- Konu Sahibi kumperisi90
-
- #1.001
ahahahah allahtan çok fazla kilolu değilim seni bilmiyorum ama sonra başlardıkk nasıll zayıflicaz bizzzz
sende sıkılıyormusun iş yerindee bütün günn :/
hoşbulduk canımm :) istanbulda oturuyorumm bekarım ancak sevgilim var evliliği düşünüyoruz ama iş güç para pul yoluna koymak gerekiyor :) 23 yaşındayım, okuyorum çalışıuyorum:) sen kaç yaşındasın, neredensin :)
54 kiloyum bende çok fazla değilim :))) çorba diyeti yaparız 1 haftada 1-2 kilo verebiliyormuşsun yeriz sonradan bunu yaparız :)))
yooo bnım cok yogun gecyo canım,sıradan bı emlakçı gbı degıl yani:26:
bende 23 yasındayım ist.da oturyrm bende.. çalışyrm,sözlüyümist. neresınden
yooo bnım cok yogun gecyo canım,sıradan bı emlakçı gbı degıl yani:26:
bende 23 yasındayım ist.da oturyrm bende.. çalışyrm,sözlüyümist. neresınden
bende 53 :))) ye ye sonra diyett yapakk :)) aman boşverr can boğazdan gelir diye bişe vardıı sanırsam
Allah tamamını erdirsin canımmm, İstanbul 4 leventte oturuyorum, sen neresinden :)
aslında sende bitiyor herşey tatlım sen bence düşün taşın artılarını eksilerini yaz bir kağıda, sonradan pişmanlık duyma, bende aynı şeyleri düşündüm ancak sonradan çabalamayı seçtim... Evlenmek için ise sen aklındaki soru işaretlerine yanıt bulmadan bir adım atma istersen sonuçta karşıdakini üzmekte var... Allah yardımcın olsun canım
hahaha aynen can boğazdan gelirde sonradan tombişik alırsak bir daha boğazdan geçemicek :)))
günaydınnnn bugünn çok enerjikk başladıkk günee
Arkadaşlar berhabaaa =) bende aranıza bugün katıldım siteyi daha önce biliyordum ancak yeni üye olabildimm.. çok güzel bir sitee =)) haa bu arada aslındaa facebook twetr adreslerimizi de wersek ne güzel olurduu
tabiki gaziantep
bi levent eksikti galıba
istanbulun her semtınden bırı var bızım topıkte ya ne guzel sırtımız yere gelmez
ben cook uzaklardan silivriden bebegm
Arkadaşlar berhabaaa =) bende aranıza bugün katıldım siteyi daha önce biliyordum ancak yeni üye olabildimm.. çok güzel bir sitee =)) haa bu arada aslındaa facebook twetr adreslerimizi de wersek ne güzel olurduu
sende sağol canım amin inşallah
günaydın bal kız hoşgeldin canım nasılsın?
sporr yaparızz bişe olmazz geçer geçerr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?