- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.381
Ya kurban olurum ben onun kara gözlerine rabbim yeniden tattirsin kuzum o duyguyu sana bana aveline eseseCanim benim♡♥
Aynen dikkat et kuşum inşallah atlatır biran önce balimEh iste dune gore daha iyi de oksuruk fena.doktor bulasici sen de dikkat et dedi.herjmkes grip su sira
Valla yarın vergi dairesine gidicem arabayı muayeneye götürücem bı ton isim var yorgunluktan uykum bile gelmiyorYarin benim de biraz isler var.bir de erken kalkmam gerek ama sizlere bakmadan uyuyamadim.saol canim bu arada.
Amin canim insallahAynen dikkat et kuşum inşallah atlatır biran önce balim
Valla yarın vergi dairesine gidicem arabayı muayeneye götürücem bı ton isim var yorgunluktan uykum bile gelmiyor
Burda bir ayini dildurdugu gün gittiğimde uyuyordu gideceğime bi dakka kala açtı gözlerini sevdim alttan kuvezde ellerimle sonra o gece vefat ettiYa kurban olurum ben onun kara gözlerine rabbim yeniden tattirsin kuzum o duyguyu sana bana aveline esese
Burda bir ayini dildurdugu gün gittiğimde uyuyordu gideceğime bi dakka kala açtı gözlerini sevdim alttan kuvezde ellerimle sonra o gece vefat etti
Valla gözlerim kapanıyor uyuyamıyorum ama canım ya uyukluya uyukluya yapmicam artıkOyy kiyamazlar sana.yat dinlen ana yarin nasil kosturucaksin bu halde
Şükür yinede kuşum bogazi delinip gozllerimin onunde daha kötü olacaktı bole bile zor nefes alıyordu allahım 1 ay nasip etti gul yüzünü gördüm istediğim gibi diledigim gibi bole bir durumsa allahim alsın dedim ama rabbim yazacaktida bana sabir cekerdim yine ömrümün yettigince bakardim melegime.Ne desem acin her zaman taze canım arkadaşım benim hayranım senin sabrına inadına inancına her zaman yanındayım biliyosun demi ilk bana atmistin kuzumuzun resmini kurban olduğum rabbimin bundada bı hayri vardır canım kardesim
Burda bir ayini dildurdugu gün gittiğimde uyuyordu gideceğime bi dakka kala açtı gözlerini sevdim alttan kuvezde ellerimle sonra o gece vefat etti
Ney kuzu ?Valla gözlerim kapanıyor uyuyamıyorum ama canım ya uyukluya uyukluya yapmicam artık
Amin canım allah razı olsun herseyin hayırlısı olsun isyan asla etmeyelim rabbimin bildiği var sağlıklı olalim yeterBen ilk defa gordum.Allahim sana sabirlar versin.yasadiklarin hic de kolay degil.evet kolay kolay unutamazsin acisini ama Allahim sana en kisa zamanda tekrar tattirsin bu guzel duyguyu.Allahim isteyen herkese tattirsin.
Kuzum benimŞükür yinede kuşum bogazi delinip gozllerimin onunde daha kötü olacaktı bole bile zor nefes alıyordu allahım 1 ay nasip etti gul yüzünü gördüm istediğim gibi diledigim gibi bole bir durumsa allahim alsın dedim ama rabbim yazacaktida bana sabir cekerdim yine ömrümün yettigince bakardim melegime.
Yarın bı ton isim var kuzum onuNey kuzu ?
SelamSelamlar herkese .
Nasilsin seroş
İyidir valla sendenNasilsin seroş
Aleyküm selam kuzum.Selamlar herkese .
Ah kuşum kolay gelsin yorma çok yykunu alsan keşke.Yarın bı ton isim var kuzum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?