- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.741
Evden cikamicaz herhalde birkac gun.dikkat etmeye calisicam canim.Öyledir tabi ben ki adanada üşüyorum soğudu havalar baya oraları düşünemiyorum dikkat et kendine bari
Salgında var zaten mazallah. ❣Evden cikamicaz herhalde birkac gun.dikkat etmeye calisicam canim.
Aynen ya.burdakiler hastsydi zaten.umarim bulasmadan geri donebilirimSalgında var zaten mazallah. ❣
Ayy sorma evdekilerde kapmış şifayı korkuyorum bende bağışıklığı korumak lazim hastalık havaları canım insallah bulaşmamıştırAynen ya.burdakiler hastsydi zaten.umarim bulasmadan geri donebilirim
Ohhhh İzmir'e gelirken bana kar getir :)Gunaydin kizlar.ben bembeyaz bir sabaha uyandim.kar yagiyor hala.
Sizler nasilsiniz?
Getireyim tatlimm durmadan yagiyor hala.batadir gormemistim kar.iyi olfu bana da.getitirim saba da.ama izmir de sogumus cok bugun dimi?Ohhhh İzmir'e gelirken bana kar getir :)
Felaket soğuk yaGetireyim tatlimm durmadan yagiyor hala.batadir gormemistim kar.iyi olfu bana da.getitirim saba da.ama izmir de sogumus cok bugun dimi?
Felaket soğuk yaama ben kar istiyorum bak :)
Günaydınnnn.. buradada yağmur hiç durmuyor maşallah malûm kâr hayal Adana'da :)Gunaydin kizlar.ben bembeyaz bir sabaha uyandim.kar yagiyor hala.
Sizler nasilsiniz?
Hadii insallahh canimmmm ....Kızlarrrrrrrrrrrrr şafak yarından itibaren 10...
@RosSsSEternaaLLove A Aveline @imzaben @kahvesevmemben Pembeemzik Kara-Elmas AnneAslan @Cennet annesi Finrod Felagund @Lilasever222555 melankolimm
31 aralık yemin töreni ama çıkışları 2 ocak... 31 aralık gecesi evci izni alabilirse birlikte gireceğizHadii insallahh canimmmm ....
Yeni yila girerken berabersiniz.
Rabbim ayirmasin insallah bir daha ....
Gidecek misin yemin töreni''ne kuzum ?31 aralık yemin töreni ama çıkışları 2 ocak... 31 aralık gecesi evci izni alabilirse birlikte gireceğizAlamazsa ben öğretmenevi'nde tek başıma
Tabiki. 31 aralıkta gideceğim, 2 ocakta birlikte geri döneceğiz. O yüzden diyorum ya kalmalı izin alamazsa tek başıma 1200 km. uzakta öğretmenevi'nde yılbaşına gireceğimGidecek misin yemin töreni''ne kuzum ?
Vuhuuuuu heyecannn varmi heyecannnn bitti demek hiiiii çiçeğimmm aşıklar kavuşuyorKızlarrrrrrrrrrrrr şafak yarından itibaren 10...
@RosSsSEternaaLLove A Aveline @imzaben @kahvesevmemben Pembeemzik Kara-Elmas AnneAslan @Cennet annesi Finrod Felagund @Lilasever222555 melankolimm
Hoşgeldinnn :)Ben geldim
Ne gurur verici olur o yemin toreni senin icin demiTabiki. 31 aralıkta gideceğim, 2 ocakta birlikte geri döneceğiz. O yüzden diyorum ya kalmalı izin alamazsa tek başıma 1200 km. uzakta öğretmenevi'nde yılbaşına gireceğimŞimdi gülüyorum ama hiç komik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?