- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.301
Benim Finr, noldu kiSen bizim fnirmisin yoksa kuzenimisin
Sen çağırırsın da gelmez miyim? Nasıl oldun iyileştin mi umut kuşum??mahperi hatun gel kuzum
Bu an başkasıyla konuşuyorum sandımBenim Finr, noldu ki
İyiyim hatunum hoşgeldin nasılsın bakimSen çağırırsın da gelmez miyim? Nasıl oldun iyileştin mi umut kuşum??
Neden ki, anlamadım valla kuzu az açık konus ya, gece gece bilmece cozecek halim kalmadıBu an başkasıyla konuşuyorum sandım
Hoş buldum. Allah daha iyi etsin. ^.^ nasılım bilgim yok hissiz hissediyorum şuan kendimi.İyiyim hatunum hoşgeldin nasılsın bakim
Ya önceden bu kadar açıklamalı konusmuyoduk yaNeden ki, anlamadım valla kuzu az açık konus ya, gece gece bilmece cozecek halim kalmadı(
Anladım da direkt neyi kastettiğini anlamadım :)Ya önceden bu kadar açıklamalı konusmuyoduk yamesela uçuş dediğimiz zaman şıp anlardın mesela az makarna severle şakalaşmadiniz bu konu üzerine
O ne kız öyleHoş buldum. Allah daha iyi etsin. ^.^ nasılım bilgim yok hissiz hissediyorum şuan kendimi.
Aaaaaa ! Yangın var dicemAnladım da direkt neyi kastettiğini anlamadım :)
Aaaaaa ! Yangın var dicem
Yok kız yorgun değilim. Ne bilim hislerim ölmüş. Belki özel günüm de olduğumdan olabilir fikrim yok.O ne kız öylebenim gibi yorgunluk mu çarptı hatuncum
Aynen yapar vaallaValla Gülom raporumu veririm tubim dinime imanima diye sopa sallıyor sonraye beni ye kardescazim desene Gülom cenazemiz tubiye kaldı
Yok yok sen kabus görürsün sonra uyuma biz çekeriz seniYatsam mı ne ya, bu kafayla olmuyor
HeaYok kız yorgun değilim. Ne bilim hislerim ölmüş. Belki özel günüm de olduğumdan olabilir fikrim yok.
UnutmussundrBunamış gibi hissettim kendimi, ayyy
Kıyamam ya yarın asıl onun yorgunluğuAynen yapar vaalla
O bizden önce olmuş uyumuş atılmış gitmis hahaah
O hormonların seviyesini düşürsek miBunamış gibi hissettim kendimi, ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?