- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.421
Almanyada keses biber kapsülleri kullaniyor cogu bayanlar ... adet düzenli olarak gelmeye basliyor= mönchspfeffer asil adi. Yurtdisinda akrabag varsa rica et yollasinlar arkadas cevremdede cok memnun kalip hep kullanan var :) cok gecmis olsunNapim canim adet olmadim hala 66gun olfu yarin saglikocagina gidicem bakalim 10.gun gecikmemde kan yaptirdim baska da yapmadim gecen ayda zaten holmadim sayiyorum 4saat oldum canim menopoza girmis bayanlar gibiyim stresli cok degisik ya bu kadar olmadi hic 55gunu gordum ama bu fazla oldu
Saol canim bnm ama yok orda tanidigimAlmanyada keses biber kapsülleri kullaniyor cogu bayanlar ... adet düzenli olarak gelmeye basliyor= mönchspfeffer asil adi. Yurtdisinda akrabag varsa rica et yollasinlar arkadas cevremdede cok memnun kalip hep kullanan var :) cok gecmis olsun
Kuran kursu hatme toplantisi sohbet yani kuşumWaawww ne toplantilari ne kurslari kiz
Napiyon bebeğimGeldim bebisim
Insallah olursun kuzum ya bian once Rabbim nasip etsin geçmiş olsun ihmalde etme git bakalim haber et.Ya canim sigorta sorunum var acilde cikiyo ranfevu da cikmiyo bende saglik ocagina gidicm insaallah burda okuduklarimilham oluyo tarlusal kullandim doktor yazmadan bitti 4gun oldu biteli hala olmadim
Ya ne güzel :) kedke benimde bi cevrem olsada sohbetlere katilsam :)Kuran kursu hatme toplantisi sohbet yani kuşum
Napiyon bebeğim
Insallah olursun kuzum ya bian once Rabbim nasip etsin geçmiş olsun ihmalde etme git bakalim haber et.
Allah okadar yüzüme baktiki guzel tam kasaba koy mahallesi hep birlik sohbet kuranlar dolma tatli börek yufka hep birlikte yaparlar:)Ya ne güzel :) kedke benimde bi cevrem olsada sohbetlere katilsam :)
Yaaa benide alin aranizaaaAllah okadar yüzüme baktiki guzel tam kasaba koy mahallesi hep birlik sohbet kuranlar dolma tatli börek yufka hep birlikte yaparlar:)
Karabük Safranbolu beklerim balim:)Yaaa benide alin aranizaaa
Napim canim,bebegi aglayaraktan uyuttum bulasiklari yerlestirdim, biraz tavuk pilav gömdüm,üstüne muhallebi,simdi yatakta bekliyorum,nasilsa benimki saat başı uyanacakKuran kursu hatme toplantisi sohbet yani kuşum
Napiyon bebeğim
Insallah olursun kuzum ya bian once Rabbim nasip etsin geçmiş olsun ihmalde etme git bakalim haber et.
Börekleri cörekleri hazirla o zamanKarabük Safranbolu beklerim balim:)
Ya canım kiyamam ya güzel annem benim annelik bu ya böle bişi allah sabır ve sükunet versin diyorum kuşumNapim canim,bebegi aglayaraktan uyuttum bulasiklari yerlestirdim, biraz tavuk pilav gömdüm,üstüne muhallebi,simdi yatakta bekliyorum,nasilsa benimki saat başı uyanacak
Sana açma yaparım kuşum gel yeterki yeni öğrendim ama bayıldım kuşum 3 4 kere yaptım.Börekleri cörekleri hazirla o zaman
Senin düsünmen bile yeterSana açma yaparım kuşum gel yeterki yeni öğrendim ama bayıldım kuşum 3 4 kere yaptım.
Sima ne olcak:)Senin düsünmen bile yeterbeni simartma ama alisirim
Amin canim Allah razi olsun.. Sen naptinYa canım kiyamam ya güzel annem benim annelik bu ya böle bişi allah sabır ve sükunet versin diyorum kuşum
Yok daha neler ciddimisin????Kiz hamurdan bahsederken cnm cekti yoguruyorumEki Görüntüle 2207962
Yok daha neler ciddimisin????
Sabaha karşı pişmiş atarım:)Yok daha neler ciddimisin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?