tepmez herzaman olumlu bi sekilde sana geri donerAhaha tamam geç kaldın ama sınavını geçerli sayıyorum
Vayy olumlu örneklerdensin yani kuzum, bayılırım olumlu örneklere
Sahi mi gıTabiki olumlu tubisim hiic korkmaa askla olan hicbisey ters tepmez herzaman olumlu bi sekilde sana geri doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?