Yepis yeni geyik (:

Gezmelerdeyiz daha yeni geliyoruz. Kız kardeşimle kız kıza takılalım dedik ^^ sen napıyorsun canım :)
Ay ne güzel iyi yapmışsınız :) bende ablama gittim bugün 3 kız kardeş birde annem vakit geçirdik şimdi oturdum canım çikolata istedi kendimi şımartıyorumm

Ay ne güzel iyi yapmışsınız :) bende ablama gittim bugün 3 kız kardeş birde annem vakit geçirdik şimdi oturdum canım çikolata istedi kendimi şımartıyorumm
Afiyetler olsun, benim de canım cok tatlı seyler cekiyor. Tatlıdan uzak duran ben cantama cikolata atmaya basladım

Bol bol mutluluk salgılatıyor bana da aynı zamanda bebiş Karam'a ben de hayır demem
Aman aman çok kaçırma dikkat ettt annesiiii ay karam bana çok ağır geliyor ya şeker komasına girecek gibi oluyorum canın çekmesin şimdi kapatayım bu konuyuu hahah

Kuzularım gelin bakiiim acık sizi şuraya bir toplayayım, etiketsiz kimse gelmiyo gidinin üşengeç gacıları sizi
E Eternallovee katil olmadan gel lütfen bırak şu yanık gacıları elini yollulara bulama
ByNkoaLa Yiterrrr sende zeytinleri bırak yamacımıza gel yetti yaptığın zeytinler
Finrod Felagund bu avatardaki illusturasyon size mi ait kızzz
@kahvesevmemben acık da sen etiketle de biz gelek ya bende teşrif eden taraf olmak istiyorum ahahah
@kahvesevmemben profil profil dolaşan minnol gel hadi buraya
@_Silent Scream_ karizmatikkk huuu nirelerdesinnn
Diktorya Secret hepimiz siyah beyaz hatunlar olduk iyi mi ahahah
mahperi hatun @Lilasever222555 A Aveline T Tatlianne20 AnneAslan gelinn hadi napıyorsunuz bakalım?

Geldim bebeğim

Yok bize ait değil ama çok tatlı duruyor, koyayım dedim. Benim saç rengim böyle değil

Geldim kuzucum katil olsamda gözüm arkada değil siz bakarsiniz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…