- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.781
Bulmuş kendi gibi çatlakları diye düşünüyorAyyy ne güzel yaaa maşallah sizeee kizzzscrenshotlari görünce adam neler düşünüyor kim bilir
Biz derken bebeğimBulmuş kendi gibi çatlakları diye düşünüyorMillet bizim kafaya ulaşmak için torbacı arıyor bizim doğuştan, bence çok güzel bize maşallah
Furma gız aylarca hasret kalmışım accukun öpem koklayamSeni değil o adamı furacagumbak 10 gün diyorum sonra krize girerim biliyosun
Ayy kizz ben yanlış mesajii kendi üzerime şeyy edippp yanlış alintilamisim yaa göster kizz görsün hasretinden nasil eridigini hahahAhahahah o sizi çok seviyor ki ben hep anlatıyorum sizi. Napıyor kankaların diyo bana o da özümsedi iyiceNerden buldun bu çatlakları demez çünkü deli deliyi çeker bunu biliyor hiç şaşırmaz ahahaha
Evetttttt kuşumm
ahahah bu yazdığını ekran resmi olarak atacağım ona çarşı izninde okusun koptum
Furma gız aylarca hasret kalmışım accukun öpem koklayamBeni üzerse ben sana furman gereken yerde haber veririm 007 Seroş Bond'um
Aaaa neyi unuttukk bugünn nee vardiiii aman Allahımmmm@Cennet annesi @imzaben B Brunello CicinelliByNkoaLa Pembeemzik @_Silent Scream_ @_nurunnisa_ @kahvesevmemben A Aveline AnneAslan ve diğer unuttuklarim benimle asla konuşmayın çok kırgınım size kk ya asla asla affetmiyorum çünkü bu günümü kutlamadiniz
Hahahah sus kiz ban man yinn sincikkk gider ayakk sey etmee hahahah masallah bize masallahhhBulmuş kendi gibi çatlakları diye düşünüyorMillet bizim kafaya ulaşmak için torbacı arıyor bizim doğuştan, bence çok güzel bize maşallah
Sus azize ya bide okumuş kız dedik yazıklar olsunAaaa neyi unuttukk bugünn nee vardiiii aman Allahımmmm
Neyi unuttuğunu merak edenler Seroş'un duvarına baksın@Cennet annesi @imzaben B Brunello CicinelliByNkoaLa Pembeemzik @_Silent Scream_ @_nurunnisa_ @kahvesevmemben A Aveline AnneAslan ve diğer unuttuklarim benimle asla konuşmayın çok kırgınım size kk ya asla asla affetmiyorum çünkü bu günümü kutlamadiniz
Ay ne oldu mavişimmm yaaa konusss ne oldu bal ağızlımmm ne var bugünnn ne ımmm yarın en uzun gecee ama bugün nee neyi kutlamadimmSus azize ya bide okumuş kız dedik yazıklar olsun
Kopya verme !!!Neyi unuttuğunu merak edenler Seroş'un duvarına baksın
Git ala sen ya hala miAy ne oldu mavişimmm yaaa konusss ne oldu bal ağızlımmm ne var bugünnn ne ımmm yarın en uzun gecee ama bugün nee neyi kutlamadimm
Buldum yaa kızzzz affet affetttt trip yapmaaa ne olurrrrr ne olurrrrGit ala sen ya hala mi
Olmaz trip yapmam lazım bu gün benim günümBuldum yaa kızzzz affet affetttt trip yapmaaa ne olurrrrr ne olurrrr
Evdede trip havasımı mevcut yaniii mavisimmmmOlmaz trip yapmam lazım bu gün benim günüm
Ahahahah o sizi çok seviyor ki ben hep anlatıyorum sizi. Napıyor kankaların diyo bana o da özümsedi iyiceNerden buldun bu çatlakları demez çünkü deli deliyi çeker bunu biliyor hiç şaşırmaz ahahaha
Evetttttt kuşumm
ahahah bu yazdığını ekran resmi olarak atacağım ona çarşı izninde okusun koptum
Bana kusemezsn sen hahahaha@Cennet annesi @imzaben B Brunello CicinelliByNkoaLa Pembeemzik @_Silent Scream_ @_nurunnisa_ @kahvesevmemben A Aveline AnneAslan ve diğer unuttuklarim benimle asla konuşmayın çok kırgınım size kk ya asla asla affetmiyorum çünkü bu günümü kutlamadiniz
Valla banane ya kutlamadin sen git burdan Gülom zaten aldatcan biziBana kusemezsn sen hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?