- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.401
Uyucam fıstığım benimAh kuşum kolay gelsin yorma çok yykunu alsan keşke.
Iyiİyidir valla senden
Nasilsin tatlişimAleyküm selam kuzum.
Şükür BACIM sen nasılsın adami uyuttuk takılıyoz burda :)))Nasilsin tatlişim
Allah rahatlik versin iki gözümün çiçeği:)Uyucam fıstığım benim
Bende oglanlari uyuttum ,kocamı uyuttum kizimda şimdi uyudu sukur :))Şükür BACIM sen nasılsın adami uyuttuk takılıyoz burda :)))
Amman önlemini al balım dikkat et ortalikda var salginBende oglanlari uyuttum ,kocamı uyuttum kizimda şimdi uyudu sukur :))
Bogazlarim fecii agriyorr hasta mi olucam ne :-((
Limon falan yedim :-( insallah ilerlemezAmman önlemini al balım dikkat et ortalikda var salgin
Ay benim kiz bugün hic durdugu yerde durmadi teyzesi
Nasulsun dadlumKara_gozlum buraya cagircaktim:)
Inşallah canımLimon falan yedim :-( insallah ilerlemez
Minik kusumuz anneyi uzuyormu:)))Ay benim kiz bugün hic durdugu yerde durmadi teyzesikafam catlicak felc gibiyim
ay balim şükür seni sormalı kuzumNasulsun dadlum
Kuzum üzmek degilde emeklemeye basladigindan beri piirrr oraya piirrrrr oraya ayaga kalkyiro heryere tirmanmaya calisiyorInşallah canım
Minik kusumuz anneyi uzuyormu:)))
ay balim şükür seni sormalı kuzum
Napim canim adet olmadim hala 66gun olfu yarin saglikocagina gidicem bakalim 10.gun gecikmemde kan yaptirdim baska da yapmadim gecen ayda zaten holmadim sayiyorum 4saat oldum canim menopoza girmis bayanlar gibiyim stresli cok degisik ya bu kadar olmadi hic 55gunu gordum ama bu fazla olduInşallah canım
Minik kusumuz anneyi uzuyormu:)))
ay balim şükür seni sormalı kuzum
Ay çok tatlı kiz yorucu geçiyor ama çok güzel be toplantı kurs zaman geçiyor balım.Kuzum üzmek degilde emeklemeye basladigindan beri piirrr oraya piirrrrr oraya ayaga kalkyiro heryere tirmanmaya calisiyorpesinden kos kos helak oldum bugün sen nasilsin napiosun bakim :)
Zor senin isinde ya test yaptin mi yasinda genç aksatma bu durumu kadinciyla görüş kuşumNapim canim adet olmadim hala 66gun olfu yarin saglikocagina gidicem bakalim 10.gun gecikmemde kan yaptirdim baska da yapmadim gecen ayda zaten holmadim sayiyorum 4saat oldum canim menopoza girmis bayanlar gibiyim stresli cok degisik ya bu kadar olmadi hic 55gunu gordum ama bu fazla oldu
Waawww ne toplantilari ne kurslari kizAy çok tatlı kiz yorucu geçiyor ama çok güzel be toplantı kurs zaman geçiyor balım.
Geldim bebisim
Ya canim sigorta sorunum var acilde cikiyo ranfevu da cikmiyo bende saglik ocagina gidicm insaallah burda okuduklarimilham oluyo tarlusal kullandim doktor yazmadan bitti 4gun oldu biteli hala olmadimZor senin isinde ya test yaptin mi yasinda genç aksatma bu durumu kadinciyla görüş kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?