Yepis yeni geyik (:

Cewap weriyorum
Bizde durumlar daha ekşınli oldu cocuk uyuyuncaya kaldi her isimiz
Ama geri kalan hersey ayni ilgisizlik soz konusu bile degil kuzum koca dusuncelimi dusuncesiz mi demek en dogrusu. Benimki ikinci cocuktan sonra daha da gozume girdi mesela o birini uyutuyo ben digerini.
Sadece onceki zaman elimizde olmuyo. Dogumu lohusaligi onlar ayri dert o anlar sinir bozucu
yemek yapar bulasiklari cikarir elbise asar aslinda cocuk olunca daha cok esler birbirinin derdine ortak olur. cocuk yokken hic ewli gibi degil gibiydik herseyi canimiz ne zaman isterse ole yapardik. simdj bazi seyler gezmek olsun uyumak yemek yemek bi luks

Sahi mi gı Bana niyeyse çocuk olursa evliliğim, yaşamım, hayatım, aramızdaki aşk bitecek gibi geliyor çok saçma belki ama Psikoloğa gidicem artık bu konuda
Aay tubim hicde oyle degil hele kucagina al asıl aşkı ozaman gorursun sen

Aay tubim hicde oyle degil hele kucagina al asıl aşkı ozaman gorursun sen
Çok tatlışsınız vallahi kuzularım. Ne güzel, bende sizin gibi olumlu bir örnek olurum umarım bir gün

Banada öyle geliyor cok korkuyorummmm anneeeee
Seni önce bi everelim de minnoşum hayırlısıyla Ne zaman evleniyon kıı şaka maka, kaçlıydın bakim sen? Artık baş göz etme zamanımız gelmedi mi seni yav

Seni önce bi everelim de minnoşum hayırlısıyla Ne zaman evleniyon kıı şaka maka, kaçlıydın bakim sen? Artık baş göz etme zamanımız gelmedi mi seni yav
Hahaha düşün korkumuuu iste şimdiden sardı beni yani ablam 21 senelik evli ve çocuk sahibi olamadı yaşı 40 çok zor bir imtihan kadın için anne olamamak gerçekten ama ben ne bilim belki su an bekarim diye böyle düşünüyorum çok bir isteğim yok. Erkek arkadaşıma kalsa simdi evlenelim diyor cocuktan konusuyor hep bende geriliyorum örtmenim. Cevabima gelecek olursakkk insallah seneye bir adım atmayi düşünüyoruz artikinnnn bana dua edin

Kaç yaşındaydın anne olduğunda peki? 8 yıl kendi isteğiniz ile mi ertelediniz ? Ben 3 yıllık evliyim ama bunaltmaya başladı çevremdekiler
27 yasında canim, insan evlenince hemen olacağını zannediyor ... Tedavi süreci , başka sebepler de vardı tabii..
Doğrudur canim , insanlar illaki soruyorlar kaçamıyorsunda .. En kısa zamanda olur inşAllah...

Sahi mi gı Bana niyeyse çocuk olursa evliliğim, yaşamım, hayatım, aramızdaki aşk bitecek gibi geliyor çok saçma belki ama Psikoloğa gidicem artık bu konuda
Öyle bir ihtiyaç hissedersen git tabii, içinde anlatamadığın duygular olabilir o belki daha iyi çözer ...
Canim özel değilse nedenini sorabilir miyim??

Hakkında en iyisi olsun canim

Ben evliyim, bende öyle düşünüyorum asıl sorun burda Ve işin kötüsü eşim ciddi baskıya başladı. Yaşımın avantajını kullanıyorum, erken evlenmek bu konuda çok iyi. Çocuğu erteleme açısından. Ya da olmuyorsa tedavi süreci açısından... Yaşın kaçtı kuzum? Hadi bakalım inşallah alırız güzel haberini

Öyle bir ihtiyaç hissedersen git tabii, içinde anlatamadığın duygular olabilir o belki daha iyi çözer ...

Canim özel değilse nedenini sorabilir miyim??

Hakkında en iyisi olsun canim
Ablamımı soruyorsun balım? Çok teşekkür ederim amin

27 yasında canim, insan evlenince hemen olacağını zannediyor ... Tedavi süreci , başka sebepler de vardı tabii..
Doğrudur canim , insanlar illaki soruyorlar kaçamıyorsunda .. En kısa zamanda olur inşAllah...
Bence en güzel yaşta anne olmuşsun. Genç evlenmenin avantajını yaşamışsın. Benimde hep planladığım yaş 27. Ama eşimin baskısıyla 27'ye kadar erteleyebilecek gibi durmuyorum ama bakalım. Hayırlısı

Evet o konuda şanslısın gerçekten daha gençsin baya çocuk açısından geç kalmış değilsin ama eşin istiyormuş daha ne kadar oyalayabilirsin ama erken anne olmanında çok avantajı vardir bence ya seninde hakkinda hayırlısı olsun inşallah güzellik 22 yaşındayım örtmenim

Yasin kaç ki kuzum?? Eşinde istiyormuş ne güzel kiminin eşi istemiyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…