Yepis yeni geyik (:

Merhaba hoşbulduk,yeni mi üye oldun yeniysen sen de hoşgeldin,eski nickin var mıydı bazen isim değişiyor tanıyamıyorum.
Ya aslında 2013'de bir dönem üyeydim de üyeliğimi kaybettim. Zaten çok uzun süre kullanmamıştım. Yeni üye diyebiliriz bana yani. Anlat bakalım kendini, necisin, kimlerdensin bulca ?

Zorlanmasın ders yaparken diye işten gelince kafam çok dolu oluyor birde iş stresi daha zor tahammül ederim diye düşünüyorum napim zaten zor oturuyor dersin basina
Ayy 1 lere ve 2 lere hiç kıyamam ya çok minnaklar zor oturcak tabi ne anlasın o dersten be :) Oyun çocukları Çok sıkmadan eğitmek lazım. Allah sabır versin 1. sınıf çocuğu olmakta, 1. sınıf annesi olmakta, 1. sınıf öğretmeni olmakta feci birşey

Tubik seneyeee başının etini yicem hazır misin hahahah

Hoşgeldinnn kahvesevmemben. Ya ama bu nasıl nick be kuzu ben kahveye bayılırım Anlat bakalım kendini
Ben çaycıyım galibaa 22 yasindayim sosyal hizmetler okuyorum bir yandan is arıyorum veee adanada yaşıyorumm sizleridee tanimak isterimmm

Ay evet ya aklı fikri oyunda bizim öğretmende şimdiden yarış atı sanıyor çocukları sormayın halimi yani

Ben çaycıyım galibaa 22 yasindayim sosyal hizmetler okuyorum bir yandan is arıyorum veee adanada yaşıyorumm sizleridee tanimak isterimmm
ahaha çayçı seniiiii, bende çay sevmem Türk kahvesi için böbreğmi bilene verebilirim ama diğer kahveleri sevmem Bende 25 yaşındayım kuzucuk. Öğretmenim. Koca yolu bekliyorum, kadınlar klübüne sarıyorum işte. Burdaki gardaşlarım olmasa kafayı yerdim, bu yememiş halim

Ne ogretmenisin sen canım ya

Ay evet ya aklı fikri oyunda bizim öğretmende şimdiden yarış atı sanıyor çocukları sormayın halimi yani
Günah ya onların çipil çipil bakan gözlerine benim içim erirrrr. Daha hiç 1. sınıf okutmadım. 2'den başladım mesleğe. Seneye inşallah 1'lere döneceğim. Bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…