- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.541
Ben de Gizem, 27 yaşındayım. Memnun oldum :) Hosgeldin bakalım :)Hatay iskenderun da yaşıyorum 21 yaşıma girdim sayılırüniversiteyi bıraktım ( maliye) ve şimcik de edebiyat için hazırlık yapıyorum ...
NOT: Aslında bundan fazlasıyım
Aaaa nedennnSon cirpinislarm hahahaha
Allah seni napmasinnnn gomikkk gadınnnbnde bilmiyirmmm
Bunlar fragman daha hele bi isinalim koparirim dinime imanimaAllah seni napmasinnnn gomikkk gadınnn
Esimde çok sık kullanir ondan şeyettimSilent Scream "dinime imanımı" bizim ünlü laflarımızdan biridir karizmatiğim ahaha
EternaaLLove ve ByNkoaLa hani nerdesiniz hala sizi göremiyorummmmm, burda mısınız bipleyiciler ahaha
Lunapark Kedisi Eee anlat bakalım kendini kuzum nesin, necisin, kimlerdensin. Tanışalım
@Tatlianne20 Hoşgeldin balımmm nasılsınn
Esimde çok sık kullanir ondan şeyettimSilent Scream "dinime imanımı" bizim ünlü laflarımızdan biridir karizmatiğim ahaha
EternaaLLove ve ByNkoaLa hani nerdesiniz hala sizi göremiyorummmmm, burda mısınız bipleyiciler ahaha
Lunapark Kedisi Eee anlat bakalım kendini kuzum nesin, necisin, kimlerdensin. Tanışalım
Hahahah dinime imanima annemin lafıBunlar fragman daha hele bi isinalim koparirim dinime imanimahahahaha
Bi uygulama canmEsimde çok sık kullanir ondan şeyettimkiz o bipleme ne ola ?
AhababbaHahahah dinime imanima annemin lafıkoparr gitsinnnn anasını satayım ısınalım hadiiii hadiii
Mesajlaşma uygulaması kuzum benim. Karalım.Esimde çok sık kullanir ondan şeyettimkiz o bipleme ne ola ?
Ee benimde var ondan bende başka bisey sandımBi uygulama canm
Ay güldürdünn beni Allahta seni güldürsünnn giiiAhababba
Vuhuuuuwww
Biz ona biplemek diyürük işteEe benimde var ondan bende başka bisey sandım
He anladıBiz ona biplemek diyürük işteKız karizmatiğim ben senin avatarınla @KahveTelvesii nin avatarını çok benzetiyorum birbirine. Arada karıştıracağım gibi geliyor ahah
Her defasında neredeyse nicklerden ayırt ediyorum vallahi. Gerçi benim gözler de gitmiş olabilir. Cicinelliye sormuşlar; gözlerin niye görmüyor; nerem doğru ki ? demişHe anladıavatarlar benziyor nickler farklı ya :))
Seni tanıdığımıza memnun olduk is başvurusu için biz sizi arariz
Aysu... Bende memnun oldum.. Hoş buldum...Ben de Gizem, 27 yaşındayım. Memnun oldum :) Hosgeldin bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?