- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.021
Geçmiş olsun canım ya, çok üzüldüm...Umarım dediği gibi ilerlememiştir... Sen moralini yüksek tut. Tıpta çözüm çok bunu da unutmayarak üzmemeye çalış kendini.
Daha önceden böyle şikayetlerin var mıydı yeni mi fark ettin?
Oyyy kuzummm çok geçmiş olsun kendini hemen kotu hissetme belki hic öyle bisey olmayacak düşürme hemen modunu
Adetimin 3. gününü bekliyorum bakalım, bu ayın sonunu... Şu testleri bir yaptırayım doktorun ne dediğini, sonuçları yazarım. Sonra başka bir doktora daha göstereceğim test sonuçlarını kuzumKontrollerini aksatma, hatta başka bir doktora da görün sen yine. Bizi de haberdar et tatlım
İyi haberlerini bekliyoruz o halde kuzum.Adetimin 3. gününü bekliyorum bakalım, bu ayın sonunu... Şu testleri bir yaptırayım doktorun ne dediğini, sonuçları yazarım. Sonra başka bir doktora daha göstereceğim test sonuçlarını kuzum
Bebiş gayet iyi. Kadın doğumcu arkadaşım var, sık sık kontrollere gidiyoruz. Her şey yolunda :)Eee sende ne var ne yok, bebiş nasıl ? Bayadır konuşamadık nerelerdesin sen ??
Maşallah kuzum... Kaç aylık oldu. Hayırlı olsun yeni evin, bebek için mi taşındınız ?İyi haberlerini bekliyoruz o halde kuzum.
Bebiş gayet iyi. Kadın doğumcu arkadaşım var, sık sık kontrollere gidiyoruz. Her şey yolunda :)
Biz de taşındık işte, onlarla vb. uğraşıyordum. İş, bebiş, benimkinden ve bu olaylardan pek zaman bulamıyordum kendime.
B Brunello Cicinelli canim kötüyü düşün iyi sürpriz olsun derler ama sen yinede canini sıkma bende polikistik overliydim ama bebek düşününce 4,5 ay sonra kızım oldu sıkma canini başka bir dr git bakalım hayirli sonuçlarla gel ❤
Inşaallah canim bugün kandil bak bol bol "ya şafi" tesbihi çek şifa versin Rabbim ❤Maşallah kuzum... Kaç aylık oldu. Hayırlı olsun yeni evin, bebek için mi taşındınız ?
İnşallah bebişim. Güvendiğim başka bir doktor var ama sağlık sigortamın yenilenmesi lazım onu bekliyorum. Ocak ayında ona gideceğim inşallah. Hormon testlerinden sonra az çok belli olur bazı şeyler.
10. haftaya doğru gidiyoruz :) Aslında hepsi bir araya denk geldi. Eşimin işi sebebiyle 3. Havalimanlarının yakınlarına gittik. Yeni bir eve geçmeyi düşünüyorduk zaten, bebişe de bonus oldu :)Maşallah kuzum... Kaç aylık oldu. Hayırlı olsun yeni evin, bebek için mi taşındınız ?
Deniyim karizmatiğim tamam teşekkür ederim <3 Hepinize hayırlı kandiller bu aradaInşaallah canim bugün kandil bak bol bol "ya şafi" tesbihi çek şifa versin Rabbim ❤
Maşallah maşallahhhhh10. haftaya doğru gidiyoruz :) Aslında hepsi bir araya denk geldi. Eşimin işi sebebiyle 3. Havalimanlarının yakınlarına gittik. Yeni bir eve geçmeyi düşünüyorduk zaten, bebişe de bonus oldu :)
Uçak teknisyeniMaşallah maşallahhhhhEşinin işi neydi kıı ?
Çok güzel Finr'cim. Hayırlı olsun yeni evin.Uçak teknisyeni
Sanada hayirli kandiller kuzum ❤Deniyim karizmatiğim tamam teşekkür ederim <3 Hepinize hayırlı kandiller bu arada
Maşallah maşallahhhhhEşinin işi neydi kıı ?
Gönlünüze göre bir yer bulursunuz umarım :) Şu ev almadan veya tutmadan çevreyi bir gözlemlemek gerekiyor aslında :) Geçmişte benimde kötü hikayelerim var bu konuda...Çok güzel Finr'cim. Hayırlı olsun yeni evin.Darısı başıma. Bende evimden acilen çıkmanın yolunu arıyorum. Yakınlarda bir çöplük varmış sürekli giderden, camdan, pencereden koku geliyor. Bazende yanık kokusu doluyor evin içi.. Yıldım yani cidden. Halbuki çok severek tutmuştum ama olmayacak böyle..
Baktım ariycam seni sakın ol bi yazdıklarımı oku biKuzularım kadın doğumcudan geliyorum. Geçen hafta kasıklarımda şiddetli ağrı vardı. Gittim işte. Çikolata kistim varmış meğerAğrılarım, sürekli yorgun hissetmem, ağrılı cinsel ilişkilerimin sebebi buymuş. Seneye bebek düşünüyoruz demiştim ben doktora. Adetinin 3. günü gel 4 tane hormon testi yapacağım dedi. Kısırlık oluşturmuş da olabilirmiş. Sonuca göre ertelemeden acil çalışmalara başlayın ya da 1 sene daha erteleyebilirsiniz diyeceğim dedi. Olmadı aşılama o da olmazsa tüp bebek başlayacağız dedi. Hiç hazır değildim bunları duymaya ya. Bebeğe de hazır değildim, bebeğin olamayacağı düşüncesine de Adetimin 3. gününü bekliyorum bakalım herşeyi öğrenmek için. Moralim bozuldu.. Hatta koştur koştur, konu açtım bakalım yazan olacak mı deneyimlerini... Öyle işte
EternaaLLove ve ByNkoaLa baksanıza şu mesajlarıma
Tesekkürlerrr efenimmm :)Amin canim seninde kandilin mubarek olsun
Bu kistten annemde de vardı sonra geçti ilaç tedavisiyle bnce icini rahat tutOldum olası kistlerim vardı ergenliğimden beri de... Bir geçip bir çıkarlardı. Çikolata kisti değildiler...Böyle şeyler de duymamıştım önceki kistlerimde zaten. Bu farklı birşey sanırım
İyi akşamlarrr :)İyi aksamlar kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?