- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.361
Bu isler böyle, gülü seven dikenine katlanacak. Zaten her seyi ceken bizleriz. Az da uykularından olsunlar demiUyutmam yani diyorsun bizimki nerde kiyamiyorduk biz :)
Oyyy kuzummm benimKiskanmam pekde emma bu 3luyu koskanir oldum emma uzun zaman olmayinca :)))
Aynen :)Oyyy kuzummm benim
Fıstık lokumu sevgi yumagim banada oku dua tamam mıAynen :)
Balım hep aklımdan geciyorsunuz inan zaten allahim hayirli evlatlar ver banada kkdaki arkadaslarimida aklomdan geçiriyorum allah biliyor kuran okutursam derim heoimize kuzum.Fıstık lokumu sevgi yumagim banada oku dua tamam mı
Tabikide balim♡♥Banada banada ^^
Saol kuzum iyi yürekli arkadaşım benimBalım hep aklımdan geciyorsunuz inan zaten allahim hayirli evlatlar ver banada kkdaki arkadaslarimida aklomdan geçiriyorum allah biliyor kuran okutursam derim heoimize kuzum.
Hosbuldum. Yorgun savasci.neler yapmissin bugun oyle.ben de annemi hastsneye goturdum bugun
Hoşgeldin kuşumHosbuldum. Yorgun savasci.neler yapmissin bugun oyle.ben de annemi hastsneye goturdum bugun
Gecmis olsun, hosgeldin :)Hosbuldum. Yorgun savasci.neler yapmissin bugun oyle.ben de annemi hastsneye goturdum bugun
Hosbuldum canimm.sen nasilsin iyimisin gorusmeyeliHoşgeldin kuşum
Tesekkurker hosbuldum.sizler uyumadan yetistim ssnirimGecmis olsun, hosgeldin :)
Şükür canım iyiyim annen nasıl oldu kuzum.Hosbuldum canimm.sen nasilsin iyimisin gorusmeyeli
Canim benim♡♥Saol kuzum iyi yürekli arkadaşım benim
Şükür canım iyiyim annen nasıl oldu kuzum.
Valla sorma canım ya pestilim çıktı yarında bı ton isim var geçmiş olsun sizede canimHosbuldum. Yorgun savasci.neler yapmissin bugun oyle.ben de annemi hastsneye goturdum bugun
Valla sorma canım ya pestilim çıktı yarında bı ton isim var geçmiş olsun sizede canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?