- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.481
İnşallah bakalım nasip edecek mi ayın sonunda öğreneceğim.Ne güzel maşallah benimde 3. yeğenim. Tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim inşallahh sanadaaa cicii
Eder inşallah eder her şeyin hayırlısı olsun sen içini ferah tut. Bende en kisa zamanda bir kadın doğuma gideyim sağ kasığimda arada ağrı oluyor ama hiç dikkate almamıştım okudukça aklıma takıldı kadın olmak ne zorrrr kistide derdide bitmiyorrİnşallah bakalım nasip edecek mi ayın sonunda öğreneceğim.
Uykucu tavuk musun sende yoksa, benim gibi ?Dayanamadım yattım ben dün :)
Amin bakalım. Git git aksatma sakın, ne kadar erken farkedilirse o kadar iyi kuzum...Eder inşallah eder her şeyin hayırlısı olsun sen içini ferah tut. Bende en kisa zamanda bir kadın doğuma gideyim sağ kasığimda arada ağrı oluyor ama hiç dikkate almamıştım okudukça aklıma takıldı kadın olmak ne zorrrr kistide derdide bitmiyorr
Evet kesinlikle öyleUykucu tavuk musun sende yoksa, benim gibi ?
Amin bakalım. Git git aksatma sakın, ne kadar erken farkedilirse o kadar iyi kuzum...
Uykuyu severim, ancak uykuyu sevecek kadar uyuyamıyoruz sorun orada. 1'de yatıp 7'de kalkıyorummmUykucu tavuk musun sende yoksa, benim gibi ?
Neden öyle kızUykuyu severim, ancak uykuyu sevecek kadar uyuyamıyoruz sorun orada. 1'de yatıp 7'de kalkıyorummm
Gece uykum gelmiyor, sabah da iş. Durum buNeden öyle kız
Vallahi ben bir ara uyku problemi çekiyodum Finr'im. Bu makyaj kataloglarının birinde lavantalı bir uyku spreyi aldım. Yastığıma yorganıma sıkıyorum hem mis gibi kokuyor. O mu etkili oluyor vallahi bilmiyorum da camış gibi uyuyorumGece uykum gelmiyor, sabah da iş. Durum bu
Yorulmaya başladm artık son zamanlarda. Eve gelmedim daha gelsem 2-3 saat yatarım herhalde. Akşama da yemek olmuyor, yemek problemimiz başlıyor. Huuh.Vallahi ben bir ara uyku problemi çekiyodum Finr'im. Bu makyaj kataloglarının birinde lavantalı bir uyku spreyi aldım. Yastığıma yorganıma sıkıyorum hem mis gibi kokuyor. O mu etkili oluyor vallahi bilmiyorum da camış gibi uyuyorumBir de çalışan insansın hiç yorulmuyor musun üstelik hamişsin kız.
Çalışan insanlardaki zorluklar işte. Hep aynı sorunlar, özellkle yemek meselesi bazen içinden çıkılmaz bir hal alıyorYorulmaya başladm artık son zamanlarda. Eve gelmedim daha gelsem 2-3 saat yatarım herhalde. Akşama da yemek olmuyor, yemek problemimiz başlıyor. Huuh.
Valla dışardan yemekten bıktık. Benimki zaten pek sevmiyor dışardan beslenmeyi. Nolucak bilmiyorum valla halimiz. Benden erken geliyor, mutfakta az yetenekli olsa...Çalışan insanlardaki zorluklar işte. Hep aynı sorunlar, özellkle yemek meselesi bazen içinden çıkılmaz bir hal alıyorAy ya öyle özledim ki işten geldiğimizde eşimle ne yiyeceğiz ne yapalım muhabbetlerini. Market alışverişlerini. Cidden onun bile tadı bambaşkaymış.
O durum var bir de dimiAy ya öyle özledim ki işten geldiğimizde eşimle ne yiyeceğiz ne yapalım muhabbetlerini. Market alışverişlerini. Cidden onun bile tadı bambaşkaymış.
Valla dışardan yemekten bıktık. Benimki zaten pek sevmiyor dışardan beslenmeyi. Nolucak bilmiyorum valla halimiz. Benden erken geliyor, mutfakta az yetenekli olsa...
O durum var bir de dimiOcakta bitiyor demiştin sanırım, az kaldı kuzum bitmiş sayılır.
Kendime program yaptım. Ona uymaya çalışıyorum canım. Aslında yapar da yapmayı çok sevmiyor diyeyim daha doğru olur herhalde. O yaparsa her gün tavuk yeriz artıkDışardan beslenme kuzum, senin artık kendine çok dikkat etmen gerekiyor. Yeteneksiz de olsa yapıversin eşin bişiler ya, belki lezzetsiz olur ama sağlıklı olur en azından
Aynen çok zor, yaşayan bilir Finr'im.. Şu 4 ay tüm psikolojimi yerle bir etti, neşesiz bir insana çevirdi beni inan.Bizde 1 ay kopuyoruz bazen. O yüzden bilirim o durumları. Eve geliyorsun sessiz, kapı çalıyor o değil falan çok acayip geliyor
Kendime program yaptım. Ona uymaya çalışıyorum canım. Aslında yapar da yapmayı çok sevmiyor diyeyim daha doğru olur herhalde. O yaparsa her gün tavuk yeriz artık
Erkeklere iyi de, bize sürekli protein girişi kilo yapıyorAynen çok zor, yaşayan bilir Finr'im.. Şu 4 ay tüm psikolojimi yerle bir etti, neşesiz bir insana çevirdi beni inan.
Şu sıralar bende sürekli tavuk yiyorum biliyor musun en kolayıma o gidiyor, gıdaklıycam artık
Ben 55 kilodan 49'a düştüm Finr'im bu 4 ayın stresinden üzüntüsünden. Kendime inanamıyorum, uzun ince bir yolda sürekli kilo veriyorum, protein bile bana mısın demiyor aahahahErkeklere iyi de, bize sürekli protein girişi kilo yapıyor
Stres, üzüntü vb. çok etkiliyor ya. Kocişine kavuş da bir an önce, kiloları al biraz. 49 da çok zayıff :)Ben 55 kilodan 49'a düştüm Finr'im bu 4 ayın stresinden üzüntüsünden. Kendime inanamıyorum, uzun ince bir yolda sürekli kilo veriyorum, protein bile bana mısın demiyor aahahah
Ben üzüldüğümde kiloları akar vaziyette veren bir insanım. Kız yüzük parmağımda dönüyor adetaStres, üzüntü vb. çok etkiliyor ya. Kocişine kavuş da bir an önce, kiloları al biraz. 49 da çok zayıff :)
Ahaha :) O kıvama geldin yani. Özlemişsin sen özlemişsin hemdee çoookBen üzüldüğümde kiloları akar vaziyette veren bir insanım. Kız yüzük parmağımda dönüyor adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?