- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.801
Eee naptın bakalım fıstık bu gün
Senin günün kutlu olsn bebegmmmValla banane ya kutlamadin sen git burdan Gülom zaten aldatcan bizi
ZeytinlerleSenin günün kutlu olsn bebegmmm
Kimlr aldatacakmism
Ahahhahaha zeytin guzeliyim bu araZeytinlerletisikkirler sipermen
HahahahahhhhaAhahhahaha zeytin guzeliyim bu ara
Dinime imanima gahahahah
Ay ne zamandan beri bana böyle dememistinn bak bir şenlendimm. Bugünnnn boğaz ağrımın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak full c vitamini demir çinko Allah ne verdiyse takviye yaptım kendimee evdeydim yani bugün mavişimmm sen neler yaptınnn nasıl geçti günün :*Eee naptın bakalım fıstık bu gün
AhhahahaHahahahahhhhadur diyorum durmuyosun zeytin güzelim benim
Aydinda ne ediyon giiiiAhhahaha
Ayy evde napicam yaaa bak burası çok degisik geldi valla keyfm geldi yerine
Bu günü nasıl unutmuşuz tühh bize..!! Dünya trip günün kutlu , mutlu olsun canim..@Cennet annesi @imzaben @Brunello CicinelliByNkoaLa @Pembeemzik @_Silent Scream_ D __Dahlia__ @kahvesevmemben @Aveline @AnneAslan ve diğer unuttuklarim benimle asla konuşmayın çok kırgınım size kk ya asla asla affetmiyorum çünkü bu günümü kutlamadiniz
Aaaa.. ben mi sormamisim kafam gel gitliydi tatlım ondandır geçmiş olsun bıdık dikkat et hava buz buzAy ne zamandan beri bana böyle dememistinn bak bir şenlendimm. Bugünnnn boğaz ağrımın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak full c vitamini demir çinko Allah ne verdiyse takviye yaptım kendimee evdeydim yani bugün mavişimmm sen neler yaptınnn nasıl geçti günün :*
Tesekkur ederim ozaman geç oldu ama nuruscumBu günü nasıl unutmuşuz tühh bize..!! Dünya trip günün kutlu , mutlu olsun canim..sana tripler yakışır
Ohhhhh yarasınAhhahaha
Ayy evde napicam yaaa bak burası çok degisik geldi valla keyfm geldi yerine
Hiç sorma hemde ne buzzz. Sen ne yaptın dedim maviş dalgın mısınnAaaa.. ben mi sormamisim kafam gel gitliydi tatlım ondandır geçmiş olsun bıdık dikkat et hava buz buz
Kim demiş onu umut kuşum? Buradayım ki ben.
Biraz var azizecim ya kafam yerinde dışardan ama içerden değilHiç sorma hemde ne buzzz. Sen ne yaptın dedim maviş dalgın mısınn
Yalaaannnn topik açtın unuttunKim demiş onu umut kuşum? Buradayım ki ben.
Ne topiği kız? Ay valla anlamadım.Yalaaannnn topik açtın unuttun
Geyik topigiNe topiği kız? Ay valla anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?