- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.461
Nasılsın canmmHosbuldummm minnos
Valla öldüm Gülom ya düşün ayak üstü yemek yiyorumBen bayilmisim kuzumm o saate
Bu ara ucumuz de birer oluyuz mavisimm :)Valla öldüm Gülom ya düşün ayak üstü yemek yiyorum
Valla öyle oldu minigimBu ara ucumuz de birer oluyuz mavisimm :)
Ayrı düştük vallahiValla öyle oldu minigim
EveeeeeeeetBulmak istediğin ben olmalıyım...
Ananemi hastaneye götürdüm bı arkadaşıma ziyarete gitmem gerekiyordu onun yanına gittim eve market alışverişine çıktım aylık deterjan stokladim onları eve bırakmadan eşimin halasina geçtik daha yeni evime girdim :/ yarın da belediyeye gidicem vergi dairesine gidicem arabayı muayeneye götürücem yanii bitriktirirsen işleri yarın yaparım diye böle pestilin çıkarbu arada B Brunello Cicinelli ve ByNkoaLa de raporumu burdan vermiş oluyim
Balımmm, nasılsın ?
Ben bennn bennnnnHeyooooooooo ben geldim fıstıklarımmmmmm kimler burdaaaaa hadi gelin Cici ananızın gollarna
Hoşgeldin kız kahve sevmeyen gacım benim, nicedir konuşamadık seninle. Hiç mi özlemedin beni söyle bakalım. Bu Cici öldü mü kaldı mı hiç mi merak etmedin, hıh.Ben bennn bennnnn
Aaaa olurmu öyle şeyyy özledimmm bakındımm hepp yoktunn gözüm yollarda kaldııı cicinelliiiiHoşgeldin kız kahve sevmeyen gacım benim, nicedir konuşamadık seninle. Hiç mi özlemedin beni söyle bakalım. Bu Cici öldü mü kaldı mı hiç mi merak etmedin, hıh.
Dıt. Gel o zaman arada profilime. Çikolata kisti gerçeğiyle yüzleşiyorumda birkaç gündür. Bir de aşırı bir yoğunluk var, 1. sınavların bişiti- veli toplantıları döngüsü içinde bir o yana bir bu yana savrulup duruyorum. Sende ne var ne yok bakalım ?Aaaa olurmu öyle şeyyy özledimmm bakındımm hepp yoktunn gözüm yollarda kaldııı cicinelliiii
Dıt. Gel o zaman arada profilime. Çikolata kisti gerçeğiyle yüzleşiyorumda birkaç gündür. Bir de aşırı bir yoğunluk var, 1. sınavların bişiti- veli toplantıları döngüsü içinde bir o yana bir bu yana savrulup duruyorum. Sende ne var ne yok bakalım ?[/QUOT şeyyy ben yenii keşfediyorum da siteyii resmi bile bir iki gün yükledim hemen ögrenicem bakıcam. Çok çok geçmiş olsun herkeste duyuyorum artik bu çikolata kistini neymiş böyle ya ay baya yoğunmuşsun valla Allah kolaylik versinne yapayim bende ablam hamile dogumuna 1 2 hafta kaldi her an her sey olabilir bizde kalıyor onunla ilgileniyorum haftasonuda sınavım varrr
Aaaa yazdim bir sürü niye öyle oldu kiKızz bu ne mesaj yok bu alıntıda aşık mısın sen bakim@kahvesevmemben
şeyyy ben yenii keşfediyorum da siteyii resmi bile bir iki gün yükledim hemen ögrenicem bakıcam.Dıt. Gel o zaman arada profilime. Çikolata kisti gerçeğiyle yüzleşiyorumda birkaç gündür. Bir de aşırı bir yoğunluk var, 1. sınavların bişiti- veli toplantıları döngüsü içinde bir o yana bir bu yana savrulup duruyorum. Sende ne var ne yok bakalım ?
Oh oh,Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim ablam da hamile 2. yeğenim geliyorşeyyy ben yenii keşfediyorum da siteyii resmi bile bir iki gün yükledim hemen ögrenicem bakıcam.Çok çok geçmiş olsun herkeste duyuyorum artik bu çikolata kistini neymiş böyle ya ay baya yoğunmuşsun valla Allah kolaylik versin. Bende ne yapayim ablam hamile doğumuna çok az kaldi bizde kaliyor o yüzden onunla ilgileniyorum haftasonu da sınavım varrr öylee işteee tekrar yazdim balımmm
Ne güzel maşallah benimde 3. yeğenim. Tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim inşallahh sanadaaa ciciiOh oh,Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim ablam da hamile 2. yeğenim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?