- Konu Sahibi kumperisi90
-
Amin cnms sağolasınnoff o çok kötü canım ya insan da çalışma şevkide bırakmıyorlarAllah yardımcın olsun
evet :) özellikle şu pıçaakkk olayı varyaa ona çok gülüyorum
aynen bende hiç çalışasım gelmiyor
Amin cnms sağolasınn
Seni pıçaklarımm bakkk :104::104:
ben tekim birde çalışan olarak konuşacak kimsede yok tek patronum var onlada ne konuşcam bütün gün :/ o yüzden işe gelmek istemiyorum :)
:/ aa Allah kolaylık versin canımm inşallah daha güzel bir iş bulursunhaklısın... iş arıyor musun pekii
abuuuuuu çokk korktumm şimdikk nidenn benii pıçaklıyosuunnn
şimdilik aramıyorum şu ygs sınavı geçsin duruma bakim büyük ihtimalle üniversite olur bende kurtulurum :) ama olmazsa çıkacam yoksa burda konuşmayı unutacam kimse yok bütün gün tek
İnşallah olur da canım kurtulursun sende :)) insan sıkılır kalabalıkta bile olunca sıkılıyoruz işten tek başına sıkılması çok normal :)
inşallah bekliyorum valla sabırsızlıkla :)) fazla iş de olsa bir şekilde oyalanıyorsun geçiyor zaman sürekli gelen giden de olmuyor çukk kötüü durum
senin derdin beni aldı valla Allah yardımcın olsun canımm
neysee bakk daha çok sıkıldım iştennallahtan burası var arada giriyorum bir kaç bir şey okuyorum zaman daha çabuk geçiyor :))
aynen bende takip ediyordum ama üye olmak aklıma gelmemişti :)) sevdim burayıı ya :))
hoş geldinnnn
sevilmicek gibi değil bak bir sürüü arkadaşın oluyor ne güzel :))
hosbulduk bebikim napyosun bakalım.bugun kımsecıkler yok herkes ıste gucte sanırım
kesinlikle katılıyorum sana canımm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?