- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.561
Amin cmlemizi insAy güldürdünn beni Allahta seni güldürsünnn giii
:)Halbuki şuracıkta Neci olduğumu söylemeye çalışıyordum
İnşallah inşallahhhhAmin cmlemizi ins
Bende Cici. 25 yaşındayım. Öğretmenim. Doktoraya hazırlanıyorum. Kocamın yolunu gözlüyorum. Bundan fazlası değilim valla, bildiğiniz düz bir kadıncığım. Bir özelliğim yok ahahah memnun oldum kedicikHatay iskenderun da yaşıyorum 21 yaşıma girdim sayılırüniversiteyi bıraktım ( maliye) ve şimcik de edebiyat için hazırlık yapıyorum ...
NOT: Aslında bundan fazlasıyım
Ula muzibim yaptın mı gene muzipliğini.Seni tanıdığımıza memnun olduk is başvurusu için biz sizi arariz
Bundan fazlasıyım derken kendimi tanıtmak babında söylemiştim ' saçım gözüm boyum kilom vs.vs.Bende Cici. 25 yaşındayım. Öğretmenim. Doktoraya hazırlanıyorum. Kocamın yolunu gözlüyorum. Bundan fazlası değilim valla, bildiğiniz düz bir kadıncığım. Bir özelliğim yok ahahah memnun oldum kedicikHa birde kedicik demişken, 2 kedim var
Saçın, gözün, boyun, kilon ne senin söyle bakalım merak ettirdin kız şindiBundan fazlasıyım derken kendimi tanıtmak babında söylemiştim ' saçım gözüm boyum kilom vs.vs.
Ne öğretmenisiniz ?? Ben formasyon alırım diyordum ki kalktı .. Kedi istiyorum ama evde minik 2 yaşında kardeşim var.. Eve yavru bir kedi getirdim.. Bacak kulak ne varsa çekiyordu bende geri vermek zorunda kaldım.. Bembeyazdı pamuk gibi...
Oyyyy sende de mi var 2 taneeee yerim onları bennnnn. Kediler acayip bir zaaf noktam ya. Aşığım onlara resmen. Benimde var 2 tane. Biri 6 yaşında biri 5. Atarım bende fotolarını şuan bilgisayarımda yüklü değil. Telefondan girince atarım.
Kız daha yasin kac gözler gidecek daha dur minik ciciyi sevecezHer defasında neredeyse nicklerden ayırt ediyorum vallahi. Gerçi benim gözler de gitmiş olabilir. Cicinelliye sormuşlar; gözlerin niye görmüyor; nerem doğru ki ? demiş
Haahhaa yapmismihim napmismUla muzibim yaptın mı gene muzipliğini.İflah olmaz bir muzipsin sen. Seni çılgın şey
Eeee sen orda görmedin mi dinime imanima yazan adamiEe benimde var ondan bende başka bisey sandım
Bipe diyordum canim başka bisey zannettim diyeEeee sen orda görmedin mi dinime imanima yazan adamisiyah hatunm
Ah canim bilirim ...takmamaya calis muhatap olup canini sıkma ne diyeyimAman nasil olayim kizlar morelimaz bozuk ama artik tin yine kv sendromu ugrasmazsa olmuyor igne ucu kadar sorun olsa şaşırirdım ya.
Tin tin artik 5 sene geliniyim tanidi tanidi yeni gelen gelinlere sabir versin bana yasattijlari gunahsiz yere bos yere sendromlar.yapiyor onlar katlancakmi merakla bekliyorum allaha havale ediyom benden cikmasinda allahtan korkarim takmiyom artik sustum zatenAh canim bilirim ...takmamaya calis muhatap olup canini sıkma ne diyeyim
Canim ben 10 senelik gelinim yapabilse yapar biseyler artık izin vermiyorum bayramdan bayrama gidiyorum evine ki evi cook yakın.Zamanında çok çektirdi.Zaten yeni gelin lere yapmıyorlar benim kaynim bekar bakalım o evlenince bana yaptığı şeyleri ona yapabilecek mi biraz sıkar vallaha ..Tin tin artik 5 sene geliniyim tanidi tanidi yeni gelen gelinlere sabir versin bana yasattijlari gunahsiz yere bos yere sendromlar.yapiyor onlar katlancakmi merakla bekliyorum allaha havale ediyom benden cikmasinda allahtan korkarim takmiyom artik sustum zaten
Aynen ben mesafe koyamiyom esim duskun bikiyor oda ama ailesindede kolaram ama mesafe olcak eski ben surekki yalvar pesinde kos Özür dile Gülşah ayagina git pohpola yeter sucumda yok suclu olduk durduk yere tellimi acmiyor mesajlarima bakmiyor bende kayinbabama sordum esimede dedim diye ispiyoncu oldum nerde annem diye demedi kalmadi konustuk esimle sorunu vardi yok aramiyor etmiyor hergun konuşuyor halbuki bana diyor bende bunu ona de annede niye soguksun dedim esimde anne ben seni dun aradim 3 gun bisi var banada soguksun sen bilelerek acmiyon gulsah8n ozaman niye acmiyindedi ben arkadan anne kandil kutluyom ariyom sucu bana cevirdi bgunde ne mesajlar armis bana gorsen cevap atmadim esime dedim artik demedigim halde engellemis bide hic bisi varmı bundan bu gibi alakasiz ne tartismalar ettik binlerce cuma mesaji yok kandil halbuki aramazsam bazi seylerde surekli wapsabdan bana bakar cevrim içi mi degilmi amannnCanim ben 10 senelik gelinim yapabilse yapar biseyler artık izin vermiyorum bayramdan bayrama gidiyorum evine ki evi cook yakın.Zamanında çok çektirdi.Zaten yeni gelin lere yapmıyorlar benim kaynim bekar bakalım o evlenince bana yaptığı şeyleri ona yapabilecek mi biraz sıkar vallaha ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?