Yepis yeni geyik (:

Herkes ettiğini bulur karalım, kv de sana ettiyse elbet bulacaktır. Sen içini rahat tut

Ohh oh herkes ne güzel aktiviteler, sosyallikler içinde. Bende cumadan beri yatayım Döktün mü kurtlarını
Iyi oynadim desem baya yoruldum:)

Gülom varya dediklerin bı tutsun nediyim daha
Gülo'mun hissiyatına göre benim oğlum senin kızın olacaksa senin kızı gelin alırım ona göre. Yabancıya gitmesin bana gelsin Ay benden de kaynana olur mu be düşünemedim kendimi

Ayaciklarim agriyo gezmekten 2 gundur disarilardydim. gez babam gez
Az once eve geldim valla .hemen acma hamuru yogurdum oglusumun yarin beslenmesine,cocuklari banyo yaptirdim uyuttum..Cayimi icip bende zibarcam simdi
Vay pratik ana seni Ben bir tanesinden korkuyorum 3 taneyi nasıl idare ediyorsun Pembişim ya helal olsun sana

Tutacak bana inan herşey şuan senin aleyhine mi lehine mo hep karistirirm bunları hahahaha hangisi iyiyse o iste
Lehine: olumlu
Aleyhine: olumsuz
ahah ügretmen ügretir
Oyu kolay gelsin balimmm valla her yeri döküp dagitiyirlar bnmki de kustu bugün her yere
Geçmiş olsun Gülom. Okuldan mokuldan heryerden kapıyorlar ya sürekli. Bizim öğretmen arkadaşın oğlu anasınıfında, çocuk onu tanıdığımdan beri öksürüyo

Vay pratik ana seni Ben bir tanesinden korkuyorum 3 taneyi nasıl idare ediyorsun Pembişim ya helal olsun sana
Korkacak hicbise yok kuzum.Bu dunyada Annelikten daha guzel bir duygu yok.
Anlatılmaz yanii.....
3 cocuk harika duygu ....Evden kahkahalar eksik olmuyor.Ev civil.civil .
Ama cok dagiliyor bi tek ona yetisemiyorjm

Canim, biz evliliğimizde zor imtihanlardan geçtiğimiz için bir de geç anne ve baba olduğumuz için bebeğimiz de olunca daha çok bağlandık birbirimize o yüzden evliliğim çok şükür iyi gidiyor...
Aksine biz hiç uzaklaşmadık birbirimizden çocuğumuzu kendimiz büyütüyoruz yeri geliyor rolleri değiştirip birbirimize yardımcı oluyoruz sağolsun çok ilgili bir babadır şükürler olsun ..

Ama gerçekten bazı eşler var eşlerine hiç yardımcı olmazlar herseyi kadına yüklerler.. Bu yüzden evliliklerde problemler bitmiyor haliyle uzaklaşıyorsun maalesef

Ayy ne güzel nurunnisa Evlendikten ne kadar sonra bebek sahibi oldunuz ?

Gezmeler, tozmalar , romantizm azalıyor ama onlar uyuynca istediğini yaparsın bizde uzaklaşma pek olmadi sayılır yani

Ben gec kaldim sinava ortmenim tekrar deneme sinavina girebilirmiyim acaba ? :))

Hicde bile olumsuz etkilenmiyo tubisim hatta daha bir bagliyo anneyle babayi birbirine

Gülo'mun hissiyatına göre benim oğlum senin kızın olacaksa senin kızı gelin alırım ona göre. Yabancıya gitmesin bana gelsin Ay benden de kaynana olur mu be düşünemedim kendimi
Yabancıya asla vermem tubim ama gulomun oglanlarla kapiscak oğlun

Ben gec kaldim sinava ortmenim tekrar deneme sinavina girebilirmiyim acaba ? :))

Hicde bile olumsuz etkilenmiyo tubisim hatta daha bir bagliyo anneyle babayi birbirine
Ahaha tamam geç kaldın ama sınavını geçerli sayıyorum
Vayy olumlu örneklerdensin yani kuzum, bayılırım olumlu örneklere

Ahaha tamam geç kaldın ama sınavını geçerli sayıyorum
Vayy olumlu örneklerdensin yani kuzum, bayılırım olumlu örneklere
Tabiki olumlu tubisim hiic korkmaa askla olan hicbisey ters tepmez herzaman olumlu bi sekilde sana geri doner

Tabiki olumlu tubisim hiic korkmaa askla olan hicbisey ters tepmez herzaman olumlu bi sekilde sana geri doner
Sahi mi gı Bana niyeyse çocuk olursa evliliğim, yaşamım, hayatım, aramızdaki aşk bitecek gibi geliyor çok saçma belki ama Psikoloğa gidicem artık bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…