Yepis yeni geyik (:

İnşallah bakalım nasip edecek mi ayın sonunda öğreneceğim.
Eder inşallah eder her şeyin hayırlısı olsun sen içini ferah tut. Bende en kisa zamanda bir kadın doğuma gideyim sağ kasığimda arada ağrı oluyor ama hiç dikkate almamıştım okudukça aklıma takıldı kadın olmak ne zorrrr kistide derdide bitmiyorr

Dayanamadım yattım ben dün :)
Uykucu tavuk musun sende yoksa, benim gibi ?
Amin bakalım. Git git aksatma sakın, ne kadar erken farkedilirse o kadar iyi kuzum...

Gece uykum gelmiyor, sabah da iş. Durum bu
Vallahi ben bir ara uyku problemi çekiyodum Finr'im. Bu makyaj kataloglarının birinde lavantalı bir uyku spreyi aldım. Yastığıma yorganıma sıkıyorum hem mis gibi kokuyor. O mu etkili oluyor vallahi bilmiyorum da camış gibi uyuyorum Bir de çalışan insansın hiç yorulmuyor musun üstelik hamişsin kız.

Yorulmaya başladm artık son zamanlarda. Eve gelmedim daha gelsem 2-3 saat yatarım herhalde. Akşama da yemek olmuyor, yemek problemimiz başlıyor. Huuh.

Yorulmaya başladm artık son zamanlarda. Eve gelmedim daha gelsem 2-3 saat yatarım herhalde. Akşama da yemek olmuyor, yemek problemimiz başlıyor. Huuh.
Çalışan insanlardaki zorluklar işte. Hep aynı sorunlar, özellkle yemek meselesi bazen içinden çıkılmaz bir hal alıyor Ay ya öyle özledim ki işten geldiğimizde eşimle ne yiyeceğiz ne yapalım muhabbetlerini. Market alışverişlerini. Cidden onun bile tadı bambaşkaymış.

Valla dışardan yemekten bıktık. Benimki zaten pek sevmiyor dışardan beslenmeyi. Nolucak bilmiyorum valla halimiz. Benden erken geliyor, mutfakta az yetenekli olsa...
Ay ya öyle özledim ki işten geldiğimizde eşimle ne yiyeceğiz ne yapalım muhabbetlerini. Market alışverişlerini. Cidden onun bile tadı bambaşkaymış.
O durum var bir de dimi Ocakta bitiyor demiştin sanırım, az kaldı kuzum bitmiş sayılır.

Dışardan beslenme kuzum, senin artık kendine çok dikkat etmen gerekiyor. Yeteneksiz de olsa yapıversin eşin bişiler ya, belki lezzetsiz olur ama sağlıklı olur en azından Aynen kuzum öyle bir sorun vardı. Ocak 1... Gerçi 26 ya da 28 aralıkta bitme ihtimali de varmış. Sonrası atama telaşesi. Ay bi kavuşsak da cidden. 4 aydır ruhum soldu.

Bizde 1 ay kopuyoruz bazen. O yüzden bilirim o durumları. Eve geliyorsun sessiz, kapı çalıyor o değil falan çok acayip geliyor

Dışardan beslenme kuzum, senin artık kendine çok dikkat etmen gerekiyor. Yeteneksiz de olsa yapıversin eşin bişiler ya, belki lezzetsiz olur ama sağlıklı olur en azından
Kendime program yaptım. Ona uymaya çalışıyorum canım. Aslında yapar da yapmayı çok sevmiyor diyeyim daha doğru olur herhalde. O yaparsa her gün tavuk yeriz artık

Aynen çok zor, yaşayan bilir Finr'im.. Şu 4 ay tüm psikolojimi yerle bir etti, neşesiz bir insana çevirdi beni inan.
Şu sıralar bende sürekli tavuk yiyorum biliyor musun en kolayıma o gidiyor, gıdaklıycam artık

Aynen çok zor, yaşayan bilir Finr'im.. Şu 4 ay tüm psikolojimi yerle bir etti, neşesiz bir insana çevirdi beni inan.
Şu sıralar bende sürekli tavuk yiyorum biliyor musun en kolayıma o gidiyor, gıdaklıycam artık
Erkeklere iyi de, bize sürekli protein girişi kilo yapıyor

Erkeklere iyi de, bize sürekli protein girişi kilo yapıyor
Ben 55 kilodan 49'a düştüm Finr'im bu 4 ayın stresinden üzüntüsünden. Kendime inanamıyorum, uzun ince bir yolda sürekli kilo veriyorum, protein bile bana mısın demiyor aahahah

Ben 55 kilodan 49'a düştüm Finr'im bu 4 ayın stresinden üzüntüsünden. Kendime inanamıyorum, uzun ince bir yolda sürekli kilo veriyorum, protein bile bana mısın demiyor aahahah
Stres, üzüntü vb. çok etkiliyor ya. Kocişine kavuş da bir an önce, kiloları al biraz. 49 da çok zayıff :)

Stres, üzüntü vb. çok etkiliyor ya. Kocişine kavuş da bir an önce, kiloları al biraz. 49 da çok zayıff :)
Ben üzüldüğümde kiloları akar vaziyette veren bir insanım. Kız yüzük parmağımda dönüyor adeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…