- Konu Sahibi kumperisi90
-
İnşallah kpss kazanırsın cnm, bi bayan için özellikle çok önemli devlet memuru olarak çalışmak kafan rahat olur en azından
aynen canım özel sektör tam bir işkence :) devlet memurluğu daha rahat kafa bakımındanda öyle :) hakkımızda hayırlısı :)
ilk sene rahatlığımı düşündüm azcık o yüzden tercihim aöf adalet oldu ama pek memnun kalmadım o yüzden bu sene türkçe öğretmenliğini deniyecem inşallah :)) sigorta acentesinde çalışıyorum senn? :)
Eki Görüntüle 933167
günaydın hatunlarrrrrrTey tey diyerek gününüzün güzel geçmesi dileğiyleee......
bende ilk sene tercihimi aöf olarak kullanmıştım sonradan tekrardan sınava girdim İstanbul üniversitesine girdim :) inşallah Allah gönlünden geçeni nasip eder canım :) bende madeni yağ firmasında satış destek uzmanı olarak çalışıyorum :)
Amin canım benim çok sağolll Rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin :)
Eki Görüntüle 933167
günaydın hatunlarrrrrrTey tey diyerek gününüzün güzel geçmesi dileğiyleee......
Benim ilaç firması özel sektör, bi izin almak için kırk takla atıyorum bi işim olduğu zaman
benim izin konusunda sıkıntım olmuyor öğrenci olduğum için izin alabiliyorum ama onun dışında genel bir sıkıntı mevcut :)
mmm aöf pek de iyi değilmiş bir daha tercih etmem heralde :)) inşallah canımm aminn aminnbölüm hangisi? :)
Benimm oluyor maleseff ya, hasta olsan da gelicenn
ahahahahah bahaattinnnbayılıyorum buna yaa
aöf çalışanlar için iyi bir tercih bence :)benim bölüm bilgi ve belge yönetimi canım (arşiv kütüphane) :)
evet ama zor :) bir sınava girdim sınıfta tek genç bendim nerdeyse çoğunluğu büyük ve yarısıda adliyede memur olanlar zaten :)
BendeeBazen lafları cuk oturtuyorr
evet :) özellikle şu pıçaakkk olayı varyaa ona çok gülüyorum
ama geneli öyle bende sınavına girdiğimde benimde öyleydi her yaştan vardı :)
hımmm evett :) yaa bu iş yerinde sıkılan tek benmiyimm acaba :/
her şeye uyuyor bir de :)) facebooktan sürekli takip ediyorum pıçakçı tayfayı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?