- Konu Sahibi kumperisi90
-
Hmm. Tabi tabi he ok neyse sn msglsn galiba .ss
İnşallah oyledir
Ben bişey söylüorum snra başka konu açılıo saniyeler sonra ne anlattığı hatırlamıyorum geçmişte ne söylediğimi unutuyorum annem der sen anlattın ya bana der sen yaptın ya der he derim geçerim ama hatırlamıyorum gerçekten unutkanlık için B2 vitamini vermişti doktor bana . Bende erkek arkadşıma bişey anlatmışım sormş bna tekrar aynıısını bilmiyorum dedim ama daha önce var demiştin dedi bi tuhaf oldum ama bilio benim unuttuğumu :26:çok kötü bi durum yaBazenn iyi olmuyor, unutkanlık çünkü yalan söylüyormuş gibi oluyorum..
Ben önceden söylediğim şeyi unutuyorum..
Bi konu geçince, bana bu sefer karşı taraf diyor ki ama sen onu o şekilde anlatmamıştın
Böyle söylememiştinn..
Al sana yalancı damgası pat yapıştırıveriliyorr
Ben bişey söylüorum snra başka konu açılıo saniyeler sonra ne anlattığı hatırlamıyorum geçmişte ne söylediğimi unutuyorum annem der sen anlattın ya bana der sen yaptın ya der he derim geçerim ama hatırlamıyorum gerçekten unutkanlık için B2 vitamini vermişti doktor bana . Bende erkek arkadşıma bişey anlatmışım sormş bna tekrar aynıısını bilmiyorum dedim ama daha önce var demiştin dedi bi tuhaf oldum ama bilio benim unuttuğumu :26:çok kötü bi durum yaSen bişi kullanıon mu ?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :2:Yok bişi kullanmıyorum, bu yüzden doktora gitmedim yanii:26:
Nerdeyse adım yalancıya çıkacak, zatennn çok zor biri benimkii allah sonumuzu hayır etsinn
E ben bir zahmet kalkayim yemek biseler hazirliy cok zahmet olacak bana ama
Hoşçakaliniz.
iyi akşamlar by byE ben bir zahmet kalkayim yemek biseler hazirliy cok zahmet olacak bana ama
Hoşçakaliniz.
iyi akşamlar by by
Herkese merhaba :) bende bugün katıldım aranıza :)
günaydın kızlar bende sıteye dun kayıt oldum ne kadar faydalı guzel bılgıler var burada cok begendım....bende aranıza katılabilirmiyimm..?? :)
günaydın hayırlı sabahlar
Mutlumm nasılsın bu sabah günaydın
Kızlar hoşgelsinizzz
Kendinizi tanıtınn bize..
Diğerr hatunlar daha uyanamadılar gelirler birazdann
Herkese merhaba :) bende bugün katıldım aranıza :)
günaydın kızlar bende sıteye dun kayıt oldum ne kadar faydalı guzel bılgıler var burada cok begendım....bende aranıza katılabilirmiyimm..?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?