Yepis yeni geyik (:

İyilik ve biraz uykusuzluk onun getirdiği kafasızlık var biraz da :)
Eee normal kuzum daha uykusuz günler seni bekliyor tadını çıkar uyu bol boll gittikce bi ora bi bura donelersin:)
Napalim tatlis annem bu gün yoğundu daha yarım saat önce eve girdim sen naptın bakım nasılsın nerelerdeydin
Napm bilmediğim bir ban yedim:) kurana gidiyom kurssa toplanto falan ev isleri yemek derken vakti dolduruyom bebeğim.

Ohhh çok güzel yapiyosun canım

Eee normal kuzum daha uykusuz günler seni bekliyor tadını çıkar uyu bol boll gittikce bi ora bi bura donelersin:)
Valla tek basıma uykusuz kalmam. Uykusuz kalırsam benim adam da kalır. Karsılıklı
Hahahahahhhha tamam bak bu sınır sana yeter çok yapmicam bebise kıyamam oyun değil ki kızdırmayi özlemiştim onuda yaptığıma göre eee neler yaptın bu gün
Opuldun :) Valla ne yapayım bugün bir süpriz yapayım dedim benimkinin sevdiklerini yaptım, öyle dizi falan izledik. Benimki uyudu az önce bende sizleyim :) Bak çağırdı da sizin için gitmedim değerimi bilin :))

Yaaa çok fedakarsin ama sen yemek yapiyomuydun

Uyutmam yani diyorsun bizimki nerde kiyamiyorduk biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…