- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.441
Ay helal olsun beee yürüüüp kim tutarrrr
Yatağa girdim 6 gibi namazdan sonra yaparım esimde yer hem sabah iyi oluyor acma ogrendim öğreneli pohcayi yapmiyom artik buda pastane pohcasi gibi bunu yapıyor m kuran okutursam bundan yaparım heral:)Ay helal olsun beee yürüüüp kim tutarrrrcidden süpersinnnn kuzummm ellerine saglikkk
Yaparsin sen bu saatte hamur acan herseyi yapar kizYatağa girdim 6 gibi namazdan sonra yaparım esimde yer hem sabah iyi oluyor acma ogrendim öğreneli pohcayi yapmiyom artik buda pastane pohcasi gibi bunu yapıyor m kuran okutursam bundan yaparım heral:)
Ben birazdan uykum suan yok yatarim 6 6 bucuk gibi kalkcam zaten adami gomderince 8 de dinlwniyom sonra kalkıp islerimi yapıyom kursa gidiyom yemek falan aksami buluyor.T Tatlianne20 sen ama uyumucan mi kuzum?
Son zamanlar dogumdan sonra düzeldi dogmumum sonlarinda cocukdan ailelerden dolayi oda korkuyordu aldirmadik şimdi şükür iyiyiz artik eskisi kadar aileyi karistirmiyoz oda birazcik iste bende sularina gidiyom ole bole sürüyor yuva.Yaparsin sen bu saatte hamur acan herseyi yapar kizsüperman gibisin kuzum senin esinle aran düzeldi mi? Siz bi ara cok atisiyordunuz
Cok sükür iyi olunda kuzum benim canimm ... damat iyi davranmali tabiki sana gelirim yoksaSon zamanlar dogumdan sonra düzeldi dogmumum sonlarinda cocukdan ailelerden dolayi oda korkuyordu aldirmadik şimdi şükür iyiyiz artik eskisi kadar aileyi karistirmiyoz oda birazcik iste bende sularina gidiyom ole bole sürüyor yuva.
Ufak seylere alıştık artik her evlil9kte olan şeyler ama sevgi saygi bitmiyor şükür bazen aşan kendimizden geçen konular oluyor ama tatlıya bağlanıyor şükür.Cok sükür iyi olunda kuzum benim canimm ... damat iyi davranmali tabiki sana gelirim yoksa
Oyy kuzum benimm
Yerim ben seni ya
Hosbuldummm minnososggeldin hamis
Şükür yavri adami gönderdik sen nasılsın kuzum.Yerim ben seni yakuzumm nasilsin?
kiz sen uyumazmisin
Bebikim erken yattım uykusuz olunca :)) anneaslanin internetinde sıkıntı varmış onarilmasini bekliyor canim@KahveTelvesii kız nerdesin @AnneAslan kayıpsın bakıyorumSilent Scream siyahlim T Tatlianne20 @gulse14
Günaydinnnnnnn canimmmUfak seylere alıştık artik her evlil9kte olan şeyler ama sevgi saygi bitmiyor şükür bazen aşan kendimizden geçen konular oluyor ama tatlıya bağlanıyor şükür.
Ben bayilmisim kuzumm o saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?