Yepyeni arkadasliklar için herkes buraya ;)

bende menun oldum..çalıstım tabı üniversıteden sonra ama evlenmeye 2 ay kala cıktım ısten..aileme arkadaslarıma zaman ayırmak ıstedım...şimide evliliğime zaman ayırıyorum..yaza dogru bakıcam ınsallah.. ne guzel hemen kaynastık [/QUOTE]
Hmm ewliliğinin tadını çıkar tabi cicim ayları güzeldirrr
Ewet cnm diğer topik arkadaşlarımda öyledir çabuk kaynaşırlar..
Bi selam werip kaçmayın ama kalıcı olması önemli..

günaydınnn kızlarr :)
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnn bende geldim aranızaa canımmm
Sanada günaydınnnnn hoşgeldinnnn

Hmm ewliliğinin tadını çıkar tabi cicim ayları güzeldirrr
Ewet cnm diğer topik arkadaşlarımda öyledir çabuk kaynaşırlar..
Bi selam werip kaçmayın ama kalıcı olması önemli..

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

Sanada günaydınnnnn hoşgeldinnnn [/QUOTE]

hoş buldummmm nasılsın canım

çok şükürr bende iyiyim :) genelde kimse tavsiye etmiyor evliliği bekarr hayatı daha güzelmiş hadii bakalım hayırlısıyla inşallahh bebişindee olurr ne güzeell

Hmm ne iş yapıyorsun canım, ben kendimi tanıttım alıntılara bakabilirsinn

Satış destek uzmanı olarak çalışıyorum canım 1 sene oldu ama asıl okuduğum bölüm Bilgi ve belge yönetimi son sınıftayım (arşiv-kütüphane) kpss ye hazırlanıyorum inşallah kazanırım da özel sektörden devlete geçerim :) tamamdır alıntılara bakıyorum hemen :)

Başarabilir miyim yok mutlum, başarırsın..
Birazda böyle dene bakalımm, ne kaybedersin kii
Bir telefon kadar yakınımdasınnn tabikineee cancağızımm

denicem balım denicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

iyiyimm sen nasılsınn

çok şükür bende iyiyim canım

hoşbuldukkk geç kalmışımm kayıt olmak için :)))

Bende tanıtayım kendimi 23 yaşındayım :) İstanbuldayım, üniversite okuyorum çalışıyorum :) 3 senelik bir ilişkim var :)

geç olsunda güç olmasın canım
rabbim gönlünden geçeni versin canım

İnşallah kpss kazanırsın cnm, bi bayan için özellikle çok önemli devlet memuru olarak çalışmak kafan rahat olur en azından

hoşbuldukk canımm :) benimde aynı bende okuyorum çalışıyorum 3 senelik ilişkim var :) ne okuyorsun nerede çalışıyorsun :)

ilk sene rahatlığımı düşündüm azcık o yüzden tercihim aöf adalet oldu ama pek memnun kalmadım o yüzden bu sene türkçe öğretmenliğini deniyecem inşallah :)) sigorta acentesinde çalışıyorum senn? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…