Yepyeni arkadasliklar için herkes buraya ;)

ben başlım o zaman 21 yasındayım 12 gun sonra 22 oluyorum istanbulda yasıyorum 4 aylık yenı gelınım..yenı hayatıma alısmaya calısıyorum suan çalışmıyorum bu kadar

oyyy oyyy taze gelin daha allah hayırlı uğurlu etsin canım evliliğini

bende 26 yaşındayım afyonkarahisarda yaşıyorum 22 aylık bi kızım var

çalışıyorum canım

oyyy oyyy taze gelin daha allah hayırlı uğurlu etsin canım evliliğini

bende 26 yaşındayım afyonkarahisarda yaşıyorum 22 aylık bi kızım var

çalışıyorum canım

çok teşekkür ederım.... allah analı babalı buyutsun evladınızı... evıme alısmya baslayınca bende calısıcam..ama daha alısamadım bir türlü cok yenı ondanmı acaba...

canım benim iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın balım yolundamı herşey

ben seni çok özledim bilin mi?

Ayy ciddimii kızz datlum benimm
Herşey yolunda balımm
Senin peki :26:

ben başlım o zaman 21 yasındayım 12 gun sonra 22 oluyorum istanbulda yasıyorum 4 aylık yenı gelınım..yenı hayatıma alısmaya calısıyorum suan çalışmıyorum bu kadar

Ahaa bi tazecik gelin daha
Memnun oldum tatlım, bende istanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım, nisan'da 26 olucam
Çalışıyorum ilaç firmasında:126:
Sen hiç çalışmadın mı peki

günaydınnnn bende geldim aranızaa canımmm

hoşgeldin canım aramıza

çok teşekkür ederım.... allah analı babalı buyutsun evladınızı... evıme alısmya baslayınca bende calısıcam..ama daha alısamadım bir türlü cok yenı ondanmı acaba...

rica ederim canım amin inşallah darısı sizin başınıza istediğiniz zaman inşallah alışırsın canım zamanla daha

Ahaa bi tazecik gelin daha
Memnun oldum tatlım, bende istanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım, nisan'da 26 olucam
Çalışıyorum ilaç firmasında:126:
Sen hiç çalışmadın mı peki
[/QUOTE]

bende menun oldum..çalıstım tabı üniversıteden sonra ama evlenmeye 2 ay kala cıktım ısten..aileme arkadaslarıma zaman ayırmak ıstedım...şimide evliliğime zaman ayırıyorum..yaza dogru bakıcam ınsallah.. ne guzel hemen kaynastık

dün sana dediğimi yapmaya çalışıyorum canım
susup beklemeyi ama başarabilirmiyim bilmem
herşeyin yolunda olmasına sevindim dadlum
evet ösledim valla canım
ne kadar uzağımda olsanda bir telefon kadar yakınımdasın balım

nasılsın canım benim?

Başarabilir miyim yok mutlum, başarırsın..
Birazda böyle dene bakalımm, ne kaybedersin kii
Bir telefon kadar yakınımdasınnn tabikineee cancağızımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…