- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Ya aslında 2013'de bir dönem üyeydim de üyeliğimi kaybettim. Zaten çok uzun süre kullanmamıştım. Yeni üye diyebiliriz bana yani. Anlat bakalım kendini, necisin, kimlerdensin bulca ?Merhaba hoşbulduk,yeni mi üye oldun yeniysen sen de hoşgeldin,eski nickin var mıydıbazen isim değişiyor tanıyamıyorum.
Hoş geldinBende gelimmm bendee gelimmm bende yeniyimmm tanışıp kaynaşmalıkkk güzellikler ariyorum
Yaşasınnnn o zamannn. Ay hosbuldumHoşgeldin o zaman taaammm size gore bir yerdesnz
Ayy 1 lere ve 2 lere hiç kıyamam ya çok minnaklar zor oturcak tabi ne anlasın o dersten be :) Oyun çocuklarıZorlanmasın ders yaparken diye işten gelince kafam çok dolu oluyor birde iş stresi daha zor tahammül ederim diye düşünüyorum napim zaten zor oturuyor dersin basina
HoşbuldummmHoş geldin
:)Yaşasınnnn o zamannn. Ay hosbuldum
Tubik seneyeee başının etini yicem hazır misin hahahahAyy 1 lere ve 2 lere hiç kıyamam ya çok minnaklar zor oturcak tabi ne anlasın o dersten be :) Oyun çocuklarıÇok sıkmadan eğitmek lazım. Allah sabır versin 1. sınıf çocuğu olmakta, 1. sınıf annesi olmakta, 1. sınıf öğretmeni olmakta feci birşey
Hoşgeldinnn kahvesevmemben. Ya ama bu nasıl nick be kuzu ben kahveye bayılırımBende gelimmm bendee gelimmm bende yeniyimmm tanışıp kaynaşmalıkkk güzellikler ariyorum
Çok hazırım, ben ve tüm eğitimciliğim emrinize amadeyiz paşamTubik seneyeee başının etini yicem hazır misin hahahah
Ben çaycıyım galibaaHoşgeldinnn kahvesevmemben. Ya ama bu nasıl nick be kuzu ben kahveye bayılırımAnlat bakalım kendini
Ay evet ya aklı fikri oyunda bizim öğretmende şimdiden yarış atı sanıyor çocukları sormayın halimi yaniAyy 1 lere ve 2 lere hiç kıyamam ya çok minnaklar zor oturcak tabi ne anlasın o dersten be :) Oyun çocuklarıÇok sıkmadan eğitmek lazım. Allah sabır versin 1. sınıf çocuğu olmakta, 1. sınıf annesi olmakta, 1. sınıf öğretmeni olmakta feci birşey
ahaha çayçı seniiiii, bende çay sevmem Türk kahvesi için böbreğmi bilene verebilirim ama diğer kahveleri sevmemBen çaycıyım galibaa22 yasindayim sosyal hizmetler okuyorum bir yandan is arıyorum veee adanada yaşıyorumm sizleridee tanimak isterimmm
Hahahaha bak hali kenarnz varsa bnm oğlanı yollayim super overlok ceker hahahhaÇok hazırım, ben ve tüm eğitimciliğim emrinize amadeyiz paşamO overlokçuyu adam edecez birlikte
En korktugm öğretmen tipiAy evet ya aklı fikri oyunda bizim öğretmende şimdiden yarış atı sanıyor çocukları sormayın halimi yani
Ne ogretmenisin sen canım yaahaha çayçı seniiiii, bende çay sevmem Türk kahvesi için böbreğmi bilene verebilirim ama diğer kahveleri sevmemBende 25 yaşındayım kuzucuk. Öğretmenim. Koca yolu bekliyorum, kadınlar klübüne sarıyorum işte. Burdaki gardaşlarım olmasa kafayı yerdim, bu yememiş halim
Günah ya onların çipil çipil bakan gözlerine benim içim erirrrr. Daha hiç 1. sınıf okutmadım. 2'den başladım mesleğe. Seneye inşallah 1'lere döneceğim. Bakalım nasıl olacakAy evet ya aklı fikri oyunda bizim öğretmende şimdiden yarış atı sanıyor çocukları sormayın halimi yani
Hiç sevmiyorum kadını o yuzdenEn korktugm öğretmen tipi
Hoşgeldin cnmmHerkesciklere iyi aksamlarr
Topikiniz hayırlı olsun kizlarr ..
Ayy dua ediyirm şimdiden vallaHiç sevmiyorum kadını o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?