- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.721
Gün doğmadan neler doğar kuzum ,Kan pıhtılaşması dediler gitmediği doktor kalmadı senelerce. Sonrasında baska bir doktor kan pıhtılaşmasıyla cocuk sahibi olan çok kişi var alakasi yok dedi ve rahminin t şeklinde olduğunu söyledi ameliyat oldu yine olmadi aşılama yaptırdı oda olmadı. 9 düşük yaptı ablam hem maddi hem manevi çok yıprandılar oluruna bıraktı şimdi ee yaşıda 40 olunca simdi hamile kalamıyor. Doktor ben bunca yillik mesleğimde böyle biseyle karşılaşmadım demiş olmaması için hiçbir sebep yok demiş yani Allah'ın takdiri iste canım benim Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlerede benim ablamada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
SelamSelam herkese güzel bayanlar ^^
Bende öyleydim22 yaşında evlendim şuan 25 yaşındayım kuzum. Benimkisi çok istiyor. Polisliğe hazırlandığı süreçte o da erteledi, eğitime gittiği zaman bebekle kalmamam adına. Ama şimdi daha ordan daha gelmeden başladı baskıya. Eskiden telefon duvar kağıdına hep bebek fotoğrafları falan koyardı. Aşırı derecede çok seviyor çocukları.
Hahaha. Evv lee nee cemm evvlenecemmm vermezlerseee gaçacammm
Aynen o da öyle demişti , hamile kalıyormuş ama yaşamıyormuş.. ne kötü ya!! Allahım göstermesinKuzum bu şey değil mi Seren Serengil'in rahatsızlığı. O da kan pıhtılaşması yüzünden karnındaki bebekleri ölüyormuş hep. Hatta yeni öğrenmiş nedenini. Şimdi tedavi görüp bebek sahibi olmaya çalışıyor. Yani kalabilir kuzum, teknoloji çok ilerlemedi mi ya.
Siz öğretmenler eli öpülesi insanlarsınızNapayım kuzum, bugün okulda mini çaplı sinir krizi yaşadım. Okulda yapılan bir sınav vardı Türkiye genelinde yapıldı, sınavdan kalan çocuklara kurslar açıldı. Matematik kursuna da bana yazdı sağolsun müdürümüzBir öğrenci parmağıyla 3 yapamıyor. 3 tane parmağını kaldırması gerektiğini idrak edemiyor. 1-2-3-16-24-25 diye birer ritmik sayıyor. Çok zorladı bugün beni sinir sistemim laçka hale geldi sabırlı davranmaya çalışmaktan
Evet öyle kesinlikle. Amin canim aminGün doğmadan neler doğar kuzum ,
Gerekenleri yapacaksın, sebeplere sığınacaksın iste , olur inşAllah..
Kesinlikle etkiliyor ama bence bu tamamen erkeğe bağlı yani erkeğin kadından uzaklaşması ana olarak görmesi ile soğukluk giriyor arayaPekala pembişimin yazdığına istinaden tüm annelerimize soruyorum, günün sorusu geliyor;
"Çocuktan sonra evlilik olumsuz yönde etkileniyor mu? Eşler birbirinden uzaklaşıyor mu? Açıklayarak cevaplayınız.(Süre:40 dk, Başarılar Dilerim)
ByNkoaLa @Pembeemzik D __Dahlia__ @AnneAslan Diktorya Secret @_Silent Scream_ melankolimm Minik Duduklu Tencere
Başka kimler anaydı burda ya unuttum şindi, anaları etiketleyelim
Ahahha BN anlatmayayim görüyorsun zaten halimi tubimmmPekala pembişimin yazdığına istinaden tüm annelerimize soruyorum, günün sorusu geliyor;
"Çocuktan sonra evlilik olumsuz yönde etkileniyor mu? Eşler birbirinden uzaklaşıyor mu? Açıklayarak cevaplayınız.(Süre:40 dk, Başarılar Dilerim)
ByNkoaLa @Pembeemzik D __Dahlia__ @AnneAslan Diktorya Secret @_Silent Scream_ melankolimm Minik Duduklu Tencere
Başka kimler anaydı burda ya unuttum şindi, anaları etiketleyelim
İnsallaahh tezz vakitte nasip etsin rabbim sana en guzelinden ve enn hayirlisindan isteyen herkese de nasip etsin tabikii mavisime dee :))Çok tatlışsınız vallahi kuzularım. Ne güzel, bende sizin gibi olumlu bir örnek olurum umarım bir gün
Oyyy kuzum benim o senin bakışının tatlılığı bikereeeeSen bu kadar tatliyken senin anneliqin esligin de bal gibidir eminim kuzum allahim ewinden yuwandan huzuru mutluluqu birliqi eksik etmesinaminn
Ahahaha hayırrrrrr nayırrrrrr olamazzzzzzzzBak yasicaz ve gorcez tubimşunun şurasında -13 anladın sen ben enişteme havale ettim seni görürsün ara gazı orta gazı
Değil kuzum zor cidden. Hele ilkokul öğretmeni olmak. Allah yardımcımız olsun, kendime sabır diliyorumGün doğmadan neler doğar kuzum ,
Siz öğretmenler eli öpülesi insanlarsınızkolay değil elin çocuğuyla uğraşmak
Oooo tutkulularım benim, Allah tutkunuzu daha da arttırsın inşallahKesinlikle etkiliyor ama bence bu tamamen erkeğe bağlı yani erkeğin kadından uzaklaşması ana olarak görmesi ile soğukluk giriyor araya
Biz resmen birbirimize düşman olmuştuk bı 10 sene geçti şuan da ilk günden daha asigiz birbirimize daha çok tutku var
Sen anlatma Gülom ağlamayalım şindi durduk yereAhahha BN anlatmayayim görüyorsun zaten halimi tubimmm
Ooo tüm annelere bildirilir.Benimde aklımda dursun. Çocuklarımız uni ile yıkayalım, mis kokutalım analarİnsallaahh tezz vakitte nasip etsin rabbim sana en guzelinden ve enn hayirlisindan isteyen herkese de nasip etsin tabikii mavisime dee :))Bidee bebisiniz oldugunda uni baby sampuan alin hee icerigi en temiz en sagliklisi o ben onu kullaniyorum mirosa her yikadigimda mirayi sevmek icin kucagina alan hep neyle yikiyosun miss gibi kokuyo diyolardi hala daha kullaniyorum mirosa uniyi dun banyo yaptirdim aksam sonrada uyuttum tabi babasi eve gelir gelmez ilk is kizini opuyo gelmis bana diyoki yenimi yikadin hala bebeklik halindeki gibi kokuyo diyo
Oyyy kuzum benim o senin bakışının tatlılığı bikereeee
Ahahaha hayırrrrrr nayırrrrrr olamazzzzzzzz
Değil kuzum zor cidden. Hele ilkokul öğretmeni olmak. Allah yardımcımız olsun, kendime sabır diliyorum
Oooo tutkulularım benim, Allah tutkunuzu daha da arttırsın inşallahSıkıntılar çekmişsiniz ama tatlıya bağlamışsınız ne mutlu
Sen anlatma Gülom ağlamayalım şindi durduk yere
Ooo tüm annelere bildirilir.Benimde aklımda dursun. Çocuklarımız uni ile yıkayalım, mis kokutalım analar
Kizlar biraz uzaklastim evimden.herzaman giremiyorum internetr.syan firsat bulup bakmak istedim sizlere.iyimisiniz? Neler yapiyorsunuz?Mutlu pazalar fıstıklarım. Neler yapıyorsunuz, pazar günü planlarınız nedir anlatın bakalım. Ben cuma okul çıkışından beri yatıyorum. Planım pazartesi okul girişine kadar yatmaya devam etmek
ByNkoaLa A Aveline Diktorya Secret @kahvesevmemben @Pembeemzik @- Pudra Pembe - Minik Duduklu Tencere melankolimm @_Silent Scream_ @Finr @mahperi hatun @Tatlianne20 @AnneAslan D __Dahlia__ @Kara-Elmas
EternaaLLove geziyorsun ama bekleniyorsun bunu bil
İyiyim kuzum, sen nasılsın asıl? Nasıl gidiyor, İzmirde misin hala?Kizlar biraz uzaklastim evimden.herzaman giremiyorum internetr.syan firsat bulup bakmak istedim sizlere.iyimisiniz? Neler yapiyorsunuz?
Iyiyim tubis. Izmirde degilim.kactim biraz oralardan.tekirdaga dogru bir yere geldim.cok soguk burasiİyiyim kuzum, sen nasılsın asıl? Nasıl gidiyor, İzmirde misin hala?
Ooo oralar komple Balkanlar'dan gelen soğuk havalarIyiyim tubis. Izmirde degilim.kactim biraz oralardan.tekirdaga dogru bir yere geldim.cok soguk burasi
Anlatmaya gerek yok ahhahahaOyyy kuzum benim o senin bakışının tatlılığı bikereeee
Ahahaha hayırrrrrr nayırrrrrr olamazzzzzzzz
Değil kuzum zor cidden. Hele ilkokul öğretmeni olmak. Allah yardımcımız olsun, kendime sabır diliyorum
Oooo tutkulularım benim, Allah tutkunuzu daha da arttırsın inşallahSıkıntılar çekmişsiniz ama tatlıya bağlamışsınız ne mutlu
Sen anlatma Gülom ağlamayalım şindi durduk yere
Ooo tüm annelere bildirilir.Benimde aklımda dursun. Çocuklarımız uni ile yıkayalım, mis kokutalım analar
Evet soguk buralar kar yagcakmis bu gece.bakalim artik.Ooo oralar komple Balkanlar'dan gelen soğuk havalarİyi yapmışsın bebişim biraz uzaklaşarak. Yurt içinde ne kadar kalacaksın? Dönmeyi düşünüyor musun Abd'ye?
Hadi bakalım Abd'ye güzel haberlerle dön inşallah Bernoş'umEvet soguk buralar kar yagcakmis bu gece.bakalim artik.
Birkac ay daha burdayim canim abdye donmuyorum hemen.
Insallah tubisim insallah.Hadi bakalım Abd'ye güzel haberlerle dön inşallah Bernoş'um
Mutlu pazalar fıstıklarım. Neler yapıyorsunuz, pazar günü planlarınız nedir anlatın bakalım. Ben cuma okul çıkışından beri yatıyorum. Planım pazartesi okul girişine kadar yatmaya devam etmek
ByNkoaLa A Aveline Diktorya Secret @kahvesevmemben @Pembeemzik @- Pudra Pembe - Minik Duduklu Tencere melankolimm @_Silent Scream_ @Finr @mahperi hatun @Tatlianne20 @AnneAslan D __Dahlia__ @Kara-Elmas
EternaaLLove geziyorsun ama bekleniyorsun bunu bil
İyiyim arkadaşımla görüştüm bugün kuzum eve geldim biraz ders çalıştım. Sessiz değilim aslında buralardayim hep :) sen nasılsın neler yapıyorsun ❣@kahvesevmemben canim neler yspiyorsun.sessizsin bugun
Iyi yapmissin canim.ben evdeydim. Sonra aksam yemegine gidip geldik.İyiyim arkadaşımla görüştüm bugün kuzum eve geldim biraz ders çalıştım. Sessiz değilim aslında buralardayim hep :) sen nasılsın neler yapıyorsun ❣
Öyledir tabi ben ki adanada üşüyorum soğudu havalar baya oraları düşünemiyorum dikkat et kendine bariIyi yapmissin canim.ben evdeydim. Sonra aksam yemegine gidip geldik.
Geldim soguga donuyorum.cok soguk buralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?