Yepis yeni geyik (:

Vuhuuuuu heyecannn varmi heyecannnn bitti demek hiiiii çiçeğimmm aşıklar kavuşuyor
Deniz Seki'nin de dediği gibi bu hayatın heycanı meycanı çok ahahaha Evet heyecan var olmaz mı. ama hala bitti gözüyle bakamıyorum. 10 gün bile gözümde büyüyor
Ne gurur verici olur o yemin toreni senin icin demi

Insallah alabilir kuzum ya ...Orda beraber olun bari .
Hemde nasıl gurur verici olacak Allah'ın izniyle pembişim. 4 aydır gece gündüz beklediğim, hayal ettiğim gün. Sağ salim kauşabilirsek, o günlere erişebilirsek ne kadar şükretsem azdır

Deniz Seki'nin de dediği gibi bu hayatın heycanı meycanı çok ahahaha Evet heyecan var olmaz mı. ama hala bitti gözüyle bakamıyorum. 10 gün bile gözümde büyüyor
Kızzz unut su deniz sekiyiii eeee cicim az kaldımı daha zor geçiyor zaten bir an önce bitsin istiyor insannnn ayy sevindim valla adına kizzzz hadi bakalimmm neler yapacağını planlaaa

Olllleeeyyyyyy son 10 dirirm dirirjrm

Yani bizi unutmaya son 10 gün ahahahhaha ilgisiz kalicaz OMG
Yaaaaa sıçmalamasını yaaaa olur mu öyle şeyyyyyyy 1 hafta biraz aksatabilirim evet doğru zaten koşuşturmacada olucaz da zaten daha fazla istesenizde sizsiz duramam Hem kocamı sizlerle tanıştırcam gelince

Kızzz unut su deniz sekiyiii eeee cicim az kaldımı daha zor geçiyor zaten bir an önce bitsin istiyor insannnn ayy sevindim valla adına kizzzz hadi bakalimmm neler yapacağını planlaaa
Ahahah unutamıyorum bir türlü sanırım psikolojik destek almam gerekecek 4 ay gece gündüz planladım ama onu görünce hepsini unutacağım ve gözüne fener ışığı tutulmuş tavşan gibi kalakalacağım biliyorum

Hahahah niye öyle kalacaksin kizzz planlarin çoğunu dışarda ayarladin heraldee birazda evde orrmantikkk vakitler geçirinnnnn

Hahahah niye öyle kalacaksin kizzz planlarin çoğunu dışarda ayarladin heraldee birazda evde orrmantikkk vakitler geçirinnnnn
Karne gününe kadar (ocak 18) annem bizde kalacak. Dolayısıyla evde çok romantikleşemeyeceğiz accıcık ucundan romantikleşebilirik Ocak 18'den sonra inşallah

Yaaaaa sıçmalamasını yaaaa olur mu öyle şeyyyyyyy 1 hafta biraz aksatabilirim evet doğru zaten koşuşturmacada olucaz da zaten daha fazla istesenizde sizsiz duramam Hem kocamı sizlerle tanıştırcam gelince
Hahaha saka yapiorm balım zaten biz sensz duramayiz

Siz bi hasretinizi giderin herşey yoluna girsin biz hep yanındayız
Enişte nerden buldn bu çatlakları der kesin hahaahahaah

Karne gününe kadar (ocak 18) annem bizde kalacak. Dolayısıyla evde çok romantikleşemeyeceğiz accıcık ucundan romantikleşebilirik Ocak 18'den sonra inşallah
Ayyy hadi bakalimmm iinişteeeeee gell artık cici sensizz depresyonlardan depresyonlaraa girdii eteği belinden düşüyorrrr inişteee

Hahaha saka yapiorm balım zaten biz sensz duramayiz

Siz bi hasretinizi giderin herşey yoluna girsin biz hep yanındayız
Enişte nerden buldn bu çatlakları der kesin hahaahahaah
Ahahahah o sizi çok seviyor ki ben hep anlatıyorum sizi. Napıyor kankaların diyo bana o da özümsedi iyice Nerden buldun bu çatlakları demez çünkü deli deliyi çeker bunu biliyor hiç şaşırmaz ahahaha
Geri s a yim miii
Evetttttt kuşumm
Ayyy hadi bakalimmm iinişteeeeee gell artık cici sensizz depresyonlardan depresyonlaraa girdii eteği belinden düşüyorrrr inişteee
ahahah bu yazdığını ekran resmi olarak atacağım ona çarşı izninde okusun koptum

Inşallah hayırlısı diyorum boncuk.

Insallahh canimmm insallahh...
Rabbim bi daha ayirmasin insallah ....
Hep mutlu olun insallah

Delirmecelereeeeeeeeee son 10 ozaman vallla damada soyle geldikten sonra 10 gün onunsun sonrasında gözünün yaşına bakmam vururum !!!! alcak seni bizden
Ahaha yok almaz mavişim yani acıcık alır. Furma bizi gurbanın olak
Insallahh canimmm insallahh...
Rabbim bi daha ayirmasin insallah ....
Hep mutlu olun insallah
Amin pembişim
Hahahah nasil anlatıyorsun Allah aşkına
Valla en başından beri anlatıyorum . Screenshot atıyorum bazı bazı zaten herşey meydanda . Bir de bu iki deli gardaşım bana öğretmenler gününde hediye yolladı, mektup yolladı. Onlardan da haberi olunca baya bir minnettar kaldı ikisine de. Yokluğunda destekçim oldukları için. Beni bu kadar sevdikleri için falan filan işte
Hadi gozun aydin canim simdiden
Teşekkür ederim şimdiden Bernam

Seni değil o adamı furacagum bak 10 gün diyorum sonra krize girerim biliyosun

Ayyy ne güzel yaaa maşallah sizeee kizzz screnshotlari görünce adam neler düşünüyor kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…