Yepis yeni geyik (:

Burda bir ayini dildurdugu gün gittiğimde uyuyordu gideceğime bi dakka kala açtı gözlerini sevdim alttan kuvezde ellerimle sonra o gece vefat etti
Ne desem acin her zaman taze canım arkadaşım benim hayranım senin sabrına inadına inancına her zaman yanındayım biliyosun demi ilk bana atmistin kuzumuzun resmini kurban olduğum rabbimin bundada bı hayri vardır canım kardesim

Şükür yinede kuşum bogazi delinip gozllerimin onunde daha kötü olacaktı bole bile zor nefes alıyordu allahım 1 ay nasip etti gul yüzünü gördüm istediğim gibi diledigim gibi bole bir durumsa allahim alsın dedim ama rabbim yazacaktida bana sabir cekerdim yine ömrümün yettigince bakardim melegime.

Burda bir ayini dildurdugu gün gittiğimde uyuyordu gideceğime bi dakka kala açtı gözlerini sevdim alttan kuvezde ellerimle sonra o gece vefat etti

Ben ilk defa gordum.Allahim sana sabirlar versin.yasadiklarin hic de kolay degil.evet kolay kolay unutamazsin acisini ama Allahim sana en kisa zamanda tekrar tattirsin bu guzel duyguyu.Allahim isteyen herkese tattirsin.

Ben ilk defa gordum.Allahim sana sabirlar versin.yasadiklarin hic de kolay degil.evet kolay kolay unutamazsin acisini ama Allahim sana en kisa zamanda tekrar tattirsin bu guzel duyguyu.Allahim isteyen herkese tattirsin.
Amin canım allah razı olsun herseyin hayırlısı olsun isyan asla etmeyelim rabbimin bildiği var sağlıklı olalim yeter

Kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…