- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.321
Persmbr değil miydiKıyamam ya yarın asıl onun yorgunluğuyapar kuzum maşali bizim çatlak
Benimle ugrasmasak ne dersinO hormonların seviyesini düşürsek mi
HahahahahhhhaPersmbr değil miydiiki toplantıyı perşembeye almadı mi kesin ölü gelecek o gün
Valla çok özlemişim seni kızdırmayi hemen pes ettirme beniBenimle ugrasmasak ne dersin
Her zamanki gbiHahahahahhhhakıyamam ona ben ama ya Gülom o gün cook erken uyur biliyosun demi
Bak sen yaaValla çok özlemişim seni kızdırmayi hemen pes ettirme beni
Tıpış tıpış yatağa sende yarın benim minikler yorucaklar yineHer zamanki gbivalla bnde erken uyumak istiyirm yaa
Tamam tamamBak sen yaa
Uyusal uyucam daha mutfağı toparlicam pofss. Geberdm yorgnluktanTıpış tıpış yatağa sende yarın benim minikler yorucaklar yine
Hormonlarım gayet iyi, tamam mı, hıh.Tamam tamampes ettim hahahha o hormonlarinla çok tehlikeli olmuşsundur sen şimdi korktum bak
Kıyamam sana amaUyusal uyucam daha mutfağı toparlicam pofss. Geberdm yorgnluktan
Senin kdr yorulmamismdr ama gene de yoruldm vallaKıyamam sana amabenim koalam çok mu yoruldu bu gün
Bak büyük konuşmaHormonlarım gayet iyi, tamam mı, hıh.Kimse bozamaz sinirimi
Hayırlı geceler canım@KahveTelvesii kız nerdesin @AnneAslan kayıpsın bakıyorum @_Silent Scream_ siyahlim T Tatlianne20 @gulse14
Konusmayayım ama mutluyummm, senni tatlılığın bozamaz zaten sinirimiBak büyük konuşma
Valla sorma Gülom ya ananaemi reklefe ettirdim ilk altı ay rahat yaSenin kdr yorulmamismdr ama gene de yoruldm valla
Hoşgeldin tatliannemHayırlı geceler canım
Hosgeldin '^^Hayırlı geceler canım
Bosmayayim da hamiş hamiş kiyamayabilirim sanaKonusmayayım ama mutluyummm, senni tatlılığın bozamaz zaten sinirimiAhaha
Hamis olmasan kıyacaksın yani. Kıy hadi bakalım :=)Bosmayayim da hamiş hamiş kiyamayabilirim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?