Yepis yeni geyik (:

Maşallah maşallah bayağı dolu geçmiş kuzu :)) Bizde yemeğimizi yeyip, yiyecekleri kucağımıza alıp 2 3 saat dizi izledik. Tembeliz kucağımızda depoluyoruz yiyecekleri

Maşallah maşallah bayağı dolu geçmiş kuzu :)) Bizde yemeğimizi yeyip, yiyecekleri kucağımıza alıp 2 3 saat dizi izledik. Tembeliz kucağımıza depoluyoruz yiyecekleri
Ayyy bende istiyorum o tembellikten ya banada gönder ayaklarıma kara sular indi resmen

Hamisim böyle mi davranıyorsun bana, aaa ayıp. Benimki bile ekstra yardıma başladı bana. Ahaha Naz da yapıyorum 1 dediğimi 2 etmiyor, şu an cok guzel her sey :))
Valla keyfinle nispet yapma bana zaten çok yoruldum valla yarın seni vergi dairesine yollarım yapsın tabi enişte bey çok uçtu o

Senin raporunu da snei de yerm hahahah

Ay bende pazara gittim oğlanı okula bıraktım evde aldiklarmo yerlestrdm dolabı sildim :) evi supirdm arkadaş çağırdı çaya gittim oradan çocuğu aldm babalar aksam yemeğine geldiler onlarla yedik ictik topladik şuan çocukları uyutma cabasndayim pestlim ciktii olmusumm gomenim yok

Valla Gülom raporumu veririm tubim dinime imanima diye sopa sallıyor sonra ye beni ye kardescazim desene Gülom cenazemiz tubiye kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…