Yepis yeni geyik (:

Her bir zeytin tanesinde aklına gelmek istiyorum ama ben lütfen yi
O zeytinler seni bizden çaldı. Yemem. Bundan sonra bütün zeytinleri protesto ediyorum. Eminim ki tüm zeytin cemiyeti ben onları yemiyorum diye kahrolacaktır ama napalım ahahahah

Yeni tanistik kuzum bakalim elti adayi suan :)

Hayırlı geceler kızlar

Şuan cok karisik geliyor site neyi nereye yazicam Çözmeye calisiyorum normal mi?ben istanbuldan canim isim veriyomuyuz bilmiyorum.buralarda acemiyim :)2 cocuk annesiyim
Zamanla cozersin canim çekincen yoksa verebilirsin ismini bende Serra evliyim 24 yaşındayım dememe aylar kaldı izmirliyim çocuğum yok :)

Tabiki serros bunun için var tubim

Sen naptin meleğim
Napim kuzucum evdeydik dışarı yemeğe çıktık ordada kıskançlık krizine girdim kimseye bişi olmadı ama eve geldik felan sıradan bir hafta sonu gecirdim işin kötüsü haftaya kv kp gelicek ya canım çok sıkkın bu gerçeği bildiğim için kendime gelemiyorum

Kiyamam ya bitanem mutsuz edince insani zaten kendi strestin yetmiyor birde anlayissizlarsada zor.

Sorma Gülom ya kadın bide ameliyat olucakmis dizlerinden ben bakicam napicami bilmiyorum 3 ay kalıcaklar bide valla ölmek istiyorum artık
Kuzum bi akıl versem kendime uygulardim çünkü karşımdaki ne kadarda kötü olsa allah rızası için deyip geçiyorum allaha habale et biraz sabret bekli mukafaatlandirirsin benim kv neler yapiyor ama esimle artik ortak karar umursamiyoz o benim yanimda ben onun aileler ugrassada artik takmiyom kuzu bende yoksam kafayi yerim oluruna biraktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…