- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.281
Eee hoşgeldin ozamanBulmak istediğin ben olmalıyım...
Maşallah maşallah bayağı dolu geçmiş kuzu :)) Bizde yemeğimizi yeyip, yiyecekleri kucağımıza alıp 2 3 saat dizi izledik. Tembeliz kucağımızda depoluyoruz yiyecekleriAnanemi hastaneye götürdüm bı arkadaşıma ziyarete gitmem gerekiyordu onun yanına gittim eve market alışverişine çıktım aylık deterjan stokladim onları eve bırakmadan eşimin halasina geçtik daha yeni evime girdim :/ yarın da belediyeye gidicem vergi dairesine gidicem arabayı muayeneye götürücem yanii bitriktirirsen işleri yarın yaparım diye böle pestilin çıkarbu arada @Brunello Cicinelli ve ByNkoaLa de raporumu burdan vermiş oluyim
Ayyy bende istiyorum o tembellikten ya banada gönderMaşallah maşallah bayağı dolu geçmiş kuzu :)) Bizde yemeğimizi yeyip, yiyecekleri kucağımıza alıp 2 3 saat dizi izledik. Tembeliz kucağımıza depoluyoruz yiyecekleri
Haftasonu fitness da yapıyoruz, tembelliğimizi de, bizde böyleAyyy bende istiyorum o tembellikten ya banada gönderayaklarıma kara sular indi resmen
Ohhh maşallah valla dur benim angariye işleri sana yönlendiriyim çok tembellik yapmaHaftasonu fitness da yapıyoruz, tembelliğimizi de, bizde böyle
Hamisim böyle mi davranıyorsun bana, aaa ayıp. Benimki bile ekstra yardıma başladı bana. AhahaOhhh maşallah valla dur benim angariye işleri sana yönlendiriyim çok tembellik yapma
Selammm
Selammmm
Ayy misafrlerm vardı yaa ondan :)Bugün de selam yazan kaçıyor çikolatam ya :)) Ne hikmet.
Valla keyfinle nispet yapma bana zaten çok yoruldumHamisim böyle mi davranıyorsun bana, aaa ayıp. Benimki bile ekstra yardıma başladı bana. AhahaNaz da yapıyorum 1 dediğimi 2 etmiyor, şu an cok guzel her sey :))
Az gitmedik arabayla gideriz kuzu, sıkıntı yapmaValla keyfinle nispet yapma bana zaten çok yoruldumvalla yarın seni vergi dairesine yollarım yapsın tabi enişte bey çok uçtu o
Oy kıyamam sana yap tabi ilk zamanlar ucuyodu uçan adam şimdi surundur yerlerde hakkın kuzumAz gitmedik arabayla gideriz kuzu, sıkıntı yapmaYapacak tabii ki daha neler yaptıracağım daha iyi zamanları
Ne ucması benim niye haberim yokOy kıyamam sana yap tabi ilk zamanlar ucuyodu uçan adam şimdi surundur yerlerde hakkın kuzum
Senin raporunu da snei de yerm hahahahAnanemi hastaneye götürdüm bı arkadaşıma ziyarete gitmem gerekiyordu onun yanına gittim eve market alışverişine çıktım aylık deterjan stokladim onları eve bırakmadan eşimin halasina geçtik daha yeni evime girdim :/ yarın da belediyeye gidicem vergi dairesine gidicem arabayı muayeneye götürücem yanii bitriktirirsen işleri yarın yaparım diye böle pestilin çıkarbu arada @Brunello Cicinelli ve ByNkoaLa de raporumu burdan vermiş oluyim
Sen diyodun ya şehir dışında diyeNe ucması benim niye haberim yok
Ha o iş için ya. Alıştım ona artık .(Sen diyodun ya şehir dışında diyeilk bebisi öğrendiğinde
Valla Gülom raporumu veririm tubim dinime imanima diye sopa sallıyor sonraSenin raporunu da snei de yerm hahahah
Ay bende pazara gittim oğlanı okula bıraktım evde aldiklarmo yerlestrdm dolabı sildim :) evi supirdm arkadaş çağırdı çaya gittim oradan çocuğu aldmbabalar aksam yemeğine geldiler onlarla yedik ictik topladik şuan çocukları uyutma cabasndayim pestlim ciktii olmusumm gomenim yok
YaaaaHa o iş için ya. Alıştım ona artık .(
Nerede, nolduu,Yaaaasenin kafan nerde acaba
Sen bizim fnirmisin yoksa kuzenimisinNerede, nolduu,Kafa gitti benim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?