- Konu Sahibi kumperisi90
-
- #1.021
Arkadaşlar berhabaaa =) bende aranıza bugün katıldım siteyi daha önce biliyordum ancak yeni üye olabildimm.. çok güzel bir sitee =)) haa bu arada aslındaa facebook twetr adreslerimizi de wersek ne güzel olurduu
enerjik başlamadım mı bütün gün uyukluyorum yaBöyle tey teyleyipte başlayınca anasını ağlatıyorum günün
tabiki gaziantep
selamm canım hosgeldın
ben melis
mmmmmmm aslında ben üniversite için orayıda düşünmüştümm hala düşünüyorumm ımm kazanırsamm gelirim artık kabul ederseniz tabii güzel güzel yemeklerde yerimm beenn :26::26:
Arkadaşlar berhabaaa =) bende aranıza bugün katıldım siteyi daha önce biliyordum ancak yeni üye olabildimm.. çok güzel bir sitee =)) haa bu arada aslındaa facebook twetr adreslerimizi de wersek ne güzel olurduu
Hazır yufkadan yap, ama yap yaniii yeter ki yapppımmmm onu beceremem heralde pek hamarat değilim de denerimm
Hoşgeldinn
neden adıl olmasın gel beraber yiyelim ama ben baklava sevmemgazianteppppp :)) ahh o baklavalar yokk muuuu yemekler yokk muu ama hiç adilll olmadıı buuu :)
sana güveniyorummmm canımmm :))) yiyelim gitsinnn :))
neden adıl olmasın gel beraber yiyelim ama ben baklava sevmem
evet neden olmasın
Hazır yufkadan yap, ama yap yaniii yeter ki yappp
Naberr looo
gelmeyi çok istiyorum oralara zaten,olsun yemek yeriz bizde neleri meşhur tadarım hepsinden baklavayı tek yerim :))
canım sizler nerelisinizteşekkür ediyorumm o zamannn
gelmeyi çok istiyorum oralara zaten,olsun yemek yeriz bizde neleri meşhur tadarım hepsinden baklavayı tek yerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?