- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.261
Kuzucuk Seroş’un bugün çook işleri varmış. Ara ara girip bakıyor sadece. Birazdan gelecektir.EternaaLLove sen anca begen ... birsey yazma emi
Spor vb. ile verirsin canım ya, sen şu an bebişini düşün, sağlıkla al kucağına :)Malesef bende kolay kilo alıyorum ve çok zor veriyorum tirodim de var
Çok teşekkür ederim cevap içinBilmiyoruz ki kuzum. Konu sahibi bilgilendirirse bizde öğreneceğiz inşallah. Bizim de bilgimiz yok.
Saol canım Malesef canım uzun zamandır ilaç kullanıyom evet her ay dr kontrolüne gidiyorum sırf tiroit içinÇok geçmiş olsun Temmuzcum, benim ablamda da tiroid var. O da hamile. Bebek açısından sıkıntı olabiliyor biliyorsun değil mi? Takiplerini yaptırıyor musun kuzum? Allah şifa versin hem kilo hem sinir yapıyor bu illet şey.
Çok şükür rabbim bağişladı hamile olabilmeyi inşallah sağlıcakla doğsunda sonrasında düşüncez artık kilolarıSpor vb. ile verirsin canım ya, sen şu an bebişini düşün, sağlıkla al kucağına :)
İnsallah canım isteyen herkese nasip olur inşallah.Çok şükür rabbim bağişladı hamile olabilmeyi inşallah sağlıcakla doğsunda sonrasında düşüncez artık kiloları
SelammmSelamlar
SelammmmSelamlar
Selammmm
DimiiBugün de selam yazan kaçıyor çikolatam ya :)) Ne hikmet.
Minigim benim tatlı sekreterim çok özledim sizi çokKuzucuk Seroş’un bugün çook işleri varmış. Ara ara girip bakıyor sadece. Birazdan gelecektir.
Neredeydin kızz, sattınız bugünBen geldinmmm
HoşgeldinnnBen geldinmmm
Oy sorma canım çıktı bu gün ya :)Neredeydin kızz, sattınız bugün
Hoşbuldum azizecimHoşgeldinnn
Noooldu :)Oy sorma canım çıktı bu gün ya :)
Bulmak istediğin ben olmalıyım...Topiğimiz hayırlı olsunnnnnnBu üçlü setin topiği olmasa olmazdı. Hadi tüm sevdiklerimiz gelin bakalım muhabbete; nasılsınız kuzular, gününüz nasıl geçti? @imzaben @_Silent Scream_ Finrod Felagund @Aveline @AnneAslan @Tatlianne20 @Oeksuez
ve adını bulmayı beceremediklerim
Ananemi hastaneye götürdüm bı arkadaşıma ziyarete gitmem gerekiyordu onun yanına gittim eve market alışverişine çıktım aylık deterjan stokladim onları eve bırakmadan eşimin halasina geçtik daha yeni evime girdim :/ yarın da belediyeye gidicem vergi dairesine gidicem arabayı muayeneye götürücem yanii bitriktirirsen işleri yarın yaparım diye böle pestilin çıkarNoooldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?