Yepis yeni geyik (:

Gün doğmadan neler doğar kuzum ,
Gerekenleri yapacaksın, sebeplere sığınacaksın iste , olur inşAllah..
Selam herkese güzel bayanlar ^^
Selam güzel anne adayı

Bende öyleydim
Hahaha. Evv lee nee cemm evvlenecemmm vermezlerseee gaçacammm
Aman kaçıp napma!! Ailenin rızası önemli..

Aynen o da öyle demişti , hamile kalıyormuş ama yaşamıyormuş.. ne kötü ya!! Allahım göstermesin
Siz öğretmenler eli öpülesi insanlarsınız kolay değil elin çocuğuyla uğraşmak

Kesinlikle etkiliyor ama bence bu tamamen erkeğe bağlı yani erkeğin kadından uzaklaşması ana olarak görmesi ile soğukluk giriyor araya

Biz resmen birbirimize düşman olmuştuk bı 10 sene geçti şuan da ilk günden daha asigiz birbirimize daha çok tutku var

Ahahha BN anlatmayayim görüyorsun zaten halimi tubimmm

Çok tatlışsınız vallahi kuzularım. Ne güzel, bende sizin gibi olumlu bir örnek olurum umarım bir gün
İnsallaahh tezz vakitte nasip etsin rabbim sana en guzelinden ve enn hayirlisindan isteyen herkese de nasip etsin tabikii mavisime dee :)) Bidee bebisiniz oldugunda uni baby sampuan alin hee icerigi en temiz en sagliklisi o ben onu kullaniyorum mirosa her yikadigimda mirayi sevmek icin kucagina alan hep neyle yikiyosun miss gibi kokuyo diyolardi hala daha kullaniyorum mirosa uniyi dun banyo yaptirdim aksam sonrada uyuttum tabi babasi eve gelir gelmez ilk is kizini opuyo gelmis bana diyoki yenimi yikadin hala bebeklik halindeki gibi kokuyo diyo

Sen bu kadar tatliyken senin anneliqin esligin de bal gibidir eminim kuzum allahim ewinden yuwandan huzuru mutluluqu birliqi eksik etmesin aminn
Oyyy kuzum benim o senin bakışının tatlılığı bikereeee

Bak yasicaz ve gorcez tubim şunun şurasında -13 anladın sen ben enişteme havale ettim seni görürsün ara gazı orta gazı
Ahahaha hayırrrrrr nayırrrrrr olamazzzzzzzz
Gün doğmadan neler doğar kuzum ,

Siz öğretmenler eli öpülesi insanlarsınız kolay değil elin çocuğuyla uğraşmak
Değil kuzum zor cidden. Hele ilkokul öğretmeni olmak. Allah yardımcımız olsun, kendime sabır diliyorum
Oooo tutkulularım benim, Allah tutkunuzu daha da arttırsın inşallah Sıkıntılar çekmişsiniz ama tatlıya bağlamışsınız ne mutlu
Ahahha BN anlatmayayim görüyorsun zaten halimi tubimmm
Sen anlatma Gülom ağlamayalım şindi durduk yere

Ooo tüm annelere bildirilir.Benimde aklımda dursun. Çocuklarımız uni ile yıkayalım, mis kokutalım analar

Kizlar biraz uzaklastim evimden.herzaman giremiyorum internetr.syan firsat bulup bakmak istedim sizlere.iyimisiniz? Neler yapiyorsunuz?

Kizlar biraz uzaklastim evimden.herzaman giremiyorum internetr.syan firsat bulup bakmak istedim sizlere.iyimisiniz? Neler yapiyorsunuz?
İyiyim kuzum, sen nasılsın asıl? Nasıl gidiyor, İzmirde misin hala?

Iyiyim tubis. Izmirde degilim.kactim biraz oralardan.tekirdaga dogru bir yere geldim.cok soguk burasi
Ooo oralar komple Balkanlar'dan gelen soğuk havalar İyi yapmışsın bebişim biraz uzaklaşarak. Yurt içinde ne kadar kalacaksın? Dönmeyi düşünüyor musun Abd'ye?

Anlatmaya gerek yok ahhahaha
Bir akreple geçinmeye çalışıyorum

Ooo oralar komple Balkanlar'dan gelen soğuk havalar İyi yapmışsın bebişim biraz uzaklaşarak. Yurt içinde ne kadar kalacaksın? Dönmeyi düşünüyor musun Abd'ye?
Evet soguk buralar kar yagcakmis bu gece.bakalim artik.
Birkac ay daha burdayim canim abdye donmuyorum hemen.

İyiyim arkadaşımla görüştüm bugün kuzum eve geldim biraz ders çalıştım. Sessiz değilim aslında buralardayim hep :) sen nasılsın neler yapıyorsun ❣
Iyi yapmissin canim.ben evdeydim. Sonra aksam yemegine gidip geldik.
Geldim soguga donuyorum.cok soguk buralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…