- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.861
Her bir zeytin tanesinde aklına gelmek istiyorum ama ben lütfen yiSen bir tek zeytinlerinin farkındasın. Zeytinlere sattın bizi gittin bundan sonra zeytin yemicem
Bencede ahaha çok haklısın minnok
O zeytinler seni bizden çaldı. Yemem. Bundan sonra bütün zeytinleri protesto ediyorum. Eminim ki tüm zeytin cemiyeti ben onları yemiyorum diye kahrolacaktır ama napalım ahahahahHer bir zeytin tanesinde aklına gelmek istiyorum ama ben lütfen yi
Ahahahah prostescocu retrom benmO zeytinler seni bizden çaldı. Yemem. Bundan sonra bütün zeytinleri protesto ediyorum. Eminim ki tüm zeytin cemiyeti ben onları yemiyorum diye kahrolacaktır ama napalım ahahahah
Yeni tanistik kuzum bakalim elti adayi suan :)İyiyim Bernoşummm ilk defa bir haftasonunun bu kadar hızlı geçmesinden çok memnunum ve yeni haftaya bomba gibi hazırım. Çünkü bu haftasonu eşimsiz geçirdiğim son haftasonuydu ve bu hafta içi eşimsiz geçirdiğim son hafta içi olacak. Bir an önce önümüzdeki haftasonu gelsin yola çıkacağımmmmmmmmmmm
Oh oh oh eltiyle aranız iyi galiba cool kadınım o bildiğimiz eltilerden değil galibası
Etiketsiz kimse gelmez ah Azizem vah AzizemNapam minnokum haftasonu bitti çok şükür. İlk defa haftasonu bitti ve yeni hafta başlıyor diye bu kadar mutluyum. Eşimsiz son haftam olacak bu. Bir an önce bitip geçmesi lazım çok enerjiğiim çok sabırsızım hatta yeni yemek tarifleri denedim eşim geldiğinde ona yapmak için Sen nasılsın kuzusu?
Hayırlı geceler kızlarKuzularım gelin bakiiim acık sizi şuraya bir toplayayım, etiketsiz kimse gelmiyo gidinin üşengeç gacıları sizi
@Eternallovee katil olmadan gel lütfen bırak şu yanık gacıları elini yollulara bulama
ByNkoaLa Yiterrrr sende zeytinleri bırak yamacımıza gel yetti yaptığın zeytinler
@Finr bu avatardaki illusturasyon size mi ait kızzz
@kahvesevmemben acık da sen etiketle de biz gelek ya bende teşrif eden taraf olmak istiyorum ahahah
@kahvesevmemben profil profil dolaşan minnol gel hadi buraya
Silent Scream karizmatikkk huuu nirelerdesinnn
@imzaben hepimiz siyah beyaz hatunlar olduk iyi mi ahahah
@mahperi hatun @Lilasever222555 @Aveline T Tatlianne20 @AnneAslan gelinn hadi napıyorsunuz bakalım?
Tatlisim özüne donmussun :)Hayırlı geceler kızlar
Oh iyi yapmışsın buraya üye olmakla eee tanışalım kimsin bakalım :)Hoş buldum yeniyim :)
Bole iyi kuzuu bunu ben hamileyken koydum 3 bebisime nasip olmadi olacak ole kalsin cennetimin ziyaretine gittim teyzosu.Tatlisim özüne donmussun :)
Zamanla cozersin canimŞuan cok karisik geliyor site neyi nereye yazicam Çözmeye calisiyorum normal mi?ben istanbuldan canim isim veriyomuyuz bilmiyorum.buralarda acemiyim :)2 cocuk annesiyim
Oy iyi yaptın kuzum benim bize nasiplerimiz gelicek unutmaBole iyi kuzuu bunu ben hamileyken koydum 3 bebisime nasip olmadi olacak ole kalsin cennetimin ziyaretine gittim teyzosu.
Tabiki serros bunun için var tubimO kadar doğal duruyor ki gerçek sandımBenim saç rengin bir ara böyleydi turuncu yapıyordum severim bu rengi
Biz bakarız Seroşum ama yinede katil olma elini yollulara bulama gurbanın olammmm değmez zaten
Seroş'tan al haberi evet misafir baskını yedim bir anda
Oyyy sende benim biricik sekreterim
Sen naptin meleğimOy iyi yaptın kuzum benim bize nasiplerimiz gelicek unutmaçok iyi yapmışsın kuzum kurban olsun ona teyzesi
Napim kuzucum evdeydik dışarı yemeğe çıktık ordada kıskançlık krizine girdim kimseye bişi olmadı ama eve geldik felan sıradan bir hafta sonu gecirdim işin kötüsü haftaya kv kp gelicek yaSen naptin meleğim
Kiyamam ya bitanem mutsuz edince insani zaten kendi strestin yetmiyor birde anlayissizlarsada zor.Napim kuzucum evdeydik dışarı yemeğe çıktık ordada kıskançlık krizine girdim kimseye bişi olmadı ama eve geldik felan sıradan bir hafta sonu gecirdim işin kötüsü haftaya kv kp gelicek yacanım çok sıkkın bu gerçeği bildiğim için kendime gelemiyorum
Sorma Gülom ya kadın bide ameliyat olucakmis dizlerinden ben bakicam napicami bilmiyorum 3 ay kalıcaklar bide valla ölmek istiyorum artıkKiyamam ya bitanem mutsuz edince insani zaten kendi strestin yetmiyor birde anlayissizlarsada zor.
Kuzum bi akıl versem kendime uygulardim çünkü karşımdaki ne kadarda kötü olsa allah rızası için deyip geçiyorum allaha habale et biraz sabret bekli mukafaatlandirirsin benim kv neler yapiyor ama esimle artik ortak karar umursamiyoz o benim yanimda ben onun aileler ugrassada artik takmiyom kuzu bende yoksam kafayi yerim oluruna biraktim.Sorma Gülom ya kadın bide ameliyat olucakmis dizlerinden ben bakicam napicami bilmiyorum 3 ay kalıcaklar bide valla ölmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?