Yepis yeni geyik (:

Ay helal olsun beee yürüüüp kim tutarrrr cidden süpersinnnn kuzummm ellerine saglikkk
Yatağa girdim 6 gibi namazdan sonra yaparım esimde yer hem sabah iyi oluyor acma ogrendim öğreneli pohcayi yapmiyom artik buda pastane pohcasi gibi bunu yapıyor m kuran okutursam bundan yaparım heral:)

Yatağa girdim 6 gibi namazdan sonra yaparım esimde yer hem sabah iyi oluyor acma ogrendim öğreneli pohcayi yapmiyom artik buda pastane pohcasi gibi bunu yapıyor m kuran okutursam bundan yaparım heral:)
Yaparsin sen bu saatte hamur acan herseyi yapar kiz süperman gibisin kuzum senin esinle aran düzeldi mi? Siz bi ara cok atisiyordunuz

Yaparsin sen bu saatte hamur acan herseyi yapar kiz süperman gibisin kuzum senin esinle aran düzeldi mi? Siz bi ara cok atisiyordunuz
Son zamanlar dogumdan sonra düzeldi dogmumum sonlarinda cocukdan ailelerden dolayi oda korkuyordu aldirmadik şimdi şükür iyiyiz artik eskisi kadar aileyi karistirmiyoz oda birazcik iste bende sularina gidiyom ole bole sürüyor yuva.

Cok sükür iyi olunda kuzum benim canimm ... damat iyi davranmali tabiki sana gelirim yoksa

Cok sükür iyi olunda kuzum benim canimm ... damat iyi davranmali tabiki sana gelirim yoksa
Ufak seylere alıştık artik her evlil9kte olan şeyler ama sevgi saygi bitmiyor şükür bazen aşan kendimizden geçen konular oluyor ama tatlıya bağlanıyor şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…