Yepyeni arkadasliklar için herkes buraya ;)

Ben bişey söylüorum snra başka konu açılıo saniyeler sonra ne anlattığı hatırlamıyorum geçmişte ne söylediğimi unutuyorum annem der sen anlattın ya bana der sen yaptın ya der he derim geçerim ama hatırlamıyorum gerçekten unutkanlık için B2 vitamini vermişti doktor bana . Bende erkek arkadşıma bişey anlatmışım sormş bna tekrar aynıısını bilmiyorum dedim ama daha önce var demiştin dedi bi tuhaf oldum ama bilio benim unuttuğumu :26:çok kötü bi durum ya Sen bişi kullanıon mu ?

Yok bişi kullanmıyorum, bu yüzden doktora gitmedim yanii:26:
Nerdeyse adım yalancıya çıkacak, zatennn çok zor biri benimkii allah sonumuzu hayır etsinn

E ben bir zahmet kalkayim yemek biseler hazirliy cok zahmet olacak bana ama
Hoşçakaliniz .

günaydın kızlar bende sıteye dun kayıt oldum ne kadar faydalı guzel bılgıler var burada cok begendım....bende aranıza katılabilirmiyimm..?? :)

Herkese merhaba :) bende bugün katıldım aranıza :)

günaydın kızlar bende sıteye dun kayıt oldum ne kadar faydalı guzel bılgıler var burada cok begendım....bende aranıza katılabilirmiyimm..?? :)

Kızlar hoşgelsinizzz
Kendinizi tanıtınn bize..
Diğerr hatunlar daha uyanamadılar gelirler birazdann

Kızlar hoşgelsinizzz
Kendinizi tanıtınn bize..
Diğerr hatunlar daha uyanamadılar gelirler birazdann

ben başlım o zaman 21 yasındayım 12 gun sonra 22 oluyorum istanbulda yasıyorum 4 aylık yenı gelınım..yenı hayatıma alısmaya calısıyorum suan çalışmıyorum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…