Yepis yeni geyik (:

Bulmak istediğin ben olmalıyım...
Eveeeeeeeet Hoşgeldin kuzu topiğimizeee. Ya isim değişikliği mi var, tanışmamış olabilir miyiz yoksam bilemedimde Tanışmamışsak da tanışalım, kaynaşalım.

ByNkoaLa B Brunello Cicinelli gardaslarim nerdesiniz ya sizi göremeyince dakikalarim sasiyo

Burdan bilgilendirme kabul etmiyik Seroşum biple bizi Bu ne be dün ikinizde yoktunuz. Kaldım bi başıma. Randevu sistemine geçin bari de randevuyla iletişim kurak. Bu ni ya ByNkoaLa
Balımmm, nasılsın ?

Hoşgeldin kız kahve sevmeyen gacım benim, nicedir konuşamadık seninle. Hiç mi özlemedin beni söyle bakalım. Bu Cici öldü mü kaldı mı hiç mi merak etmedin, hıh.
Aaaa olurmu öyle şeyyy özledimmm bakındımm hepp yoktunn gözüm yollarda kaldııı cicinelliiii

Aaaa olurmu öyle şeyyy özledimmm bakındımm hepp yoktunn gözüm yollarda kaldııı cicinelliiii
Dıt. Gel o zaman arada profilime. Çikolata kisti gerçeğiyle yüzleşiyorumda birkaç gündür. Bir de aşırı bir yoğunluk var, 1. sınavların bişiti- veli toplantıları döngüsü içinde bir o yana bir bu yana savrulup duruyorum. Sende ne var ne yok bakalım ?

şeyyy ben yenii keşfediyorum da siteyii resmi bile bir iki gün yükledim hemen ögrenicem bakıcam. Çok çok geçmiş olsun herkeste duyuyorum artik bu çikolata kistini neymiş böyle ya ay baya yoğunmuşsun valla Allah kolaylik versin. Bende ne yapayim ablam hamile doğumuna çok az kaldi bizde kaliyor o yüzden onunla ilgileniyorum haftasonu da sınavım varrr öylee işteee tekrar yazdim balımmm

Oh oh,Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim ablam da hamile 2. yeğenim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…