- Konu Sahibi kumperisi90
-
Kızlar hoşgelsinizzz
Kendinizi tanıtınn bize..
Diğerr hatunlar daha uyanamadılar gelirler birazdann
aminnee nasılsınn evlilik nasıll gidiyorr :)
Günaydınnnnnnnnnnnnnngünaydınnn kızlarr :)
Sanada günaydınnnnn hoşgeldinnnngünaydınnnn bende geldim aranızaa canımmm
Bende tanıtayım kendimi 23 yaşındayım :) İstanbuldayım, üniversite okuyorum çalışıyorum :) 3 senelik bir ilişkim var :)
Bende tanıtayım kendimi 23 yaşındayım :) İstanbuldayım, üniversite okuyorum çalışıyorum :) 3 senelik bir ilişkim var :)
Hmm ewliliğinin tadını çıkar tabi cicim ayları güzeldirrrbende menun oldum..çalıstım tabı üniversıteden sonra ama evlenmeye 2 ay kala cıktım ısten..aileme arkadaslarıma zaman ayırmak ıstedım...şimide evliliğime zaman ayırıyorum..yaza dogru bakıcam ınsallah.. ne guzel hemen kaynastık
iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın evlilikde allahıma şükür iyi gidiyor sana tavsiye ederim hayırlısıyla en kısa zzamnda 1 senedir bebek düşünyrz olmadı bakalımm kısmett hayırlısı inşh
Hmm ne iş yapıyorsun canım, ben kendimi tanıttım alıntılara bakabilirsinn
çok şükürr bende iyiyim :) genelde kimse tavsiye etmiyor evliliği bekarr hayatı daha güzelmişhadii bakalım hayırlısıyla inşallahh bebişindee olurr ne güzeell
Herkese merhaba :) bende bugün katıldım aranıza :)
merhaba bende 23 yaşındayım canım 2.5 yıllık ev liyim peki ya sen?
ben tavsiye ediyrm tatlımm hayırlısıyla tabii
Başarabilir miyim yok mutlum, başarırsın..
Birazda böyle dene bakalımm, ne kaybedersin kii
Bir telefon kadar yakınımdasınnn tabikineee cancağızımm
iyiyimm sen nasılsınn
hoşbuldukkk geç kalmışımm kayıt olmak için :)))
merhaba hoş geldinn :) ben 19 yaşındayım bekarımm ama 3 yıldır süren bir ilişkim varr okuyorum çalışıyorumm aynı zamandaa
denicem balım denicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
çok şükür bende iyiyim canım
geç olsunda güç olmasın canım
rabbim gönlünden geçeni versin canım
ben evli değilim canım daha erkek arkadaşım işlerini yola koyabilirse evlenmeyi düşünüyoruz :) 2 seneyi falan bulur herhalde :) Allah mutlu etsinnn seniii :)
Satış destek uzmanı olarak çalışıyorum canım 1 sene oldu ama asıl okuduğum bölüm Bilgi ve belge yönetimi son sınıftayım (arşiv-kütüphane) kpss ye hazırlanıyorum inşallah kazanırım da özel sektörden devlete geçerim :) tamamdır alıntılara bakıyorum hemen :)
hoşbuldukk canımm :) benimde aynı bende okuyorum çalışıyorum 3 senelik ilişkim var :) ne okuyorsun nerede çalışıyorsun :)
amin canım allah razı olsun hayırlısıyla darısı sana inşallah burda çok bekar var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?