- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.341
Yok yok vazgeçtimHamis olmasan kıyacaksın yani. Kıy hadi bakalım :=)
Hoşgeldin tatliannem
napiyonuz nasılsınız fıstık hatunlar bakim♡♥Hosgeldin '^^
Coook kotusun :))Yok yok vazgeçtim
İyilik ve biraz uykusuzluk onun getirdiği kafasızlık var biraz da :)napiyonuz nasılsınız fıstık hatunlar bakim♡♥
Napalim tatlis annem bu gün yoğundu daha yarım saat önce eve girdim sen naptın bakım nasılsın nerelerdeydinnapiyonuz nasılsınız fıstık hatunlar bakim♡♥
Aaaa hormonları tavan yapan sen kötü olan benCoook kotusun :))
Napmısım ya, söylesene .(Aaaa hormonları tavan yapan sen kötü olan ben
BaaakNapmısım ya, söylesene .(
Hamis bir kadınla oyun oynuyor ya, dur sen durBaaaksinir ettim bile hahahah
Eee normal kuzum daha uykusuz günler seni bekliyor tadını çıkar uyu bol boll gittikce bi ora bi bura donelersin:)İyilik ve biraz uykusuzluk onun getirdiği kafasızlık var biraz da :)
Napm bilmediğim bir ban yedim:) kurana gidiyom kurssa toplanto falan ev isleri yemek derken vakti dolduruyom bebeğim.Napalim tatlis annem bu gün yoğundu daha yarım saat önce eve girdim sen naptın bakım nasılsın nerelerdeydin
HahahahahhhhaHamis bir kadınla oyun oynuyor ya, dur sen durSenide görücez
Ohhh çok güzel yapiyosun canımEee normal kuzum daha uykusuz günler seni bekliyor tadını çıkar uyu bol boll gittikce bi ora bi bura donelersin:)
Napm bilmediğim bir ban yedim:) kurana gidiyom kurssa toplanto falan ev isleri yemek derken vakti dolduruyom bebeğim.
Valla tek basıma uykusuz kalmam. Uykusuz kalırsam benim adam da kalır. KarsılıklıEee normal kuzum daha uykusuz günler seni bekliyor tadını çıkar uyu bol boll gittikce bi ora bi bura donelersin:)
Opuldun :) Valla ne yapayım bugün bir süpriz yapayım dedim benimkinin sevdiklerini yaptım, öyle dizi falan izledik. Benimki uyudu az önce bende sizleyim :) Bak çağırdı da sizin için gitmedim değerimi bilin :))Hahahahahhhhatamam bak bu sınır sana yeter çok yapmicam bebise kıyamam oyun değil ki kızdırmayi özlemiştim onuda yaptığıma göre eee neler yaptın bu gün
Yaaa çok fedakarsin amaValla tek basıma uykusuz kalmaz. Uykusuz kalırsam benim adam da kalır. Karsılıklı
Opuldun :) Valla ne yapayım bugün bir süpriz yapayım dedim benimkinin sevdiklerini yaptım, öyle dizi falan izledik. Benimki uyudu az önce bende sizleyim :) Bak çağırdı da sizin için gitmedim değerimi bilin :))
Uyutmam yani diyorsun bizimki nerde kiyamiyorduk biz :)Valla tek basıma uykusuz kalmam. Uykusuz kalırsam benim adam da kalır. Karsılıklı
Opuldun :) Valla ne yapayım bugün bir süpriz yapayım dedim benimkinin sevdiklerini yaptım, öyle dizi falan izledik. Benimki uyudu az önce bende sizleyim :) Bak çağırdı da sizin için gitmedim değerimi bilin :))
Ahaha :) %60 dışardan yiyoruz benim tembelliğim yüzünden ama arada yapıyorum ya. Çok çok yetenkli olmasam da.Yaaa çok fedakarsin amasen yemek yapiyomuydun
Kiskanmam pekde emma bu 3luyu koskanir oldum emma uzun zaman olmayinca :)))Ohhh çok güzel yapiyosun canım
Kesin yumurtayi çok güzel kiriyosundur demi :)Ahaha :) %60 dışardan yiyoruz benim tembelliğim yüzünden ama arada yapıyorum ya. Çok çok yetenkli olmasam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?