Yepyeni arkadasliklar için herkes buraya ;)

hoşbulduk,sende hosgeldın
nerdensın cnaım iş guc? evlı bekar? yas?

hoşbulduk canımm :) istanbulda oturuyorumm bekarım ancak sevgilim var evliliği düşünüyoruz ama iş güç para pul yoluna koymak gerekiyor :) 23 yaşındayım, okuyorum çalışıuyorum:) sen kaç yaşındasın, neredensin :)

Selamlar bende burda yeniyim ve selamı sizlerden eksik etmeyeyim dedim. Gününüz güzel geçsin, hasta olanlarınız iyileşsin, üzgün olanlarınız en kısa sürede mutlu olsun, bebiş bekleyenler ve isteyenler sağlıklı bir şekilde kucaklarına alsınlar, aşk isteyenler hayırlı bir hayat arkadaşı bulsunlar.... Daha uzatmayayım. Allah günlünüze göre versin

kızlar size bişey sorsam ben mali muşavir adayiyim sevgilimin benim kadar kariyeri yok sizce kendi ayarımda biri daha mı iyi olur

canım aslında iyicene düşünüp taşınmak gerekli, gelen gideni aratabilir, yada hayat bu ne yaşanacağı hiç belli olmaz. benim naçizane fikrim okul iş güç kariyer önemli unsurlar ancak karşındaki huyu suyu güzelse ve ilerisi için bir ışık görüyorsan çabala derim...

hoşgeldin canımm :))

amin inşallah canım hoşgeldin aramıza

selamm hoş geldin. aminn inşallah güzel dileklerin içinde teşekkürler

canım şehirlerde farklı o evlenmek istiyor acele ediyor ne yapıcam bilemedim beni çok iyi anlayan biri

canım şehirlerde farklı o evlenmek istiyor acele ediyor ne yapıcam bilemedim beni çok iyi anlayan biri

aslında sende bitiyor herşey tatlım sen bence düşün taşın artılarını eksilerini yaz bir kağıda, sonradan pişmanlık duyma, bende aynı şeyleri düşündüm ancak sonradan çabalamayı seçtim... Evlenmek için ise sen aklındaki soru işaretlerine yanıt bulmadan bir adım atma istersen sonuçta karşıdakini üzmekte var... Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…