- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.521
Bnde uyurdum vallaBu gün kaç kahve içtim bu bilsen Gülom kendime geliyim diye arabada uyumuşum öğle arası
Görüşürüz canmmBenim kiz icerden ciglik atiyor sonra gorusuruz kizlar ❤
kiz sen uyumazmisin
nasilsin iyimisin
Kızlar.Oooo fıkır fıkırr kaynatmışsınız amaaa bennn uyumuşummmgünaydınnnn gızzlarrrr
MerhabaKızlar.
İyiyim canm sen nasilsinKızlar nasılsıniz bakım.
Hosgeldin kahve sevemeyen bayanMerhaba
Hoşbuldummm muzipp baayaannnnHosgeldin kahve sevemeyen bayan
Nassoniz adanalı bayaaanHoşbuldummm muzipp baayaannnn
İyiyimmm sizi gördüm daha iyi oldummm siz nasilsiniz nereli olduğunu bilmediğim tatlı baaa yaaannnnNassoniz adanalı bayaaan
EveeeeeeeetHoşgeldin kuzu topiğimizeee. Ya isim değişikliği mi var, tanışmamış olabilir miyiz yoksam bilemedimde Tanışmamışsak da tanışalım, kaynaşalım.
Hoş buldummmEee hoşgeldin ozaman
İyiyim iyi sayilirm harikayim harika sayilirmİyiyimmm sizi gördüm daha iyi oldummm siz nasilsiniz nereli olduğunu bilmediğim tatlı baaa yaaannnn
Hahahah BN buradayım bip@_Silent Scream_ "dinime imanımı" bizim ünlü laflarımızdan biridir karizmatiğim ahaha
EternaaLLove ve ByNkoaLa hani nerdesiniz hala sizi göremiyorummmmm, burda mısınız bipleyiciler ahaha
Lunapark Kedisi Eee anlat bakalım kendini kuzum nesin, necisin, kimlerdensin. Tanışalım
T Tatlianne20 Hoşgeldin balımmm nasılsınn
Ay ay ay maşallahh maşallahhh nazar değmesin tü tü tüİyiyim iyi sayilirm harikayim harika sayilirm
Son cirpinislarm hahahahaAy ay ay maşallahh maşallahhh nazar değmesin tü tü tü
Seni tanıdığımıza memnun olduk is başvurusu için biz sizi ararizHatay iskenderun da yaşıyorum 21 yaşıma girdim sayılırüniversiteyi bıraktım ( maliye) ve şimcik de edebiyat için hazırlık yapıyorum ...
NOT: Aslında bundan fazlasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?