- Konu Sahibi kumperisi90
-
hoşbulduk,sende hosgeldın
nerdensın cnaım iş guc? evlı bekar? yas?
hosgeldın oslem :26:
canıııııııııııım
emlakçıda bebeğim
iş güç canım ne olsun değişien hiç bişy yok,aynı
hosgeldın oslem :26:
canıııııııııııım
emlakçıda bebeğim
iş güç canım ne olsun değişien hiç bişy yok,aynı
güzell benide alırsın beraber gezerizher yeriii dolaşırr bol boll daa yemek yerizz
hoşbulduk canımgünaydın canım hoşgeldin
yemek yemeyeee bayılıyorumm :)) giderken mersine uğrar seni alırım sonrada başlarız gezmeyeee :))
kızlar size bişey sorsam ben mali muşavir adayiyim sevgilimin benim kadar kariyeri yok sizce kendi ayarımda biri daha mı iyi olur
Selamlar bende burda yeniyim ve selamı sizlerden eksik etmeyeyim dedim. Gününüz güzel geçsin, hasta olanlarınız iyileşsin, üzgün olanlarınız en kısa sürede mutlu olsun, bebiş bekleyenler ve isteyenler sağlıklı bir şekilde kucaklarına alsınlar, aşk isteyenler hayırlı bir hayat arkadaşı bulsunlar.... Daha uzatmayayım. Allah günlünüze göre versin
günaydın hoşgeldin canımm :)
sen istanbuldan çık direk mersine gell sonraa hooppppp tatilll yemeklerrr ohh ohhh
Selamlar bende burda yeniyim ve selamı sizlerden eksik etmeyeyim dedim. Gününüz güzel geçsin, hasta olanlarınız iyileşsin, üzgün olanlarınız en kısa sürede mutlu olsun, bebiş bekleyenler ve isteyenler sağlıklı bir şekilde kucaklarına alsınlar, aşk isteyenler hayırlı bir hayat arkadaşı bulsunlar.... Daha uzatmayayım. Allah günlünüze göre versin
amin inşallah canım hoşgeldin aramıza
canım aslında iyicene düşünüp taşınmak gerekli, gelen gideni aratabilir, yada hayat bu ne yaşanacağı hiç belli olmaz. benim naçizane fikrim okul iş güç kariyer önemli unsurlar ancak karşındaki huyu suyu güzelse ve ilerisi için bir ışık görüyorsan çabala derim...
gelsinnn yemeklerrr eğlencee tatillllllll :))))) şimdiden gözümün önüne geldiiii yemekler :))
amin inşallah canım hoşgeldin aramıza
selamm hoş geldin. aminn inşallah güzel dileklerin içinde teşekkürler
canım şehirlerde farklı o evlenmek istiyor acele ediyor ne yapıcam bilemedim beni çok iyi anlayan biri
ahahahah allahtan çok fazla kilolu değilim seni bilmiyorum ama sonra başlardıkk nasıll zayıflicaz bizzzz
Teşekkür ederimmm :) Gerçekten burayı çok sevmeye başladığımı söylemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?