- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.501
Sorma sorma düşün artık yani bir özlem nelere kadirAhaha :) O kıvama geldin yani. Özlemişsin sen özlemişsin hemdee çoook
Sen bir daha gitmeyeceksin!! deseydinSorma sorma düşün artık yani bir özlem nelere kadirEşim geçen sinir krizi geçirdi duyunca yeni kilomu. Ben yokken sen kendine dikkat edemiyor musun dedi. Edemiyorum dedim. Ben yokken sen yemek yemiyor musun dedi. Yemiyorum dedim. Ben ne zaman gitsem sen böyle mi yapacaksın dedi. Böyle yapacağım dedim. İflah olmaz bir dikkafayım Kesin emriymiş verdiğim kiloları geri alacakmışım o gelmeden. Şimdi kilo alma topiği arıyorum kendime ahahahah
Gidecekmiş kıı, daha gelmeden diğer gideceği eğitimleri söylüyo bana. Aferin dedim gelmeden bunları bana söylediğin çok iyi oldu. Hedef; 45 kilo ahahsbbs eriyeyerek yok olacağım aranızdanSen bir daha gitmeyeceksin!! deseydinAlırsın kuzum, düzenli ve dengeli bir program yaptıktan sonra kolay. Vücutlar zaten kilo almaya eğilimli
Bak o zaman hak etmiş. Zayıfla kız iyice :) AhahaGidecekmiş kıı, daha gelmeden diğer gideceği eğitimleri söylüyo bana. Aferin dedim gelmeden bunları bana söylediğin çok iyi oldu. Hedef; 45 kilo ahahsbbs eriyeyerek yok olacağım aranızdan
HahahahahhhhaBurdan bilgilendirme kabul etmiyik Seroşum biple biziBu ne be dün ikinizde yoktunuz. Kaldım bi başıma. Randevu sistemine geçin bari de randevuyla iletişim kurak. Bu ni ya ByNkoaLa
Balımmm, nasılsın ?
Nerede oturuyorsun ki canm?Slm kızlar ❤
Bulunduğum yere baz istasyonu kuracak zengin arkadas arıyorum :)) tövbe ya mutfağa uzatma kablo yaptım bozuk 3 lu prizle tamirci olacak hatunmusumanca mutfakta çekiyor zukkum:/
Bncede bipleyeim ahahahBurdan bilgilendirme kabul etmiyik Seroşum biple biziBu ne be dün ikinizde yoktunuz. Kaldım bi başıma. Randevu sistemine geçin bari de randevuyla iletişim kurak. Bu ni ya ByNkoaLa
Balımmm, nasılsın ?
Valla ben bipledim sizi ama çok yorgunumBncede bipleyeim ahahah
Bir yerim bir yerim seni var ya dinime imanimaBir geldim bir gelmedim
Bir buradayım bi değilim
Bir varım bir yokum
Ben sana ni kahve yaparm smdo ohhh bütün yorgnlugun geverValla ben bipledim sizi ama çok yorgunum
Bir yerim bir yerim seni var ya dinime imanima
Bu gün kaç kahve içtim bu bilsen Gülom kendime geliyim diye arabada uyumuşum öğle arasıBen sana ni kahve yaparm smdo ohhh bütün yorgnlugun gever
Nayır nolamaz
Sesli guldum hahaha
Kuş uçmaz kervan geçmez ücra kuytu bi köydeNerede oturuyorsun ki canm?
Dineme imanima lafini bi benim kocam kullanir sanirdim ben ŞokBir yerim bir yerim seni var ya dinime imanima
AhahahhaDineme imanima lafini bi benim kocam kullanir sanirdim ben Şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?