Yepis yeni geyik (:

Ahaha :) O kıvama geldin yani. Özlemişsin sen özlemişsin hemdee çoook
Sorma sorma düşün artık yani bir özlem nelere kadir Eşim geçen sinir krizi geçirdi duyunca yeni kilomu. Ben yokken sen kendine dikkat edemiyor musun dedi. Edemiyorum dedim. Ben yokken sen yemek yemiyor musun dedi. Yemiyorum dedim. Ben ne zaman gitsem sen böyle mi yapacaksın dedi. Böyle yapacağım dedim. İflah olmaz bir dikkafayım Kesin emriymiş verdiğim kiloları geri alacakmışım o gelmeden. Şimdi kilo alma topiği arıyorum kendime ahahahah

Sen bir daha gitmeyeceksin!! deseydin Alırsın kuzum, düzenli ve dengeli bir program yaptıktan sonra kolay. Vücutlar zaten kilo almaya eğilimli

Sen bir daha gitmeyeceksin!! deseydin Alırsın kuzum, düzenli ve dengeli bir program yaptıktan sonra kolay. Vücutlar zaten kilo almaya eğilimli
Gidecekmiş kıı, daha gelmeden diğer gideceği eğitimleri söylüyo bana. Aferin dedim gelmeden bunları bana söylediğin çok iyi oldu. Hedef; 45 kilo ahahsbbs eriyeyerek yok olacağım aranızdan

Gidecekmiş kıı, daha gelmeden diğer gideceği eğitimleri söylüyo bana. Aferin dedim gelmeden bunları bana söylediğin çok iyi oldu. Hedef; 45 kilo ahahsbbs eriyeyerek yok olacağım aranızdan
Bak o zaman hak etmiş. Zayıfla kız iyice :) Ahaha

Burdan bilgilendirme kabul etmiyik Seroşum biple bizi Bu ne be dün ikinizde yoktunuz. Kaldım bi başıma. Randevu sistemine geçin bari de randevuyla iletişim kurak. Bu ni ya ByNkoaLa

Balımmm, nasılsın ?
Hahahahahhhha deli ya artık boşum yavrum seninleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…