- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.821
Ay kuzu yanlış olmuş ama yinede unutulanlarda top 10dayim yineNe topiği kız? Ay valla anlamadım.
Dogum gunun muydu yoksaT Tatlianne20Diktorya Secret B Brunello Cicinelli ByNkoaLa Pembeemzik @_Silent Scream_ @_nurunnisa_ @kahvesevmemben A Aveline AnneAslan ve diğer unuttuklarim benimle asla konuşmayın çok kırgınım size kk ya asla asla affetmiyorum çünkü bu günümü kutlamadiniz
ZeytinAydinda ne ediyon giiii
Gezmelerdeyiz daha yeni geliyoruz. Kız kardeşimle kız kıza takılalım dedik ^^ sen napıyorsun canım :)Kızlarrrr nerdesiniz ne yapıyorsunuz acıkkk şuraya gelin yaaa
Ay ne güzel iyi yapmışsınız :) bende ablama gittim bugün 3 kız kardeş birde annem vakit geçirdik şimdi oturdum canım çikolata istedi kendimi şımartıyorummGezmelerdeyiz daha yeni geliyoruz. Kız kardeşimle kız kıza takılalım dedik ^^ sen napıyorsun canım :)
Afiyetler olsun, benim de canım cok tatlı seyler cekiyor. Tatlıdan uzak duran ben cantama cikolata atmaya basladımAy ne güzel iyi yapmışsınız :) bende ablama gittim bugün 3 kız kardeş birde annem vakit geçirdik şimdi oturdum canım çikolata istedi kendimi şımartıyorumm
Hahah bebişin canı istiyorsa demekk :) bende yerken vicdan azabi çekiyorum ama çikolataya hayır diyemiyorummAfiyetler olsun, benim de canım cok tatlı seyler cekiyor. Tatlıdan uzak duran ben cantama cikolata atmaya basladım
Bol bol mutluluk salgılatıyor bana da aynı zamanda bebişHahah bebişin canı istiyorsa demekk :) bende yerken vicdan azabi çekiyorum ama çikolataya hayır diyemiyorumm
Aman aman çok kaçırma dikkat ettt annesiiiiBol bol mutluluk salgılatıyor bana da aynı zamanda bebişKaram'a ben de hayır demem
İnşallah o levele bir ulaşsakArada akrep de diyor yaa nabiyor kankalrinla konusuyon mu diyor hee diorm manyaksin sen Dior
Anakarada polis enistemiz var diye hava yapicaz daha kızım hahahah
Pıyıklıyı koy pıyıklıyı ahahahgeldim yettim koştumm burdayım
koycam koycam oylama dahaca bitmediPıyıklıyı koy pıyıklıyı ahahah
Geldim bebeğimKuzularım gelin bakiiim acık sizi şuraya bir toplayayım, etiketsiz kimse gelmiyo gidinin üşengeç gacıları sizi
E Eternallovee katil olmadan gel lütfen bırak şu yanık gacıları elini yollulara bulama
ByNkoaLa Yiterrrr sende zeytinleri bırak yamacımıza gel yetti yaptığın zeytinler
Finrod Felagund bu avatardaki illusturasyon size mi ait kızzz
@kahvesevmemben acık da sen etiketle de biz gelek ya bende teşrif eden taraf olmak istiyorum ahahah
@kahvesevmemben profil profil dolaşan minnol gel hadi buraya
@_Silent Scream_ karizmatikkk huuu nirelerdesinnn
Diktorya Secret hepimiz siyah beyaz hatunlar olduk iyi mi ahahah
mahperi hatun @Lilasever222555 A Aveline T Tatlianne20 AnneAslan gelinn hadi napıyorsunuz bakalım?
Geldim kuzucum katil olsamda gözüm arkada değil siz bakarsiniz artıkKuzularım gelin bakiiim acık sizi şuraya bir toplayayım, etiketsiz kimse gelmiyo gidinin üşengeç gacıları sizi
E Eternallovee katil olmadan gel lütfen bırak şu yanık gacıları elini yollulara bulama
ByNkoaLa Yiterrrr sende zeytinleri bırak yamacımıza gel yetti yaptığın zeytinler
Finrod Felagund bu avatardaki illusturasyon size mi ait kızzz
@kahvesevmemben acık da sen etiketle de biz gelek ya bende teşrif eden taraf olmak istiyorum ahahah
@kahvesevmemben profil profil dolaşan minnol gel hadi buraya
@_Silent Scream_ karizmatikkk huuu nirelerdesinnn
Diktorya Secret hepimiz siyah beyaz hatunlar olduk iyi mi ahahah
mahperi hatun @Lilasever222555 A Aveline T Tatlianne20 AnneAslan gelinn hadi napıyorsunuz bakalım?
Misafiri geldi ondan gitti
hee yaa ayy tühhMisafiri geldi ondan gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?