Yepis yeni geyik (:

Almanyada keses biber kapsülleri kullaniyor cogu bayanlar ... adet düzenli olarak gelmeye basliyor= mönchspfeffer asil adi. Yurtdisinda akrabag varsa rica et yollasinlar arkadas cevremdede cok memnun kalip hep kullanan var :) cok gecmis olsun

Saol canim bnm ama yok orda tanidigim

Waawww ne toplantilari ne kurslari kiz
Kuran kursu hatme toplantisi sohbet yani kuşum
Napiyon bebeğim

Ya canim sigorta sorunum var acilde cikiyo ranfevu da cikmiyo bende saglik ocagina gidicm insaallah burda okuduklarimilham oluyo tarlusal kullandim doktor yazmadan bitti 4gun oldu biteli hala olmadim
Insallah olursun kuzum ya bian once Rabbim nasip etsin geçmiş olsun ihmalde etme git bakalim haber et.

Kuran kursu hatme toplantisi sohbet yani kuşum

Napiyon bebeğim

Insallah olursun kuzum ya bian once Rabbim nasip etsin geçmiş olsun ihmalde etme git bakalim haber et.
Napim canim,bebegi aglayaraktan uyuttum bulasiklari yerlestirdim, biraz tavuk pilav gömdüm,üstüne muhallebi,simdi yatakta bekliyorum,nasilsa benimki saat başı uyanacak

Napim canim,bebegi aglayaraktan uyuttum bulasiklari yerlestirdim, biraz tavuk pilav gömdüm,üstüne muhallebi,simdi yatakta bekliyorum,nasilsa benimki saat başı uyanacak
Ya canım kiyamam ya güzel annem benim annelik bu ya böle bişi allah sabır ve sükunet versin diyorum kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…