- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.841
Iste geldim burdayimmmm.sen nasilsim tubimmmKuzularım gelin bakiiim acık sizi şuraya bir toplayayım, etiketsiz kimse gelmiyo gidinin üşengeç gacıları sizi
@Eternallovee katil olmadan gel lütfen bırak şu yanık gacıları elini yollulara bulama
ByNkoaLa Yiterrrr sende zeytinleri bırak yamacımıza gel yetti yaptığın zeytinler
@Finr bu avatardaki illusturasyon size mi ait kızzz
@kahvesevmemben acık da sen etiketle de biz gelek ya bende teşrif eden taraf olmak istiyorum ahahah
@kahvesevmemben profil profil dolaşan minnol gel hadi buraya
Silent Scream karizmatikkk huuu nirelerdesinnn
Diktorya Secret hepimiz siyah beyaz hatunlar olduk iyi mi ahahah
@mahperi hatun @Lilasever222555 A Aveline @Tatlianne20 @AnneAslan gelinn hadi napıyorsunuz bakalım?
Misafiri geldi ondan gitti
Iyilik kuzum be misafirliğe gidiyorum eltimeKuzularım gelin bakiiim acık sizi şuraya bir toplayayım, etiketsiz kimse gelmiyo gidinin üşengeç gacıları sizi
@Eternallovee katil olmadan gel lütfen bırak şu yanık gacıları elini yollulara bulama
ByNkoaLa Yiterrrr sende zeytinleri bırak yamacımıza gel yetti yaptığın zeytinler
@kahvesevmemben acık da sen etiketle de biz gelek ya bende teşrif eden taraf olmak istiyorum ahahah
@mahperi hatun @Lilasever222555 A Aveline @Tatlianne20 @AnneAslan gelinn hadi napıyorsunuz bakalım?
Hehehehehh hemdee iki etiketttt vuuhuuuu geldimmmm cici geldim@kahvesevmemben acık da sen etiketle de biz gelek ya bende teşrif eden taraf olmak istiyorum ahahah
O kadar doğal duruyor ki gerçek sandımGeldim bebeğim
Yok bize ait değil ama çok tatlı duruyor, koyayım dedim. Benim saç rengim böyle değil
Biz bakarız Seroşum ama yinede katil olma elini yollulara bulama gurbanın olammmm değmez zatenGeldim kuzucum katil olsamda gözüm arkada değil siz bakarsiniz artık
Seroş'tan al haberi evet misafir baskını yedim bir anda
Oyyy sende benim biricik sekreterimMisafiri geldi ondan gitti
İyiyim Bernoşummm ilk defa bir haftasonunun bu kadar hızlı geçmesinden çok memnunum ve yeni haftaya bomba gibi hazırım. Çünkü bu haftasonu eşimsiz geçirdiğim son haftasonuydu ve bu hafta içi eşimsiz geçirdiğim son hafta içi olacak. Bir an önce önümüzdeki haftasonu gelsin yola çıkacağımmmmmmmmmmmIste geldim burdayimmmm.sen nasilsim tubimmm
Oh oh oh eltiyle aranız iyi galiba cool kadınım o bildiğimiz eltilerden değil galibasıIyilik kuzum be misafirliğe gidiyorum eltime
Etiketsiz kimse gelmez ah Azizem vah AzizemHehehehehh hemdee iki etiketttt vuuhuuuu geldimmmm cici geldimben hep bakıyorum yazan olmuyor kızlar yamacıma gelin diyorumm kimse gelmiyor etiket yapmiyorsamm zaarrr ne ediyonn örtmenimmm nasılsınnn
Lilililililili dülülülülü çalsin davullar zurnalarrrrr geliyorrrr geliyorrr o geliyorrrrİyiyim Bernoşummm ilk defa bir haftasonunun bu kadar hızlı geçmesinden çok memnunum ve yeni haftaya bomba gibi hazırım. Çünkü bu haftasonu eşimsiz geçirdiğim son haftasonuydu ve bu hafta içi eşimsiz geçirdiğim son hafta içi olacak. Bir an önce önümüzdeki haftasonu gelsin yola çıkacağımmmmmmmmmmm
Oh oh oh eltiyle aranız iyi galiba cool kadınım o bildiğimiz eltilerden değil galibası
Etiketsiz kimse gelmez ah Azizem vah AzizemNapam minnokum haftasonu bitti çok şükür. İlk defa haftasonu bitti ve yeni hafta başlıyor diye bu kadar mutluyum. Eşimsiz son haftam olacak bu. Bir an önce bitip geçmesi lazım çok enerjiğiim çok sabırsızım hatta yeni yemek tarifleri denedim eşim geldiğinde ona yapmak için Sen nasılsın kuzusu?
Lilililili cidden evet ahaha zılgıtını yesinler kız deli minnokumLilililililili dülülülülü çalsin davullar zurnalarrrrr geliyorrrr geliyorrr o geliyorrrrben gribimm kuzum fenaa ders çalıştım tüm günn sıkıcı bir haftasonu geçirdim yani ımmm nasıl yemekler denedin meselaaa (ilgi alanım olunca ben)
Ayy evet hem çok zor değil hem çok lezzetliiii başbaşa mum eşliğinde hünkâr beğendi ımmm buyrun hünkârım bugünün anlam ve önemine özel yaptım yirmisinnn deLilililili cidden evet ahaha zılgıtını yesinler kız deli minnokumYa ben hamarat biri değilimdir ama yemek yapmayı çok severim. Hiç yapmamıştım da hünkar beğendi yaptım. Çok basitmiş yapması ben zor sanıyordum değilmiş. Köz patlıcanı çok severim tam damak tadıma hitap eden bir yemek.
Hahaha sen aklınla bin yaşa, hatta hürrem kostumü giyeyim al sülümanım al hünkarım diye yemeği haşmetlime sunayım. Bence on numara olurAyy evet hem çok zor değil hem çok lezzetliiii başbaşa mum eşliğinde hünkâr beğendi ımmm buyrun hünkârım bugünün anlam ve önemine özel yaptım yirmisinnn de
Olaun misafirin en hayirlisi habersiz geleniymisO kadar doğal duruyor ki gerçek sandımBenim saç rengin bir ara böyleydi turuncu yapıyordum severim bu rengi
Biz bakarız Seroşum ama yinede katil olma elini yollulara bulama gurbanın olammmm değmez zaten
Seroş'tan al haberi evet misafir baskını yedim bir anda
Oyyy sende benim biricik sekreterim
Hahahah nasil olur bilmem ama ömrü boyunca unutmayacağı bir karşılama olacağı kesinHahaha sen aklınla bin yaşa, hatta hürrem kostumü giyeyim al sülümanım al hünkarım diye yemeği haşmetlime sunayım. Bence on numara olur
Bencede ahahahah hoş o beni karşılayacak aslında yemin töreni için ben gideceğim ama olsunHahahah nasil olur bilmem ama ömrü boyunca unutmayacağı bir karşılama olacağı kesin
Ayyy gözümün önüne geldiiii garip bir senaryo hahahah ne komik olurdu yaa zebellah gibi adamlar çivi gibi dizilmiş alttan dumanlarr kısık slow bir müzik veeee cici sarı saçlarını savura savura banu alkan edasıyla kostümüyle ağır ağır ilerliyor bakışlar aniden çevriliyorBencede ahahahah hoş o beni karşılayacak aslında yemin töreni için ben gideceğim ama olsunHürrem kostümüyle mi gitsem napsam Adamı karısı deli diye teşkilattan atarlar vallahi ahahaha
Ay koptum ahahahaha Bence ne teşkilat ne bu ülke ne herhngi bir şehir ne de herhangi bir insan gözü bu duruma hazır değilAyyy gözümün önüne geldiiii garip bir senaryo hahahah ne komik olurdu yaa zebellah gibi adamlar çivi gibi dizilmiş alttan dumanlarr kısık slow bir müzik veeee cici sarı saçlarını savura savura banu alkan edasıyla kostümüyle ağır ağır ilerliyor bakışlar aniden çevriliyor
Vayyy anasını yaaaAy koptum ahahahaha Bence ne teşkilat ne bu ülke ne herhngi bir şehir ne de herhangi bir insan gözü bu duruma hazır değil
Hahahaha bugün zeytin yok kuzumm :)Kuzularım gelin bakiiim acık sizi şuraya bir toplayayım, etiketsiz kimse gelmiyo gidinin üşengeç gacıları sizi
Bencede ahaha çok haklısın minnokVayyy anasını yaaaen iyisi adamı usluca karşılayıp hünkâr beğendiye uçuk manâlar yüklememek ciciiii
Gülom dön artık memleketine ya misafirlikte olmanın stresi bize bile vurdu inanHahahaha bugün zeytin yok kuzumm :)
Bensiz dagildik çok farkındayım hahahahaBencede ahaha çok haklısın minnok
Gülom dön artık memleketine ya misafirlikte olmanın stresi bize bile vurdu inan
Sen bir tek zeytinlerinin farkındasın. Zeytinlere sattın bizi gittin bundan sonra zeytin yemicemBensiz dagildik çok farkındayım hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?