Yepis yeni geyik (:

Inşallah canım

Minik kusumuz anneyi uzuyormu:)))
ay balim şükür seni sormalı kuzum
Kuzum üzmek degilde emeklemeye basladigindan beri piirrr oraya piirrrrr oraya ayaga kalkyiro heryere tirmanmaya calisiyor pesinden kos kos helak oldum bugün sen nasilsin napiosun bakim :)

Inşallah canım

Minik kusumuz anneyi uzuyormu:)))
ay balim şükür seni sormalı kuzum
Napim canim adet olmadim hala 66gun olfu yarin saglikocagina gidicem bakalim 10.gun gecikmemde kan yaptirdim baska da yapmadim gecen ayda zaten holmadim sayiyorum 4saat oldum canim menopoza girmis bayanlar gibiyim stresli cok degisik ya bu kadar olmadi hic 55gunu gordum ama bu fazla oldu

Kuzum üzmek degilde emeklemeye basladigindan beri piirrr oraya piirrrrr oraya ayaga kalkyiro heryere tirmanmaya calisiyor pesinden kos kos helak oldum bugün sen nasilsin napiosun bakim :)
Ay çok tatlı kiz yorucu geçiyor ama çok güzel be toplantı kurs zaman geçiyor balım.

Zor senin isinde ya test yaptin mi yasinda genç aksatma bu durumu kadinciyla görüş kuşum

Zor senin isinde ya test yaptin mi yasinda genç aksatma bu durumu kadinciyla görüş kuşum
Ya canim sigorta sorunum var acilde cikiyo ranfevu da cikmiyo bende saglik ocagina gidicm insaallah burda okuduklarimilham oluyo tarlusal kullandim doktor yazmadan bitti 4gun oldu biteli hala olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…