- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.701
Evlendiğim yaştasın. Dolayısıyla vaktin gelmiş. Hadi çabuk kocayaEvet o konuda şanslısın gerçekten daha gençsin baya çocuk açısından geç kalmış değilsin ama eşin istiyormuş daha ne kadar oyalayabilirsinama erken anne olmanında çok avantajı vardir bence ya seninde hakkinda hayırlısı olsun inşallah güzellik 22 yaşındayım örtmenim
Kan pıhtılaşması dediler gitmediği doktor kalmadı senelerce. Sonrasında baska bir doktor kan pıhtılaşmasıyla cocuk sahibi olan çok kişi var alakasi yok dedi ve rahminin t şeklinde olduğunu söyledi ameliyat oldu yine olmadi aşılama yaptırdı oda olmadı. 9 düşük yaptı ablam hem maddi hem manevi çok yıprandılar oluruna bıraktı şimdi ee yaşıda 40 olunca simdi hamile kalamıyor. Doktor ben bunca yillik mesleğimde böyle biseyle karşılaşmadım demiş olmaması için hiçbir sebep yok demiş yani Allah'ın takdiri iste canım benim Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlerede benim ablamada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahEvet canim..
22 yaşında evlendim şuan 25 yaşındayım kuzum. Benimkisi çok istiyor. Polisliğe hazırlandığı süreçte o da erteledi, eğitime gittiği zaman bebekle kalmamam adına. Ama şimdi daha ordan daha gelmeden başladı baskıya. Eskiden telefon duvar kağıdına hep bebek fotoğrafları falan koyardı. Aşırı derecede çok seviyor çocukları.Yasin kaç ki kuzum?? Eşinde istiyormuş ne güzel kiminin eşi istemiyor maalesef..
Evlendiğim yaştasın. Dolayısıyla vaktin gelmiş. Hadi çabuk kocaya
Selammm :)Selam herkese güzel bayanlar ^^
Kuzum bu şey değil mi Seren Serengil'in rahatsızlığı. O da kan pıhtılaşması yüzünden karnındaki bebekleri ölüyormuş hep. Hatta yeni öğrenmiş nedenini. Şimdi tedavi görüp bebek sahibi olmaya çalışıyor. Yani kalabilir kuzum, teknoloji çok ilerlemedi mi ya.Kan pıhtılaşması dediler gitmediği doktor kalmadı senelerce. Sonrasında baska bir doktor kan pıhtılaşmasıyla cocuk sahibi olan çok kişi var alakasi yok dedi ve rahminin t şeklinde olduğunu söyledi ameliyat oldu yine olmadi aşılama yaptırdı oda olmadı. 9 düşük yaptı ablam hem maddi hem manevi çok yıprandılar oluruna bıraktı şimdi ee yaşıda 40 olunca simdi hamile kalamıyor. Doktor ben bunca yillik mesleğimde böyle biseyle karşılaşmadım demiş olmaması için hiçbir sebep yok demiş yani Allah'ın takdiri iste canım benim Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlerede benim ablamada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Tedavi gördü yillarca meleğim yerinden kıpırdatmıyorduk olmadi doktorlar ondan değil hcbir sebep yok dedi şimdi artık konusunu açmıyor pes ettm kabullendim olursada olmazsada kabulüm diyor.Kuzum bu şey değil mi Seren Serengil'in rahatsızlığı. O da kan pıhtılaşması yüzünden karnındaki bebekleri ölüyormuş hep. Hatta yeni öğrenmiş nedenini. Şimdi tedavi görüp bebek sahibi olmaya çalışıyor. Yani kalabilir kuzum, teknoloji çok ilerlemedi mi ya.
Ay ya o yönü de çok kötü işte. Allah aratmasın, hayırlı zamanda versin inşallah hepimize. Ablanı da sevindirsin inşallah. Benimde çikolata kistim var, olmazsa diye korkum da var. Gerçi hormon testlerim düzgün çıktı. Süt hormonuma dahi bakıldı. Doktor tüm değerlerin çok güzel istediğin kadar erteleyebilirsin dedi. Ama açtığım topikte benim gibi güzel değerlere sahip olup da hamile kalamayanları da çok okudumTedavi gördü yillarca meleğim yerinden kıpırdatmıyorduk olmadi doktorlar ondan değil hcbir sebep yok dedi şimdi artık konusunu açmıyor pes ettm kabullendim olursada olmazsada kabulüm diyor.
Bu düşünceleri at kafandan çok irdeleme bence aklina yer eder mazallah psikolojide çok önemli canim benimm hayırlı vakit ne zamansa o zaman olur insallah. Dileklerin icinde cok teşekkür ederim aminn güzellikkAy ya o yönü de çok kötü işte. Allah aratmasın, hayırlı zamanda versin inşallah hepimize. Ablanı da sevindirsin inşallah. Benimde çikolata kistim var, olmazsa diye korkum da var. Gerçi hormon testlerim düzgün çıktı. Süt hormonuma dahi bakıldı. Doktor tüm değerlerin çok güzel istediğin kadar erteleyebilirsin dedi. Ama açtığım topikte benim gibi güzel değerlere sahip olup da hamile kalamayanları da çok okudum
Pozitif düşün pozitif olsun canım :) Negatif enerji yaydıkça mazallah çekiyorAy ya o yönü de çok kötü işte. Allah aratmasın, hayırlı zamanda versin inşallah hepimize. Ablanı da sevindirsin inşallah. Benimde çikolata kistim var, olmazsa diye korkum da var. Gerçi hormon testlerim düzgün çıktı. Süt hormonuma dahi bakıldı. Doktor tüm değerlerin çok güzel istediğin kadar erteleyebilirsin dedi. Ama açtığım topikte benim gibi güzel değerlere sahip olup da hamile kalamayanları da çok okudum
Aynen bebişim doğru söylüyorsun.Bu düşünceleri at kafandan çok irdeleme bence aklina yer eder mazallah psikolojide çok önemli canim benimm hayırlı vakit ne zamansa o zaman olur insallah. Dileklerin icinde cok teşekkür ederim aminn güzellikk
Öyle kesinlikle. Ben de işin o kısmını pek düşünmemeye çalışıyorum hamişim.Pozitif düşün pozitif olsun canım :) Negatif enerji yaydıkça mazallah çekiyor
TatlımÖyle kesinlikle. Ben de işin o kısmını pek düşünmemeye çalışıyorum hamişim.Kız bebiş anası
❣❣❣Aynen bebişim doğru söylüyorsun.
Napayım kuzum, bugün okulda mini çaplı sinir krizi yaşadım. Okulda yapılan bir sınav vardı Türkiye genelinde yapıldı, sınavdan kalan çocuklara kurslar açıldı. Matematik kursuna da bana yazdı sağolsun müdürümüzTatlımNaptınız bakayım bugün
Bir şeyi öğretmek, öğrenmekten çok daha zor kesinlikle. Bir de yaşı küçük çocuklarla özellikle. Yiğenimden bende az çok anlayabiliyorum duygularını :) Allah sabır versin bütün öğretmenlereNapayım kuzum, bugün okulda mini çaplı sinir krizi yaşadım. Okulda yapılan bir sınav vardı Türkiye genelinde yapıldı, sınavdan kalan çocuklara kurslar açıldı. Matematik kursuna da bana yazdı sağolsun müdürümüzBir öğrenci parmağıyla 3 yapamıyor. 3 tane parmağını kaldırması gerektiğini idrak edemiyor. 1-2-3-16-24-25 diye birer ritmik sayıyor. Çok zorladı bugün beni sinir sistemim laçka hale geldi sabırlı davranmaya çalışmaktan
Çok zor, cidden sabır işi. Bazı çocuklarla zevk ama bazıları inanılmaz zorluyor. 40 dakika çocuğun söylediğim rakam kadar parmağını kaldırması için uğraşınca okuldan çıkarken tek gözüm seyiriyoduBir şeyi öğretmek, öğrenmekten çok daha zor kesinlikle. Bir de yaşı küçük çocuklarla özellikle. Yiğenimden bende az çok anlayabiliyorum duygularını :) Allah sabır versin bütün öğretmenlere
Sen bu kadar tatliyken senin anneliqin esligin de bal gibidir eminim kuzum allahim ewinden yuwandan huzuru mutluluqu birliqi eksik etmesinÇok tatlışsınız vallahi kuzularım. Ne güzel, bende sizin gibi olumlu bir örnek olurum umarım bir gün
Bak yasicaz ve gorcez tubimDeme yav gaza gelirim bakBiliyorsun ki hemen galeyana gelebilen bir insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?