Yepis yeni geyik (:

Iste geldim burdayimmmm.sen nasilsim tubimmm

Iyilik kuzum be misafirliğe gidiyorum eltime

@kahvesevmemben acık da sen etiketle de biz gelek ya bende teşrif eden taraf olmak istiyorum ahahah
@kahvesevmemben profil profil dolaşan minnol gel hadi buraya
Hehehehehh hemdee iki etiketttt vuuhuuuu geldimmmm cici geldim ben hep bakıyorum yazan olmuyor kızlar yamacıma gelin diyorumm kimse gelmiyor etiket yapmiyorsamm zaarrr ne ediyonn örtmenimmm nasılsınnn

Geldim bebeğim

Yok bize ait değil ama çok tatlı duruyor, koyayım dedim. Benim saç rengim böyle değil
O kadar doğal duruyor ki gerçek sandım Benim saç rengin bir ara böyleydi turuncu yapıyordum severim bu rengi

Geldim kuzucum katil olsamda gözüm arkada değil siz bakarsiniz artık
Biz bakarız Seroşum ama yinede katil olma elini yollulara bulama gurbanın olammmm değmez zaten

eee bizi etiketledin kendin yok oldun B Brunello Cicinelli
Seroş'tan al haberi evet misafir baskını yedim bir anda
Misafiri geldi ondan gitti
Oyyy sende benim biricik sekreterim

Iste geldim burdayimmmm.sen nasilsim tubimmm
İyiyim Bernoşummm ilk defa bir haftasonunun bu kadar hızlı geçmesinden çok memnunum ve yeni haftaya bomba gibi hazırım. Çünkü bu haftasonu eşimsiz geçirdiğim son haftasonuydu ve bu hafta içi eşimsiz geçirdiğim son hafta içi olacak. Bir an önce önümüzdeki haftasonu gelsin yola çıkacağımmmmmmmmmmm
Iyilik kuzum be misafirliğe gidiyorum eltime
Oh oh oh eltiyle aranız iyi galiba cool kadınım o bildiğimiz eltilerden değil galibası
Hehehehehh hemdee iki etiketttt vuuhuuuu geldimmmm cici geldim ben hep bakıyorum yazan olmuyor kızlar yamacıma gelin diyorumm kimse gelmiyor etiket yapmiyorsamm zaarrr ne ediyonn örtmenimmm nasılsınnn
Etiketsiz kimse gelmez ah Azizem vah Azizem Napam minnokum haftasonu bitti çok şükür. İlk defa haftasonu bitti ve yeni hafta başlıyor diye bu kadar mutluyum. Eşimsiz son haftam olacak bu. Bir an önce bitip geçmesi lazım çok enerjiğiim çok sabırsızım hatta yeni yemek tarifleri denedim eşim geldiğinde ona yapmak için Sen nasılsın kuzusu?

Lilililililili dülülülülü çalsin davullar zurnalarrrrr geliyorrrr geliyorrr o geliyorrrr ben gribimm kuzum fenaa ders çalıştım tüm günn sıkıcı bir haftasonu geçirdim yani ımmm nasıl yemekler denedin meselaaa (ilgi alanım olunca ben)

Lilililili cidden evet ahaha zılgıtını yesinler kız deli minnokum Ya ben hamarat biri değilimdir ama yemek yapmayı çok severim. Hiç yapmamıştım da hünkar beğendi yaptım. Çok basitmiş yapması ben zor sanıyordum değilmiş. Köz patlıcanı çok severim tam damak tadıma hitap eden bir yemek.

Ayy evet hem çok zor değil hem çok lezzetliiii başbaşa mum eşliğinde hünkâr beğendi ımmm buyrun hünkârım bugünün anlam ve önemine özel yaptım yirmisinnn de

Ayy evet hem çok zor değil hem çok lezzetliiii başbaşa mum eşliğinde hünkâr beğendi ımmm buyrun hünkârım bugünün anlam ve önemine özel yaptım yirmisinnn de
Hahaha sen aklınla bin yaşa, hatta hürrem kostumü giyeyim al sülümanım al hünkarım diye yemeği haşmetlime sunayım. Bence on numara olur

Olaun misafirin en hayirlisi habersiz geleniymis

Hahahah nasil olur bilmem ama ömrü boyunca unutmayacağı bir karşılama olacağı kesin
Bencede ahahahah hoş o beni karşılayacak aslında yemin töreni için ben gideceğim ama olsun Hürrem kostümüyle mi gitsem napsam Adamı karısı deli diye teşkilattan atarlar vallahi ahahaha

Bencede ahahahah hoş o beni karşılayacak aslında yemin töreni için ben gideceğim ama olsun Hürrem kostümüyle mi gitsem napsam Adamı karısı deli diye teşkilattan atarlar vallahi ahahaha
Ayyy gözümün önüne geldiiii garip bir senaryo hahahah ne komik olurdu yaa zebellah gibi adamlar çivi gibi dizilmiş alttan dumanlarr kısık slow bir müzik veeee cici sarı saçlarını savura savura banu alkan edasıyla kostümüyle ağır ağır ilerliyor bakışlar aniden çevriliyor

Ay koptum ahahahaha Bence ne teşkilat ne bu ülke ne herhngi bir şehir ne de herhangi bir insan gözü bu duruma hazır değil

Hahahaha bugün zeytin yok kuzumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…